0:1
(0:1)
15. M. Pícha (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas na Hluboké nakonec lépe zvládla Zliv


Branky


15. M. Pícha (p.)
19

TJ Hluboká nad Vltavou "B", jenž byla loňský ročník na domácím hřišti takřka neporazitelná, přivítala v úvodním kole nové sezóny na svém stadionu těžkého soupeře z SK Zlivi. Její hráči se zase minulý rok prezentovali velmi dobrou a pevnou obranou, která nakonec patřila v počtu obdržených branek k nejlepším v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta poslala hostující tým do vedení

Úvod zápasu vyšel herně lépe domácím fotbalistům, kteří svého soupeře sevřeli a usilovně dobývali pevnou obranu, která měla v zádech opět zkušeného a výborného J. Remtu. Hosté se do první nebezpečné akce dostali v 15. minutě. Po autovém vhazování u rohového praporku si míč přebrala nová posila v dresu Zlivi M. Pícha, ve vápně domácích se kličkou uvolnil, ale následně byl zastavený nedovoleným zákrokem F. Broma a pískala se penalta. K exekuci pokutového kopu se postavil sám falovaný Michal Pícha. Jeho pokus ale vyrazil domácí brankář J. Hošek na břevno, od nějž se míč odrazil zpět k nohám M. Píchy a ten už na druhý pokus nezaváhal a nekompromisně zavěsil - 0:1. Touhle brankou dokázali hosté otupit úvodní tlak domácích hráčů a do konce poločasu se odehrála víceméně vyrovnaná partie. I když měli domácí více míč na svých kopačkách, větší gólovou příležitost si nevytvořilo ani jedno z mužstev.

Ve druhé půli zvonily pouze tyče a branky se diváci už nedočkali

Druhý poločas začal naopak lépe pro hráče ze Zlivi. Asi v 50. minutě zahrával rohový kop mladý zlivský záložník M. Fürst, který našel krásným centrem na zadní tyči osamoceného R. Hanzala, jenž trefil míč koníčkem těsně nad břevno. Za dalších pár minut vyzval opět M. Fürst dlouhým míčem ke skórování J. Slavíka, který trefil bohužel pro hosty hned z první pouze tyč domácí branky. Dezorientovaná obrana domácích čelila dále útokům hostujících fotbalistů a v 60. minutě byli hráči Hluboké opět kousek od inkasované branky. M. Pícha se uvolnil s míčem opět ve vápně, jeho střelu ztečoval do protipohybu brankáře domácí obránce a byť se už hostující hráči a osazenstvo radovalo z gólu, domácí brankář J. Hošek předvedl další fantastický zákrok, když se stihl ještě přemístit a na brankové čáře vyškrábl u tyče míč směřující do branky. To byla asi poslední vážnější příležitost hostujících fotbalistů. Poté přebrali do konce zápasu otěže utkání domácí fotbalisté, ale protože šance J. Nováka, M. Čuhaje nebo K. Štabrňáka ztroskotali na hostující obraně případně na brankáři J. Remtovi, dotáhli zlivští utkání do vítězného koce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Hluboká nad Vltavou B
Martin Čuhaj st. ( fans ): Hluboká předváděla proti Zlivi kombinační fotbal a v utkání měla více ze hry. Celé mužstvo podalo kompaktní a týmový výkon, jen se kluci nedokázali gólově prosadit. Tak snad góly začnou padat do sítě Dobré Vody.

SK Zliv
Martin Tesař ( trenér ): Hned první kolo zajíždět na Hlubokou, to je docela oříšek. Domácí potvrdili, že budou opět atakovat přední příčky. Kdybychom inkasovali v úvodu dva nebo tři góly, jistě by se nikdo nemohl divit. Největší problémy nám asi dělali hráči na středu zálohy v čele s novou posilou v hlubockém dresu M. Blažkem. I když měli domácí více míč na svých kopačkách a platonický tlak, naši kluci kolektivně odmakali a odbojovali zápas, i když se moc nedařilo. Nakonec jsme si tedy ze hřiště těžkého soupeře přivezli zlaté 3 body. Před utkáním jsme si přáli odvézt alespoň bod a neprohrát, tudíž tohle je pro nás takový nadstandart a jsme moc spokojení.



Sestavy


TJ Hluboká nad Vltavou B
J. Hošek [-] - O. Krátký [-] , J. Novák [-] , L. Adam [-] , P. Salva [-] , J. Kantor [-] , J. Rubick [-] , K. Štabrňák [-] , F. Brom [-] , J. Hrouz [-] , V. Marek [-]

SK Zliv
J. Remta [-] - R. Hanzal [-] , J. Vlček [-] , J. Trnka [-] , J. Zrun [-] , T. Kučera [-] , M. Pícha [-] , O. Šťastný [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , J. Slavík [-]

Hráči zápasu: J. Hošek , M. Blažek - J. Zrun , J. Trnka .
Místo: UMT Hluboká. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - JANKOVSKÝ Martin (N), FÜRST Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Hlubokou znám nejvíc ze všech manšaftů. Druhé derby v tomto kole bude mít určitě náboj, přesto si myslím, že větší kvalita bude na hlubockých kopačkách a body zůstanou pod zámkem. Dávám 1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích