1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

9.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola pro Starou Hlínu, tři body vystřelil hostům v závěru Chmátal


Branky


29

V souboji o přední příčky tabulky Okresního přeboru porazila Stará Hlína před strmilovskými fanoušky domácí Jiskru 2:1. Na trefu Tomáše Dohnala z prvního poločasu hosté odpověděli těsně před koncem poločasu Valekem, definitivní rozuzlení přinesla až branka Radka Chmátala v 91. minutě!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

V sobotu 5. 10. 2019 zavítal tým FK Stará Hlína na hřiště tradičního soupeře TJ Jiskra Strmilov. Za sychravého počasí se odehrál přímý souboj o druhé místo tabulky okresního přeboru. Vyrovnaný úvod utkání nepřinesl žádné gólové příležitosti na obou stranách. Hra se odehrávala především ve středu hřiště. Domácí tým spoléhal na vysoké nakopávané míče na vytáhlého útočníka Načedu. FK Stará Hlína se snažila kombinační horou překonat obranu domácích. Do první šance se dostal hostující tým v 15. minutě zápasu, když se z pravé strany dostal k zakončení Radek Chmátal, ale jeho pokus těsně minul domácí branku. O několik minut později pálil z hranice pokutového území Miroslav Šauer, ale jeho tvrdou střelu vyrazil golman na rohový kop. Další střelecký pokus Miroslava Šauera měl gólové parametry, ale pohotová rána mířila mimo domácí svatyni. V této fázi utkání byl hostující tým ze Staré Hlíny aktivnější a vytvářel si množství příležitostí ke vstřelení úvodní branky zápasu. Spolupráce Vonky s Tomášem Štědrým přinesla další šanci, ale aktivně hrající Štědrý samostatný únik zakončil nepřesně. Útočné snahy Strmilova bez větších problémů vyřešila dobře organizovaná obrana hostů. Stará Hlína pokračovala ve spalování šancí i v dalším průběhu prvního poločasu. Ve 33. minutě utkání zahrával domácí tým rohový kop. Hosté pozdě reagovali na pohotovou rozehrávku a neobsazený Tomáš Dohnal střelou na přední tyč otevřel skóre zápasu. O vyrovnávací gól se postarala dvojice mladíků ze Staré Hlíny. Ve 40 minutě prošel obranou Tomáš Štědrý, zatáhl míč do pokutového území a přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Stanislava Valka. Nejlepší střelec Staré Hlíny s přehledem překonal domácího brankáře a stanovil tak poločasový výsledek 1:1.

Hosté si odvážejí všechny body

Ve druhé polovině utkání předváděla obě mužstva bojovný výkon. Domácí Jiskra se snažila vstřelit vítězný gól, ale dobře fungující obrana hostů všechny pokusy odvrátila. Obětavými zákroky obránců a bojovností celého týmu dokázala Stará Hlína držet stav 1:1. Druhý poločas byl domácí tým blízko vstřelení vítězné branky, ale tvrdá střela orazítkoval tyč golmana Rychlého. Následnou dorážku zblokoval obětavým zákrokem Petr Šauer. O minutu později se dostal do vyložené šance hostující útočník Tomáš Štědrý, jeho povedenou střelu vyrazil těsně mimo brankař Bláha. Konec utkání se blížil a vypadalo to, že šlágr kola skončí remízou. Poslední slovo v utkání měla Stará Hlína, když v 91. minutě vstřelil po přihrávce Tomáš Štědrého vítězný gól kapitán Radek Chmátal. Stará Hlína si tak odvezla všechny tři body a snížila náskok vedoucího Ždáru na jeden bod. 

Autor: FK Stará Hlína



Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - M. Lehejček [-] , J. Valda [-] , J. Dvořák [-] - Z. Popelka [-] , J. Kubíček [-] , M. Nesporý [-] (46. F. Procházka [-] ) , J. Hanzal [-] - T. Dohnal [-] , D. Hanzal [-] , O. Nečeda [-]

FK Stará Hlína
J. Chalupský [-] - P. Šauer [-] , P. Dolejší [-] (68. R. Jičínský [-] ) , J. Hrbek [-] , M. Pfeifer [-] - R. Chmátal [-] , S. Valek [-] , M. Vonka [-] , M. Šauer [-] - T. Štědrý [-] (80. P. Kodada [-] ) , M. Benda [-]

ŽK: 42. J. Kubíček , 77. O. Nečeda - 31. M. Benda , 40. P. Dolejší , 70. R. Jičínský , 87. P. Kodada .
Hráči zápasu: T. Štědrý , S. Valek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - URBÁNEK Karel (N), KROPÍK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou týmů z popředí tabulky slibuje zajímavou podívanou. Strmilov po dvou venkovních prohrách už nebude chtít ztratit další body, takže to vidím na nejtěsnější vítězství pro domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza