Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Hlína deklasovala Plavsko osmi góly, hattrick si připsal Chmátal a Kodada


Branky


17

V sobotu 4. 5. 2019 přivítal tým FK Stará Hlína na svém fotbalovém stadionu nováčka soutěže TJ Sokol Plavsko. Domácí tým chtěl potvrdit dobrou formu a udržet si jarní neporazitelnost. Za sychravého počasí na skvěle připraveném trávníku se očekával i pohledný fotbal, který oba týmy v úvodu jarní sezóny předvádí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Úvod utkání patřil domácímu mužstvu, které si kombinační hrou vytvořilo několik slibných šancí a již ve 3. minutě zápasu otevřel skóre kapitán Radek Chmátal, když po centru Bendy překonal hlavou brankaře Plavska. Stará Hlína se stále tlačila do útoku, což mohl přetavit v další gól Benda, ale přihrávka od spoluhráče byla příliš prudká a tak Benda ve skluzu pouze přestřelil brankovou konstrukci hostujícího týmu. Ke změně skóre ve prospěch domácích došlo v 16. minutě, kdy se opět prosadil kapitán Radek Chmátal. Přesný centr od Meškana nasměřoval do brány, pozorný golman tvrdou hlavičku pouze vyrazil a Chmátal následnou dorážkou zvýšil na 2:0. O šest minut později opět úřadoval skvěle hrající kapitán Radek Chmátal, když v samostatném úniku přesnou střelou k tyči prostřelil golmana hostů a dovršil tak čistý hattrick. Domácí mužstvo pokračovalo v pohledné kombinační hře, ale do konce prvního poločasu se již skóre nezměnilo a tak byl stav po úvodní 45 minutovce 3:0 pro Starou Hlínu.

Ani druhý poločas nebyl na branky chudý

Na začátku druhého dějství se ke slovu dostali také hosté z Plavska, když po rozehrávce přímého kopu upadl v pokutovém území hostující hráč a k údivu všech byla nařízena penalta. Domácí brankař Rychlý však skvělým zákrokem pokutový kop chytil. V 53. minutě zápasu navýšil vedení Staré Hlína na 4:0 individuální akcí Petr Kodada. Plavsko nedokázalo reagovat na dobrý pohyb a přesné nahrávky domácího mužstva, což vedlo k dalšímu gólu v 61. minutě. Radek Chmátal převzal přihrávku od Bendy, obešel dva bránící hráče, míč zatáhl na střed pokutového území a přihrál volnému Mojmíru Vonkovi, který přesně zamířil k levé tyči hostujícího brankaře a zvýšil na 5:0. Za bojovný výkon byl po zásluze odměněn útočník Miroslav Benda, když v 69. minutě dostal přihrávku od Vonky a přesnou střelou překonal bezmocného golmana po šesté. Plavsko v této fázi utkání působilo již odevzdaným dojmem, čehož dokonale využil Petr Kodada. V 75. minutě utkání dostal přesný centr od Hrbka a mazácky zakončil k tyči na 7:0. Petr Kodada na hattrick dosáhl o tři minuty později, když centrovaný míč od Chalupského, skvěle zpracoval a střelou k levé tyči překonal bezmocného brankaře Plavska po osmé. S chutí hrající domácí tým si ještě do konce utkání vytvořil několik gólových příležitostí, ale výsledek se již nezměnil a tak mohla Stará Hlína oslavit 40 výročí založení klubu vysokou výhrou 8:0.

Autor: Petr Šauer



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - R. Jičínský [-] (46. P. Kodada [-] ) , M. Šauer [-] , J. Hrbek [-] , P. Šauer [-] , P. Makovička [-] (46. Z. Hrabal [-] ) - J. Meškan [-] , M. Vonka [-] , R. Chmátal [-] (85. V. Marek [-] ) , S. Valek [-] (46. S. Kadlec [-] ) - M. Benda [-] (75. J. Chalupský [-] )

TJ Sokol Plavsko
V. Dvořák [-] - M. Uhlíř [-] , M. Kopelent [-] (28. V. Pospíšil [-] ) , D. Škopek [-] (75. M. Bureš [-] ) , P. Písař [-] , J. Heřmánek [-] , T. Jon [-] , V. Šnajdr [-] , J. Kaštánek [-] , P. Přílepek [-] , K. Voldán [-]

ŽK: 51. T. Jon , 65. P. Přílepek .
Hráči zápasu: P. Kodada , R. Chmátal .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Hrkal Václav - KOUDELKA Jiří, KROPÍK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích