Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úsilné se s Novými Hrady o body podělilo


Branky


19

Na hřiště do Úsilného zavítal jeden z nováčků OP Nové Hrady, jenž postoupily z nižší soutěže. K vidění byl velmi zajímavý zápas, kde se skóre točilo na obou stranách a konečný výsledek byl v podobě asi spravedlivé remízy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ovládli skóre prvního poločasu

Zápas začal v prvních minutách poměrně opatrně. Domácí se dostali do několika šancí, které nedokázali proměnit. To ale platilo pouze do 12. minuty než domácí J. Čada krásným pasem za obranu našel Petra Vazače, který si se situací poradil, jak má ve zvyku - 1:0. Hosté s odpovědí dlouho nečekali a pěknou přízemní střelou srovnal v 17. minutě Tomáš Jelínek - 1:1.  Úsilné v několika vyložených příležitostech selhalo a pravidlo nedáš - dostaneš, se potvrdilo. Hosté po šancích domácího celku, které přečkali, šli ve 32. minutě do přečíslení, se kterým si poradil Martin Silmbrod - 1:2. Tento scénář se opakoval ještě jednou ve 45. minutě, kdy se v koncovce tentokrát nemýlil Miroslav Němec - 1:3 a do kabin odcházeli spokojenější hosté.

Domácí zdárně dotahovali a nakonec vybojovali alespoň bod

Po půli domácí hráči zvýšili svou aktivitu a vyústěním toho byl v 61. minutě roh, po kterém se ve vápně k odraženému balonu dostal Jan  Jeremiáš a přehodil hostujícího gólmana M. Drbouta - 2:3. Domácí přidali na aktivitě a o pár minut později z toho vyplynul faul hostů na domácího R. Táboru. K exekuci přímého kopu se v 67. minutě postavil Zbyněk Německý a nechytatelně zavěsil do šibenice - 3:3. V druhé půli byli domácí lepším týmem. Skóre se však mohlo měnit na obou stranách, ale gólmani své celky už podrželi a soupeři se tak rozešli smírně.



Ohlasy k zápasu


Úsilné
Petr Vítovec ( trenér ): Po úvodní opatrné hře, kdy se hlavně na naší straně kupily chyby, jsme se i přesto ujali vedení. Soupeř ovšem trestal třemi brankami naší špatnou obrannou hru hlavně v záložní řadě. Neudrželi jsme míč, nepřebírali si hráče v daném prostoru, špatně si přihrávali a k tomu velmi špatný první dotek s míčem, nemluvě o proměňování brankových příležitostí. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila, podařila se střídání, změna postů a také se změnila bojovnost všech hráčů. Vyrovnali jsme, byli jsme lepší, v závěru jsme mohli dát i vítězný gól, ale také inkasovat, takže dělba bodů spravedlivá....




Sestavy


Úsilné
F. Leština [-] - P. Vazač [-] , M. Stanislav [-] , V. Drmota [-] , J. Jeřábek [-] , J. Jírovec [-] , R. Tábora [-] , J. Čada [-] , P. Pícha [-] , V. Dolejšek [-] , Z. Německý [-]

TJ Nové Hrady
M. Drbout [-] - L. Brousek [-] , M. Silmbrod [-] , T. Jelínek [-] , M. Němec [-] , V. Soubusta [-] , V. Jelínek [-] , J. Tomášek [-] , L. Suchý [-] , K. Šedivý [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 72. Z. Německý , 81. M. Stejskal - 83. V. Soubusta .
Hráči zápasu: Z. Německý , J. Jeremiáš - T. Jelínek .
Místo: Úsilné. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Knotek Václav - NOVOTNÝ Vladimír (N), STAVIARSKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Úsilné má snad nejmenší hřiště na světě, což může být jejich výhoda. Nedostatek prostoru pro kombinaci by Hradům nemusel vyhovovat a tak dávám 0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích