2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Hlína si doma poradila s Popelínem


Branky


26

FOTOGALERIE OD MOJMÍRA VONKY: Fotbalisté Staré Hlíny zvítězili ve 4. kole Okresního přeboru 2:0. O první gól zápasu se postaral v prvním poločase domácí Kadlec. Ve druhém poločase měli velkou šanci na snížení i hosté, ale branku nevstřelili. Na druhé straně dal branku a potřebný klid Kodada. Stará Hlína po úvodní prohře se Stráží podruhé vyhrála, Popelín venku poprvé prohrál a v tabulce má jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku poločasu obstaral Kadlec

V sobotu 31.8. přivítali fotbalisté FK Stará Hlína na svém hřišti hráče SK Popelín. Na perfektně připraveném hřišti se hrál od začátku poměrně rychlý fotbal, byť tropické počasí nasvědčovalo spíše opaku. Stará Hlína v úvodu zápasu dominovala, postupem času ale hostující hráči srovnali krok a důrazným napadáním se dostávali zpět do zápasu. Hráčům Staré Hlíny se přestala dařit kombinace a do gólových šancí se dostávali spíše sporadicky. Ve 22. minutě však pronikl do pokutového území Stanislav Kadlec a nádhernou střelou do horního růžku nedal brankáři hostujícího celku sebemenší šanci. Stará Hlína po vstřelené brance trochu „ožila“, zahrávala poměrně velký počet rohových kopů, ale branku do konce prvního poločasu již nevstřelila. Popelín se v prvním poločase prezentoval důrazným napadáním, ucelenou obranou a rychlými protiútoky. Vše však končilo u zkušeně hrající obrany domácích nebo v rukavicích brankáře Rychlého. 

 

Druhý poločas přinesl jednu branku a vítězství domácích

Druhý poločas začal dobře pro domácí mužstvo, když po velmi pěkné kombinaci ve středu hřiště střílel na zadní tyč Valek; k odraženému míči se dostal Petr Kodada a zvýšil na 2:0. Tato branka hostující hráče definitivně zlomila a od té chvíle již domácí dominovali. Fotbalisté Staré Hlíny si ve druhém poločase vytvořili nespočet (stoprocentních) brankových příležitostí, jejich střely však končily ve většině případů u hostujícího brankáře Kadlece nebo vedle branky. Domácím se ve druhém poločase opět začala dařit kombinace a hostující obrana nevěděla kam dřív skočit. V 60. minutě orazítkoval Vonka tyč, chvíli poté se radoval ze vstřeleného gólu Meškan, rozhodčí však odpískal ofsajd. Další brankové příležitosti měli Kodada, Pfeifer, Meškan a Štědrý, ale branku vsítit nedokázali. V 80. minutě orazítkoval spojnici brankové konstrukce ještě Hadač, ale další branku diváci ve Staré Hlíně už neviděli. Utkání tak skončilo spravedlivou výhrou domácích. V příštím kole zavítají hráči FK Stará Hlína do Novosedel.

Autor: FK Stará Hlína



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Šauer [-] , J. Hrbek [-] , R. Jičínský [-] , M. Šauer [-] - R. Chmátal [-] (82. Z. Hrabal [-] ) , M. Vonka [-] (74. V. Hadač [-] ) , S. Valek [-] (55. J. Meškan [-] ) - P. Dolejší [-] (46. P. Kodada [-] ) , T. Štědrý [-] , S. Kadlec [-] (46. M. Pfeifer [-] )

SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - R. Popelínský [-] , D. Kučera [-] , T. Mach [-] (82. M. Šindelář [-] ) - V. Snížek [-] (70. J. Dolák [-] ) , M. Pelej [-] , J. Snížek [-] , A. Svoboda [-] , L. Danyi [-] (86. M. Zejda [-] ) , P. Šuba [-] (61. P. Pacholík [-] ) - F. Koranda [-]

ŽK: 49. J. Hrbek , 86. P. Kodada - 66. V. Snížek , 87. A. Svoboda , 90. F. Koranda .
Hráči zápasu: R. Chmátal , M. Vonka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vican Miroslav - ŠŤASTNÝ Jiří, BARTYZAL Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jan Valenta

Expert: František Procházka
Tip experta: výhra domácích

Domácí na svém hřišti umí a tak si nechají všechny body doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů