Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladíci z Rudolfova nešetřili soupeře z Borovan


Branky


19

Borovany, které hrály loňskou sezónu do posledních kol o udržení se v OP a letos je nejspíš čeká podobný úděl po odchodu několika opor, zavítaly v úvodním kole na hřiště mladíků z Rudolfova "B", kterým naopak na poslední chvíli unikla možnost k postupu do I.B třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní část zápasu patřila domácím hráčům

Zápas začali domácí fotbalisté parádně a hned od začátku se dostali do tlaku, který přetavili v zasloužené vedení, když v 11. minutě otevřel skóre Jaroslav Machovec, jenž se prosadil po odraženém míči na hranici penalty - 1:0. Tlak domácích pokračoval dál a ve 14. minutě se poprvé prosadil Vojtěch Vejvar - 2:0. Na zadní tyč před odkrytou branku mu naservíroval parádní přihrávku Filip Peiger, který zvládl rychlostní souboj po levé straně. Následovala vyrovnaná část zápasu bez větších šancí. V 36. minutě domácí hráči trestuhodně ztratili míč před vápnem a P. Langera dokázali zastavit pouze nedovoleným zákrokem, čímž předložili svému soupeři možnost standartní situace. Tuhle příležitost borovanští využili, když se krásnou střelou přes zeď trefil Miroslav Račák, brankář D. Keřka ji pouze vyrazil nad sebe a míč poté spadl za bezmocného gólmana - 2:1. To hosty povzbudilo a do konce poločasu byli lepším týmem. Kupříkladu M. Kříž unikal sám na domácího brankáře, ale místo lobu jej zkusil obstřelit a nechal tak vyniknout D. Keřku v domácí brance. Navzdory tlaku hostí po individuální akci ve 44. minutě vstřelil Vojtěch Vejvar svůj druhý gól v zápase a domácí vedli opět o 2 branky - 3:1.

Gólový příděl domácích pokračoval i ve druhé půli

Do druhé půle šli domácí hráči s úkolem zklidnit hru a nedělat zbytečné chyby. Jak je ale už delší dobu jejich zvykem, dělali přesný opak. Tým Borovan byl mírně aktivnější a zaslouženě snížil, když v 59. minutě dostal Miloš Kříž nádhernou přihrávku za domácí obranu od M. Blažka a D. Keřku zkušeně obhodil - 3:2. Naštěstí pro domácí a bohužel pro hosty bylo patrné, že hráčům Borovan dochází síly, čehož dokázali rudolfovští využít. Vojtěch Vejvar v 65. minutě dovršil hattrick, když po dlouhé přihrávce nejprve míč zpracoval zády k brance a po rychlé otočce dokázal najít mezeru mezi nohami brankáře V. Knechtla - 4:2 . Tento moment přinesl domácím klid na kopačky. V 73. minutě se dostali k výhodě trestného kopu také domácí fotbalisté. Po pěkně zahrané standartce od V. Dvořáka se nejvýš vyšplhal Jaroslav Machovec a posunul balon nechytatelně za hostujícího brankáře - 5:2. Zápas se poté už jen dohrával na polovině hostů a v 86. minutě po nešťastném zákroku hostujících hráčů dostali domácí výhodu trestného kopu z nějakých 20 metrů. K míči se postavil zkušený Ondřej Hajný a nekompromisně poslal balon k tyčce na brankářovu stranu a stanovil tak konečný výsledek - 6:2.



Ohlasy k zápasu


SK Rudolfov B
Miroslav Tušl ( vedoucí týmu ): Vstup do první půle byl z naší strany parádní a po 2 rychlých gólech jsme kontrolovali zápas. Trošku mě mrzí obdržený gól, který padl po nedůrazu před naším vápnem a následné standartce. Hosté se tím dostali zbytečně do zápasu. Půlka skončila 3:1, když jsme přidali ještě jeden gól v závěru poločasu. Po změně stran začali aktivněji zkušenější hosté a zaslouženě snížili na 3:2, což ale naše hráče spíš pořádně navnadilo a poté jsme už jen zápas kontrolovali. Za nás spokojenost ze hry dopředu a samozřejmě za 3 body....

FK Calofrig Borovany
Milan Plachta ( trenér ): Dnes to byl těžký zápas. Bohužel jsme první čtyři branky dostali po našem nedůrazu ve vápně nebo v blízkosti něj, když jsme nedokázali odkopnout míč do bezpečí a soupeř nás za to trestal. I tak musím naše kluky pochválit, protože celý zápas bojovali a jezdili do vyčerpání posledních sil, čemuž nikterak nepřidalo ani neskutečně horké počasí. Snažíme se teprve najít ideální sestavu, protože nám odešlo pár důležitých hráčů, pak máme několik zraněných a přestože spolu tihle kluci hráli v tomto složení poprvé, neodehráli vůbec špatný zápas.



Sestavy


SK Rudolfov B
D. Keřka [-] - M. Pexa [-] , M. Šefl [-] , V. Vejvar [-] , J. Machovec [-] , F. Peiger [-] , O. Hajný [-] , V. Dvořák [-] , P. Irmiš [-] , P. Kryeziu [-] , J. Tušl [-]

FK Calofrig Borovany
V. Knechtl [-] - R. Chrástka [-] , M. Račák [-] , M. Tomášek [-] , M. Blažek [-] , M. Kříž [-] , B. Kratoška [-] , P. Langer [-] , D. Langer [-] , F. Sedlák [-] , M. Račák [-]

Hráči zápasu: V. Vejvar , J. Machovec .
Místo: Rudolfov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pileček Josef - KRÝDL Petr (N), FENCL Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Rudolfov využije svého špatného hřiště, na které je zvyklý a urve na něm všechny body. Dávám 1.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích