Radek Horejš

Kontakty:

Reportáž

Borek doma konečně zabral a poprvé na jaře bodoval


V 19.kole Borek doma přivítal mladé mužstvo Vimperka a do zápasu šel s jasným cílem získat první jarní body. Z různých důvodů domácí postrádali šest hráčů (Houška, Baščevan, Frank, Endlicher, Vaník, Bukovinský) a tak museli vypomoci kluci z dorostu jak už se na jaře stává zvykem.


Reportáž

Borek výhrou nad Sousedovicemi poskočil do klidnějších vod tabulky


Borek v posledním domácím zápase hostil v souboji nováčků FC Znakon Sousedovice.

 


Reportáž

Borek doma nezaváhal, Blatná se trápí


Borek se po týdnu opět představil doma a znovu bral tři body.


Reportáž

FOTO: Borek sebral z utkání s favorizovanými Prachaticemi bod


Třetí kolo na půdu nováčka z Borku zavedlo loňského účastníka krajského přeboru, Tatran Prachatice. 

Reportáž

FOTO: Přestřelku ovládli hosté z Borku a slaví první výhru v I.A třídě!


Ve druhém kole zajížděl nováček z Borku na hřiště v Kameném Újezdě a chtěl si připsat první tři body do tabulky.

 


Reportáž

FOTO: Borek vyšel při premiéře v I.A doma naprázdno


Poprvé ve své klubové historii se na Borku hraje I.A třída mužů a domácí přivítali v prvním kole mužstvo SK Čkyně.


Reportáž

Borek přehrál i lídra venku


Poslední kolo zavedlo Borek do Jindřichova Hradce, kde hosté sehráli utkání proti první Nové Včelnici, která zde měla provizorní domácí hřiště. Na obou stranách chybělo několik klíčových hráčů, přesto se s tím lépe vypořádali hosté.


Reportáž

Borek doma naděloval


V sobotním odpoledni Borek doma přivítal béčko Třeboně a očekával se atraktivní fotbal.


Reportáž

Borek si z Lomnice odváží všechny body


Už od úvodních minut bylo vidět, podle jakých not se dnešní utkání bude hrát. Hosté dobře kombinovali a hned v úvodu se dostali do několika šancí. 


Reportáž

Borek v dohrávce nestačil na Studenou


Sváteční pondělí přichystalo hráčům Borku výjezd do daleké Studené kde je čekala dohrávka 18.kola.Hosté z různých důvodů postrádali J.Houšku, M.Leštinu, D. Šťastného a M.Pytla. Do zápasu pak šli s různými zranění J.Čermín a R.Horejš.


Reportáž

Borek vyhrál i druhé domácí derby


Na Borek tentokrát zavítal SK Ševětín, který má opačné starosti než domácí mužstvo, ale jak se říká, derby nemají favorita a tak nesměli domácí nic podcenit. Do sestavy se jim vrátil distancovaný J.Frank naopak v ní chyběl M.Leština, D.Eliáš a M.Bukovinský.


Reportáž

Borek veze tři cenné body z Bystřice


Do Bystřice jeli Borečtí s velikým respektem k soupeři už jen proto, že je to jediný tým, co je doma porazil. Navíc se hosté museli obejít bez zkušených M.Leštiny a J.Houšky. Stopku má stále J.Frank a mimo jsou M.Michal, M.Pytel a M.Bukovinský.

 


Reportáž

FOTO: Borek uspěl s Neplachovem, jasno bylo už po půli


V sobotním dopoledni se schylovalo k očekávanému derby mezi domácím Borkem a hostujícím Neplachovem, který přijížděl k zápasu jako lídr tabulky. Na podzim domácí jasně vyhráli v Neplachově 4:0 a tak hosté měli co vracet. Borku chyběl vykartovaný J.Frank a zraněný M.Michal s O.Vaník. I hosté však postrádali nějaké hráče. Fotky ze zápasu obstarala Markét Horejšová-foto.


Reportáž

Borek doma nezaváhal, rozhodl druhý poločas


Na Bílou sobotu Borek doma přivítal hráče FK Kardašova Řečice, kterým měl co vracet, když u nich na podzim prohrál 1:3. Domácí se museli obejít bez distancovaného J.Franka (4 zápasy) a zraněného M. Michala s O. Vaníkem. V práci pak byl D.Eliáš. Naopak po dlouhém zranění se vrátil do sestavy D.Hájek.

 


Reportáž

Borek ztratil dva body se Slavonicemi


16.kolo zavedlo Borek na "umělku" do Staré Hlíny, kam byl přeložen zápas se Slavonicemi.


Reportáž

Borek vstoupil do jarních bojů vítězně


Po dlouhé zimní pauze se opět roztáčí jarní kola krajských soutěží a tak jsme na Borku mohli přivítat TJ Lokomotiva České Velenice. Tým okupující aktuálně poslední příčku. I když tabulka naznačovala, že by domácí neměli mít problém, všichni víme, že takovéto zápasy bývají často ošidné a kolikrát se zrodí i překvapení. Domácí se museli obejít hned bez několika opor. Z různých zdravotních problémů chyběli J.Čermín, J.Houška, D.Hájek, M.Michal, O.Vaník.


Reportáž

FOTO: Borek byl proti Buku rád za bod


V 10.kole přijelo na Borek mužstvo AC.BUK, které okupuje 4. příčku aktuální tabulky. Domácí se museli obejít bez vykartovaného Martina Leštiny, což je pro obrané řady domácích vždy velké oslabení.


Reportáž

Borek si připsal další tři body


V sobotním deštivém dopoledni Borek doma přivítal mužstvo TJ TATRANU Lomnice. Domácím už tradičně chybělo několik hráčů (J.Houška, O.Vaník, M.Bukovinský, D.Hájek) Hosté přijeli s kádrem plným mladíků a tak se očekával svižný fotbal.

 


Reportáž

fFOTO: Borek zvládl souboj s nedalekým Ševětínem


K dalšímu derby zajížděli Borečtí do nedalekého Ševětína, který na tom v tabulce není úplně nejlépe, přesto ukazuje zlepšenou formu a z posledních dvou utkání získal šest bodů. Do sestavy se hostům vrátil uzdravený kapitán M.Leština a také J.Houška, naopak pro nemoc chyběl V.Baščevan a zraněný M.Bukovinský. Mimo pak byl D.Eliáš a O.Vaník a D.Hájek.