Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 15:00

3.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sezimovo Ústí tvrdě narazilo v Protivíně. Kdy získá první body v sezóně?


18

Utkání mělo zcela jednoznačný průběh a od úvodního hvizdu nenechali domácí nikoho na pochybách o tom, že všechny body zůstanou doma. Hosté hrozili jen z rychlých protiútoků a ze standardek. Skóre mohlo být ještě výraznější, pokud by Protivínští proměnili své dvě penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozuzlení prvního poločasu přišlo až v jeho závěru.

Domácí začali svižně a již v první minutě domácí záložník Zbyněk Vorel hlavičkoval těsně vedle. V 5. minutě se zaskvěl brankář hostů Sedloň, když dokázal nohama vyrazit střelu Buka po sraženém centru Jaromíra Vorla. V 10. minutě se osmělili i hosté, ale domácí obrana stačila své zaváhání napravit a dokázala třikrát zablokovat pokusy hostujícího útočníka. Ve 13. minutě hostující obránci s velkým vypětím zablokovali Kasíkovu střelu, jemuž nabíjel agilní J. Vorel. Ústečtí se dostali k dalšímu slovu až v 24. minutě, kdy po rozehraném trestném kopu na zadní tyč hostující útočník hlavičkoval těsně vedle. Velikánskou příležitost domácích zazdil v 33. minutě Kasík, který se řítil sám na brankáře, jeho pokus však hostující Sedloň vyrazil nohama.

 

Domácí se zasloužených gólů dočkali až v závěru první půle. Ve 41. minutě pronikla hostující obranou Říha a vybídl ke skórování J. Vorla. Jeho ránu však dokázala hostující obrana ještě odvrátit. Odražený míč se však dostal ke Kasíkovi, který ho již dotlačil do brány – 1:0. Krásnou individuální akci pak v 45. minutě předvedl Bečvář. Buko mu poslal chytrý oblouček, který si umně zpracoval, pohrál si s obráncem i gólmanem a pohodlně zavěsil do zpola odkryté brány – 2:0.

Druhý poločas byl ve znamení demolice hostujícího týmu a domácí si s chutí zastříleli.

Nicméně počátek druhé půle byl ve znamení veliké šance hostujícího týmu. Ti ve 49. minutě zahrávali trestný kop, hostující útočník si výborně naběhl a umístěnou hlavičkou vyzkoušel reflexy brankáře Hanuse. Ten ale předvedl skvělý zákrok a konečky prstů vytlačil míč na roh. V 55. minutě domácí po ukázkové kombinaci tria J. Vorel, Kasík a Hrachovec navýšili svůj náskok, přesným střelcem byl posledně jmenovaný – 3:0. Domácí se namlsali a již o dvě minuty později se radovali po čtvrté. Předvedli další pohlednou kombinaci po ose Rothbauer, J. Vorel, který přes celou bránu předložil tutovku Hrynevichovi, který se zblízka nemýlil – 4:0. Utrpení hostů však nebralo konce a pátý zásah přišel zanedlouho. V 65. minutě nezastavitelný J. Vorel vysunul Říhu, ten přešel přes obránce a povedeným obloučkem překonal nešťastného Sedloně – 5:0.

 

Hostující brankář si trošku spravil chuť o dvě minuty později, kdy chytil penaltu J. Vorlovi. I když dlužno podotknout, že ji sám zavinil, neboť fauloval pronikajícího Z. Vorla, který na půli nejdříve vybojoval míč, narážečkou s Kasíkem se uvolnil a postupoval sám na gólmana. Slabou náplastí pro hostující tým bylo zkorigování stavu v 71. minutě. Jeden z mála útočných výpadů hostí středem obrany zakončil přesně Škarda, Hanus byl na jeho pokus krátký – 5:1. Domácí na tento čestný úspěch odpověděli hned dvěma zásahy. 76. minutě vysunul Bečvář Hryneviche, ten utekl celé obraně, obešel gólmana a zvýšil na 6:1. V 84. minutě pak Hrynevich zkompletoval hattrick, když dorazil do brány Kasíkovu střelu, kterou k pouze k jeho nohám vyrazil hostující brankář – 7:1. V 88. minutě až asi byla domácí obrana myšlenkami na oslavách v šatně, když v pokutovém území vyplaval úplně volný hráč. Ke smůle hostů však jen slabě zakončil do Hanusovy náruče. O minutu později domácí navíc zahodili další penaltu, kterou sudí odpískal po faulu na Hryneviche. Hanus však napálil míč jen do břevna.

 

Hosté si odváží z Protivína krutou, ale spravedlivou prohru. Budou muset výrazně zapracovat na všech herních činnostech, skóre 2:12 po třech zápasech hovoří za vše. Naopak Protivínští se usadili v popředí tabulky a mohou být se vstupem do soutěže spokojeni.



Sestavy


FK Protivín
M. Hanus [-] - M. Zach [-] (46. P. Hrachovec [-] ) , Z. Vorel [-] , R. Vojta [-] (75. T. Blažek [-] ) , V. Rothbauer [-] - J. Vorel [-] , M. Říha [-] (76. I. Dan [-] ) , M. Nedvěd [-] (6. M. Fiala [-] ) , D. Bečvář [-] , L. Buko [-] (46. A. Hrynevich [-] ) - A. Kasík [-] -

Sokol Sezimovo Ústí
Z. Sedloň [-] - J. Škarda [-] , J. Bartáček [-] , M. Drs [-] , P. Sazma [-] , J. Mrúz [-] , V. Hoffmann [-] , M. Doubek [-] (73. O. Žilinčík [-] ) , V. Brůžek [-] (21. A. Fišer [-] ) , P. Vilímek [-] , P. Sazma [-]

ŽK: 75. A. Hrynevich - 68. Z. Sedloň , 80. P. Vilímek .
Hráči zápasu: J. Vorel , A. Hrynevich - O. Žilinčík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Koranda Tomáš - PETERKA Marek, MACKO Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích