Mojmír Vonka

Reportáž

FOTO: Šlágr kola pro Starou Hlínu, tři body vystřelil hostům v závěru Chmátal


V souboji o přední příčky tabulky Okresního přeboru porazila Stará Hlína před strmilovskými fanoušky domácí Jiskru 2:1. Na trefu Tomáše Dohnala z prvního poločasu hosté odpověděli těsně před koncem poločasu Valekem, definitivní rozuzlení přinesla až branka Radka Chmátala v 91. minutě!


Reportáž

FOTO: Stará Hlína bere tři body, Chlumu nadělila pět branek


Zpočátku to na brankové hody moc nevypadalo, po první půli odcházel favorit do kabin s hubeným vedením 1:0. Vše se však změnilo ve druhém poločase, kdy hosté svému soupeři odskočili na rozdíl tří branek. Chlum sice dokázal dvěma zásahy snížit, ale na zdramatizování stavu už to nestačilo.


Reportáž

FOTO: Stará Hlína si doma poradila s Popelínem


FOTOGALERIE OD MOJMÍRA VONKY: Fotbalisté Staré Hlíny zvítězili ve 4. kole Okresního přeboru 2:0. O první gól zápasu se postaral v prvním poločase domácí Kadlec. Ve druhém poločase měli velkou šanci na snížení i hosté, ale branku nevstřelili. Na druhé straně dal branku a potřebný klid Kodada. Stará Hlína po úvodní prohře se Stráží podruhé vyhrála, Popelín venku poprvé prohrál a v tabulce má jeden bod.


Reportáž

FOTO: Buk neproměnil velké množství šancí a ve Staré Hlíně jen remizoval


Lídr tabulky Okresního přeboru měl od začátku zápasu jasně navrch. I přesto to ale byla Stará Hlína, která otevřela skóre sobotního utkání. V 9. minutě se totiž prosadil Tomáš Štědrý. Přibližně po hodině hry vyrovnal Petr Jaroš. I přes velké množství šancí se ale Buku nepodařilo přidat další branku a ze Staré Hlíny odjíždí s jedním bodem. Na zápase fotil Mojmír Vonka.


Reportáž

FOTO: Stará Hlína vybojovala na půdě Jarošova bod


Třetí Stará Hlína zavítala na domácí hřiště do Jarošova, které zatím na jaře podává hodně nevyrovnané výkony. Stará Hlína sice prohrávala, ale dokázala po poločase srovnat. Oba týmy měly k dispozici ve druhém poločase spoustu šancí, ale nikdo už se prosadit nedokázal, zápas tak skončil remízou 1:1.


Reportáž

FOTO: Staré Hobzí ve Staré Hlíně udrželo těsné vedení, odváží si tři body


Nádherný trávník ve Staré Hlíně hostil zápas týmů z první poloviny tabulky Okresního přeboru. Byť domácí vstoupili do zápasu velmi aktivně, body nakonec putují do Starého Hobzí. Rozhodující situace nastala ve 34. minutě, když za obranu pronikl Robin Brůžek a prostřelil Bicana. Hobzí tak poskočilo na šesté místo v tabulce, zatímco Stará Hlína je stále třetí. Na zápase fotil Mojmír Vonka.


Reportáž

FOTO: Ve Staré Hlíně čekali diváci na gól marně, Strmilov si odváží bod


Domácí celek a favorit zápasu byl ve 22. kole Okresního přeboru aktivnějším a lepším mužstvem, nedokázal však využít žádnou z nabídnutých šancí. Hosté se do brankových příležitostí příliš nedostávali a bod je pro ně velmi cenný.


Reportáž

FOTO: Číměř nastřílela Staré Hlíně sedm branek a už není poslední


Ve 21. kole Okresního přeboru přijeli fotbalisté Staré Hlíny do Číměře s jasným cílem bodovat. Podpořit je se vydali i početní příznivci. Jenže Stará Hlína proti soupeři ze spodku tabulky nezačala dobře. Už ve 24. minutě se trefil Bobál a výsledek se nakonec zastavil na překvapivém výsledku 7:1 pro domácí.


Reportáž

FOTO: Stará Hlína deklasovala Plavsko osmi góly, hattrick si připsal Chmátal a Kodada


V sobotu 4. 5. 2019 přivítal tým FK Stará Hlína na svém fotbalovém stadionu nováčka soutěže TJ Sokol Plavsko. Domácí tým chtěl potvrdit dobrou formu a udržet si jarní neporazitelnost. Za sychravého počasí na skvěle připraveném trávníku se očekával i pohledný fotbal, který oba týmy v úvodu jarní sezóny předvádí.


Reportáž

FOTO: Stará Hlína neprohrála popáté v řadě, z Peče si odvezla všechny tři body


Dobrá forma fotbalistů Staré Hlíny má své pokračování také po sobotním utkání 19. kola na půdě mírně favorizované Peče. Po bezbrankové první půli se hosté dokázali ve druhé pětačtyřicetiminutovce dvakrát prosadit a natáhnout svou šňůru utkání bez porážky na pět střetnutí.


Reportáž

FOTO: Přestřelka mezi Starou Hlínou a Novosedly skončila remízou


V zápase 18. kola Okresního přeboru změřila Stará Hlína síly s Novosedly nad Nežárkou. Domácí se těsně před koncem poločasu ujali vedení, hostům se podařilo před přestávkou snížit. Ve druhém poločase také padaly branky, ale utkání vítěze nepoznalo.


Reportáž

FOTO: Halámky/Hranice se rozešly se Starou Hlínou smírně


Domácí na svém hřišti přivítali zkušený tým ze Staré Hlíny a ani ve čtvrtém jarním kole se nedočkali vítězství. Jak už to u těchto klubů začíná být pomalu tradicí, tak se oba rozešli zaslouženou remízou, když jak se říká každý chvilku tahá pilku. Halámky/Hranice velmi citelně postrádají svého kanonýra L. Slavíka a tak ani tentokrát nedali gól ze hry, naopak poděkování směřuje ke starším hráčům, kteří svým přístupem pomohli v momentálních nesnázích.


Reportáž

FOTO: Stará Hlína proti Kunžaku splnila roli favorita, rozhodl Štědrý


V sobotu 6. 4. 2019 přivítal tým FK Stará Hlína ve svém fotbalovém areálu vítěze zimního turnaje TJ Kunžak. Domácí tým chtěl hostům z Kunžaku oplatit prohru z finálového utkání přípravného turnaje, které se odehrálo ve Staré Hlíně.


Reportáž

FOTO: Vyrovnané utkání ve Stráži skončilo remízou


Souboj Stráže se Starou Hlínou v 15. kole Okresního přeboru toho v prvním poločase šedesátce diváků příliš nenabídl. Náznaky šancí si vypracovala obě mužstva, vyloženou gólovku však nepředvedla. Ve 39. minutě šli do vedení hosté po brance Meškana. Tlak Stráže vyústil ve vyrovnávací branku v 63. minutě. Stráž se Starou Hlínou i přes další šance rozešla smírně 1:1.


Reportáž

FOTO: Béčko Nové Včelnice utrpělo nevídaný debakl. Domácí Stará Hlína jí nastřílela šest branek


Úvodní půle utkání 14. kola Okresního přeboru mezi Starou Hlínou a Včelnicí byla velmi vyrovnaná. Domácí se sice dostali do vedení, avšak až ke konci poločasu. Ve druhé půli domácí celek dalšími čtyřmi zásahy rozhodl o svém vítězství. Dvěma góly se blýskl Tomáš Štědrý a Mojmír Vonka.