FOTO: Borek vyšel při premiéře v I.A doma naprázdno


Branky


42

Poprvé ve své klubové historii se na Borku hraje I.A třída mužů a domácí přivítali v prvním kole mužstvo SK Čkyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

HOSTÉ TRESTALI CHYBU DOMÁCÍCH

Už od začátku utkání bylo vidět, že s vyšší soutěží přišla i vyšší kvalita soupeře. I když byli domácí dobře připravení na jednoduchou hru Čkyně, která spočívala v dlouhých nakopávaných balonech na silového G.Bujoka, s agresivitou a rychlostí dostupování měli domácí problémy. Utkání přinášelo mnoho soubojů a faulů ve středu pole a hra se tím kouskovala. V 10.min přišla chyba, kdy si domácí hráč špatně pokryl míč následovala střela, kterou brankář Moudrý jen vyrazil a Josef Fiedler poslal hosty dorážkou do vedení 0-1. I nadále byla hra vyrovnaná  a šancí bylo pomálu na obou stranách. Za zmínku stojí jen hlavička hostů těsně vedle brány a střela domácího D.Hájka, kterou gólman Drnek bravurně vyrazil.

HOSTÉ OPĚT TRESTALI

I druhý poločas měl stejný obraz jako první. Šancí na obou stranách moc nebylo a hra se odehrávala převážně mezi vápny. V 63. min. zahrávali hosté rohový kop, který hlavou zakončil Gustav Bujok 0-2. I přes snahu domácích snížit se jim nepovedlo najít recept na překonání hostující obrany. Poslední šanci měl po rohu R. Horejš, ale jeho volej směřující od tyče do brány zastavil šťastně hostující obránce obličejem.

 

AUTOR: Radek Horejš



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš (hráč): Byl to náš první zápas ve vyšší soutěži a tak si musíme trochu zvyknout. Myslím si, že to byl remízový zápas, kde my jsme udělali více chyb a hosté je dokázali potrestat. Za týden hrajeme v Kameňáku, kde budeme chtít získat první body a odčinit tak domácí ztrátu.

SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Úvodní soutěžní utkání se nám povedlo. V krásném prostředí areálu na Borku nám vítězství vystřelil Josef Fiedler a pojišťovací gól přidal Gusta Bujok. Zodpovědný výkon od kluků a zasloužené vítězství. Dobrý vstup do sezony.



Sestavy


FK Borek
F. Moudrý [-] - D. Kříženecký [-] (46. O. Vaník [-] ) , M. Michal [-] , M. Severa [-] (62. J. Endlicher [-] ) , D. Šťastný [-] , M. Kocina [-] , M. Leština [-] (77. D. Eliáš [-] ) , R. Horejš [-] , O. Hanžl [-] (46. V. Baščevan [-] ) , D. Hájek [-] , J. Čermín [-]

SK Čkyně
P. Drnek [-] - I. Pinke [-] , J. Král [-] , T. Děd [-] (82. Š. Friedl [-] ) , G. Bujok [-] (85. M. Schettini [-] ) , J. Fiedler [-] (79. S. Schettini [-] ) , J. Pešl [-] (73. M. Miklas [-] ) , M. Mikeš [-] (89. L. Chalupa [-] ) , M. Chalupa [-] , O. Červený [-] , V. Turek [-]

ŽK: 50. D. Šťastný , 58. M. Severa , 79. M. Kocina , 82. O. Vaník , 87. M. Michal - 54. V. Turek , 85. M. Mikeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - KŘÍŽ Karel, PICKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

redakce fotbalunas.cz

Expert: Zdeněk Vojtíšek
Tip experta: výhra hostů

Sezóna I.A nám startuje a odšpuntují ji hráči Borku a Čkyně. Upřímně nevím, co od nováčka soutěže čekat a proto hraju dvojku. Hosté ze Čkyň odvezou domu hubenou výhru 0-1. Očekávám, že se na Borku bude žlutit a tipuju, že kartě se nevyhne ani vedoucí mužstva Patrik Krull.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Nováček a ještě k tomu neznámý loni zvládl B třídu na jedničku. Pro hosty velká neznámá a tak já dávám remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza