1:1
(1:1)
31. S. Valek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:30

17.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Halámky/Hranice se rozešly se Starou Hlínou smírně


Branky


12. J. Herzog - 31. S. Valek (p.)
28

Domácí na svém hřišti přivítali zkušený tým ze Staré Hlíny a ani ve čtvrtém jarním kole se nedočkali vítězství. Jak už to u těchto klubů začíná být pomalu tradicí, tak se oba rozešli zaslouženou remízou, když jak se říká každý chvilku tahá pilku. Halámky/Hranice velmi citelně postrádají svého kanonýra L. Slavíka a tak ani tentokrát nedali gól ze hry, naopak poděkování směřuje ke starším hráčům, kteří svým přístupem pomohli v momentálních nesnázích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil nerozhodně

Domácí chtěli již konečně bodovat a tak se hned v 1. minutě objevil v polo-šanci Michal Slavík, ale po zemi minul bránu z těžkého úhlu. V 10. minutě se hosté provinili na hranici vápna, míč si postavil Staněk a trefil pouze zeď, z dorážky byl však opětovně faulován, takže po těžkém šlapáku musel s boulí na kotníku okamžitě střídat. Domácím se v tomto směru doslova lepí smůla na paty a je to další zranění v řadě. K opakovanému trestnému kopu si stoupl exekutor Jiří Herzog, kterému se nepodařilo takto vsítit gól ve Strmilově. Tentokrát již nedal šanci gólmanovi hostí a nechytatelně k tyči poslal domácí do vedení - 1:0. Ve 26. minutě pak přesně centroval M. Slavík na R. Cigáňe, ten však přestřelil. Hosté se dostali ke slovu teprve ve 31. minutě a hned z toho byl gól, to si nerozuměl domácí předstoper R. Duda s gólmanem domácích Korandou a zbytečně fauloval, přičemž brankář již šanci zlikvidoval. Kopala se penalta a tu Stanislav Valek bezpečně proměnil - 1:1. Následovala druhá šance hostí, když Kodadou ve 37. minutě trefili břevno.

Ve druhé půli se diváci branek nedočkali

A v 53. minutě nechali domácí útočníka hostí zcela samotného, toho však vynikajícím zákrokem zlikvidoval při včasném výběhu Koranda. A konečně v 68. minutě po zmatcích v obraně domácích toho nevyužili hosté. Na druhé straně měl zase velkou šanci domácí Macho, který se více zapojil po střídání do ofenzivy, ale ani on v 73. minutě neuspěl. V 78. minutě pak tvrdou střelu Staré Hlíny do středu brány bezpečně chytil Koranda. Svou druhou šanci po úniku po pravé straně vyřešil tvrdou ranou Macho, ale i tady byl hostující gólman na místě a skóre se proto v 80. minutě neměnilo. Pak si již oba týmy hlídali pozice s cílem neinkasovat a tak se oba rivalové rozešli již snad popáté v řadě smírně.

Autor: Jiří Samec



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Halámky/Hranice
Jiří Samec (vedoucí mužstva): Vzhledem k rozsáhlé marodce, vykartovaným hráčům a pracovních povinností jsem měl z tohoto utkání velké obavy. Povolal jsem starší hráče, kteří neodmítli, vážím si jejich přístupu a patří jim tímto velký dík. Jde především o Edu Deckera, Radka Brůhu, Pepu Valíčka a dnes našeho nejlepšího hráče Petra Herzoga. Opravdu pomohli a šli příkladem ostatním. Mrzí další zranění Staňka, snad to nebude vážné, máme velký pech. Utkání samotné skončilo zaslouženou remízou, když každý chvilku tahal pilku. Se Starou Hlínou máme snad už pátou remízu v řadě, ale vzhledem k okolnostem a kvalitě soupeře bod bereme.




Sestavy


TJ Sokol Halámky/Hranice
L. Koranda [-] - K. Juráň [-] , R. Duda [-] , P. Kollmann [-] , J. Macho [-] , M. Svoboda [-] (58. R. Brůha [-] ) - J. Herzog [-] , M. Slavík [-] , P. Herzog [-] , R. Cigáň [-] - - Z. Staněk [-] (15. A. Havel [-] )

FK Stará Hlína
J. Chalupský [-] - R. Jičínský [-] , M. Šauer [-] , J. Hrbek [-] , P. Šauer [-] , J. Meškan [-] - S. Valek [-] , R. Chmátal [-] , M. Vonka [-] - T. Štědrý [-] , P. Kodada [-] (73. S. Kadlec [-] )

ŽK: 30. R. Duda , 74. K. Juráň - 4. P. Kodada , 45. J. Hrbek .
Hráči zápasu: K. Juráň , J. Herzog .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - FILO Zdeněk, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

12. 4. 2019 20:18
to nevěříš svému mužstvu?
Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj - AC Buk | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Josef Novák
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají celkem kvalitní tým, ale zatím se jim na jaře nedaří prodat to, na co mají. Proto věřím, že doma konečně zvítězí. Vedoucí týmu pan Samec jistě hráče nějakým způsobem nabudí k zisku třech bodů.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - FC Peč | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu - TJ Nová Včelnice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů