0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 13:30

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borek přehrál i lídra venku


Branky


9

Poslední kolo zavedlo Borek do Jindřichova Hradce, kde hosté sehráli utkání proti první Nové Včelnici, která zde měla provizorní domácí hřiště. Na obou stranách chybělo několik klíčových hráčů, přesto se s tím lépe vypořádali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

KOCINA OTEVŘEL SKÓRE

První gól mohl dát hned v úvodu R.Horejš, ale v dobré pozici trestuhodně přestřelil. I nadále byli hosté aktivnější a domácím dělali svým aktivním pojetím hry velké starosti. Z dobré pozice pálil J.Frank, ale také nepřesně. Až následný volej Martina Kociny mířil přesně k tyči 0-1. Za domácí zlobil hlavně Z.Didek, který zatápěl hostující obraně. Do další velké šance se dostával O.Vaník, jeho střelu však zastavilo břevno. Před poločasem byl zbytečně vyloučen J.Houška. A na závěr M.Kocina trefil tyč.

BOREK ZASLOUŽENĚ VYHRÁL

Kdo si myslel, že Včelnice Borek v druhé půli přejede, byl na omylu. Hosté i v deseti hráli vyrovnanou partii a své vedení mohli ještě navýšit. Další velkou šanci měl R.Horejš, ale gólmana domácích neprostřelil a stejně tak i O.Hanžl a J.Frank. Až v 80.min vysunul J.Frank Martina Kocinu a ten s pomocí tyče pečetil na 0-2.



Ohlasy k zápasu



FK Borek
Radek Horejš(FK Borek): Se sezonou jsme se chtěli rozloučit vítězně a výhrou nad aktuálním mistrem dokázat fanouškům, že by jsme si postup zasloužili. V utkání jsme podali skvělí týmový výkon a zaslouženě vyhráli. Jen škoda těch zahozených šancí...



Sestavy


TJ Nová Včelnice
T. Ködel [-] - P. Poslušný [-] , M. Mojžíšek [-] (75. L. Holec [-] ) , V. Kalkus [-] , M. Neubauer [-] , M. Vokuš [-] , L. Šlapanský [-] , P. Jaroš [-] , M. Urban [-] (55. O. Blažek [-] ) , M. Pivko [-] , Z. Didek [-]

FK Borek
M. Michal [-] - J. Endlicher [-] , M. Severa [-] , O. Vaník [-] , J. Čermín [-] - J. Frank [-] , D. Šťastný [-] , M. Kocina [-] , J. Houška [-] - O. Hanžl [-] , R. Horejš [-] (80. V. Baščevan [-] )

ŽK: 37. J. Čermín , 40. J. Houška . ČK: 40. J. Houška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - ROUS Zdeněk, BUMBA František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře