Borek veze tři cenné body z Bystřice


Branky


14

Do Bystřice jeli Borečtí s velikým respektem k soupeři už jen proto, že je to jediný tým, co je doma porazil. Navíc se hosté museli obejít bez zkušených M.Leštiny a J.Houšky. Stopku má stále J.Frank a mimo jsou M.Michal, M.Pytel a M.Bukovinský.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

VEDENÍ ZAŘÍDIL BAŠČEVAN

Hned v úvodu se do šance dostával D.Eliáš a byl faulován, rozhodčí však zákrok jako penaltový neviděl. V 5.min si na trestný kop D.Hájka naběhl Vjačeslav Baščevan a poslal Borek do vedení 0-1. Hostům  moc neseděl místní nekvalitní trávník a tak se snažili o jednoduchou hru, ale do šancí se moc nedostávali a tak iniciativu přebrali domácí. Do konce poločasu byli aktivnější a několikrát se dostali do nebezpečného zakončení. Gól se jim však vstřelit nepodařilo.

 

DRUHÁ PŮLE PŘINESLA TŘI GÓLY

Druhý poločas začali lépe opět hosté a v 50.min se řítil sám na gólmana M.Kocina. Místo kličky však volil střelu se kterou si gólman P.Podolský dokázal poradit. I další šance D.Šťastného a R.Horejše domácí gólman kryl a držel tak domácí naděje na vyrovnání. V 61.min ovšem D.Hájek přihrál patou na rozběhnutého O.Hanžla, který postupoval s míčem až do vápna, kde krásně našel Martina Kocinu, který zvýšil na 0-2. Na tři nula mohli dát hosté po krásně sehraném signálu, ale V.Baščevanovi chyběli centimetry, aby míč zasunul do prázdné branky. V 76.min zahrával trestný kop domácí Petr Celý. Nejprve trefil jen zeď odražený balon už ale poslal utaženou střelou za záda gólmana M.Krčína 1-2. Domácí cítili, že mají šanci na vyrovnání. Tu jim ale sebrali hosté akcí z 83.min. J.Endlicher vhodil na D.Hájka ten zatáhl míč a naservíroval na zadní tyč pro Marka Severu, který pečetil na konečných 1-3.

 

Zaslal: Radek Horejš



Ohlasy k zápasu



FK Borek
Radek Horejš: Tentokráte nebyl zápas z naší strany příliš krásný na pohled, ale i takové zápasy jsou a o to jsou body cennější. Skvělý výkon podal především Míra Krčín a Dan Šťastný.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - A. Janata [-] , J. Schramhauser [-] , P. Celý [-] , J. Janoušek [-] , R. Schramhauser [-] (69. L. Fojtů [-] ) , M. Veith [-] , J. Kubeš [-] , J. Havel [-] , R. Schmidt [-] , O. Nováček [-]

FK Borek
M. Krčín [-] - M. Votruba [-] (72. A. Votruba [-] ) , J. Endlicher [-] , J. Čermín [-] - D. Šťastný [-] , R. Horejš [-] , D. Eliáš [-] (38. O. Hanžl [-] ) , M. Kocina [-] - V. Baščevan [-] (84. C. Legdan [-] ) , D. Hájek [-] - M. Severa [-]

ŽK: 63. R. Schramhauser , 71. O. Nováček , 75. A. Janata - 81. R. Horejš .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: MACHÁČEK David - FILÍPEK Tomáš, CHVÁLA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů