0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ve Staré Hlíně čekali diváci na gól marně, Strmilov si odváží bod


Branky


19

Domácí celek a favorit zápasu byl ve 22. kole Okresního přeboru aktivnějším a lepším mužstvem, nedokázal však využít žádnou z nabídnutých šancí. Hosté se do brankových příležitostí příliš nedostávali a bod je pro ně velmi cenný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

V sobotu 18.5.2019 přivítal tým FK Stará Hlína na domácím fotbalovém stadionu tradičního soupeře TJ Jiskra Strmilov. Mírně favorizovaný domácí tým chtěl odčinit nepovedené utkání z minulého kola a naplno bodovat. Za krásného počasí na skvěle připraveném trávníku se očekával i pohledný fotbal, který oba týmy v jarní části sezóny předvádí. Vyrovnaný úvod utkání nepřinesl žádné gólové příležitosti na obou stranách. Hra se odehrávala především ve středu hřiště. Do první vyložené šance se dostal domácí tým v 18. minutě zápasu, když po krásné individuální akci Jana Hrbka, který šikovně prošel celou obranou hostí a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování volného Miroslava Bendu, který však z malého vápna přestřelil odkrytou branku Strmilova. Do další gólové šance se dostal opět Miroslav Benda, po převzetí přihrávky od Mojmíra Vonky, prošel do pokutového území, ale místo střely zvolil kličku, kterou však hostující obrana vystihla. Možnost vstřelit úvodní gól zápasu měl i druhý útočník Tomáš Štědrý, ale jeho povedenou střelu chytil pozorný golman Strmilova. Strmilov dobře bránil, ale do gólových příležitostí se nedostával. Ve 30. minutě utkání pozorný brankař domácích Pavel Rychlý včasným vyběhnutím zlikvidoval rodící se šanci hostů. Další útočné snahy Strmilova bez větších problémů vyřešila dobře organizovaná obrana domácích. Stará Hlína pokračovala ve spalování šancí i v dalším průběhu prvního poločasu. Hlínský útočník Miroslav Benda měl v závěru první pětačtyřicetiminutovky další „tutovku“, ale jeho střela v pokutovém území, těsně minula branku Strmilova a tak se šlo do přestávky za nerozhodného stavu 0:0. 

Diváci se branek nedočkali

Obraz druhého dějství se nějak výrazně nezměnil, Stará Hlína se snažila vstřelit vítězný gól, ale dobře fungující obrana hostů všechny pokusy odvrátila. Stará Hlína se nakonec dočkala, když kapitán Chmátal vstřelil úvodní branku zápasu, ale ta nebyla pro sporné postavení mimo hru uznána. Střídající Miroslav Pfeifer předvedl v 70. minutě zápasu parádní sólo, ale také on selhal v zakončení. O pár minut později po akci Pfeifera, byl překonám i Strmilovský brankař, když sražená střela směřovala do prázdné svatyně hostů, ale pohotovým zákrokem hostující obránce ještě stačil míč odkopnout do bezpečí. Hosté se do brankových příležitostí příliš nedostávali, ale na konci utkání jim mohl zajistit tři body útočník Nečeda, když pohotovou střelou orazítkoval tyč domácí branky. Diváci se gólu nedočkali a tak si Strmilov odvezl velmi cenný bod. Stará Hlína byla v tomto zápase aktivnějším mužstvem, ale nedokázala využít žádnou z nabídnutých šancí.

Autor: Petr Šauer



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Strmilov
František Procházka (hráč): Zápas proti Staré Hlíně gól nanabídnul. Fotbal na krásném pažitu se hrál slabší úrovně, zápas se po většinu času odehrával mezi velkými vápny, šancí měli asi o trochu více domácí. My z té největší trefili tyč domácí branky. Bod z venku se počítá, nyní nás čeká na domácím hřišti derby a to Jarošov nad Nežárkou ve kterém určitě chceme zvítězit.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Šauer [-] , J. Hrbek [-] , R. Jičínský [-] , M. Šauer [-] - R. Chmátal [-] , M. Vonka [-] , S. Valek [-] - M. Benda [-] (64. M. Pfeifer [-] ) , T. Štědrý [-] , S. Kadlec [-] (44. P. Makovička [-] )

TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - T. Dohnal [-] , J. Dvořák [-] , M. Lehejček [-] (86. J. Valda [-] ) - D. Hanzal [-] , F. Procházka [-] (82. J. Beneš [-] ) , J. Kubíček [-] , J. Beneš [-] , T. Petr [-] (76. Z. Popelka [-] ) - L. Dudek [-] (61. J. Hanzal [-] ) , O. Nečeda [-]

ŽK: 49. M. Vonka , 60. P. Šauer - 54. J. Beneš , 74. F. Procházka .
Hráči zápasu: J. Hrbek - A. Bláha .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: MELZOCH David - MAREK Václav (N), PŘIBYL Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: Michal Slavík
Tip experta: remíza

Hlína v minulém kole dostala pořádně na frak. Strmilovu se na jaře daří, proto se oba rozejdou smírně.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů