Borek doma nezaváhal, rozhodl druhý poločas


Branky


14

Na Bílou sobotu Borek doma přivítal hráče FK Kardašova Řečice, kterým měl co vracet, když u nich na podzim prohrál 1:3. Domácí se museli obejít bez distancovaného J.Franka (4 zápasy) a zraněného M. Michala s O. Vaníkem. V práci pak byl D.Eliáš. Naopak po dlouhém zranění se vrátil do sestavy D.Hájek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DO KABIN ZA NEROZHODNÉHO STAVU

Vstup do utkání vyšel domácím náramně. Už ve 3.min zahrával D.Hájek roh, který na přední tyči prodloužil J.Houška a na zadní doklepával Martin Leština 1-0. Vzápětí prováhal dobrou možnost ke střele M.Kocina. Do další šance se dostával R.Horejš zasekl si obránce i gólmana i tak, ale gólman jeho střelu kryl. A tak přišel trest na druhé straně. Na roh hostů nejvýše vyskočil Jiří Kovář a srovnal na 1-1. Domácí se pokoušeli o častou střelbu a nebezpečné byli zejména pokusy D.Hájka a D.Šťastného z nichž jeden zastavilo břevno hostující svatyně. I přes další šance na obou stranách už do půle gól nepadl a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

 

 

DRUHOU PŮLI OVLÁDLI DOMÁCÍ

Do druhého poločasu domácí ještě více přidali a v 54.min po ose M.Severa, R.Horejš, Jaroslav Houška posledně jmenovaný prošel do vápna přes dva hráče a levačkou vrátil domácím vedení 2-1. V 57.min Radek Horejš vybojoval míč a následně byl faulován ve vápně - PENALTA! Sám faulovaný si postavil míč na značku a nedal gólmanu hostí žádnou šanci 3-1. Hosté byli značně zaskočení a nemohli se dostat zpět do hry za to domácí hráli s chutí a dobře kombinovali. V 66.min zachytil J.Houška špatný odkop hostů přihrál na R.Horejše ten posunul na Davida Hájka, který střelou na zadní tyč zvýšil už na 4-1. Hosté se ve druhé půli do zakončení vůbec nedostávali a když nevyužili ani trestný kop z hranice vápna přišel další trest na druhé straně. Chybnou rozehrávku zachytil Vjačeslav Baščevan a pohotovým lobem uzavřel na konečných 5-1.

 

ZASLAL: RADEK HOREJŠ



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš: "Do zápasu jsme šli s tím, že chceme získat tři body a napravit tak zaváhání z minulého kola. I přes vyrovnanou první půli jsme věřili ve výhru a za celkový výkon si jí také zasloužili."




Sestavy


FK Borek
M. Pytel [-] - M. Leština [-] (69. V. Baščevan [-] ) , M. Severa [-] (88. M. Votruba [-] ) , J. Čermín [-] , J. Endlicher [-] - D. Šťastný [-] , R. Horejš [-] (89. J. Viktora [-] ) , O. Hanžl [-] , M. Kocina [-] - D. Hájek [-] , J. Houška [-] -

FK Kardašova Řečice 1922
D. Houdek [-] - J. Tajml [-] , Z. Šergl [-] , T. Bačák [-] (65. M. Bílek [-] ) , J. Kovář [-] , J. Chvojka [-] (79. A. Měkuta [-] ) , O. Madar [-] , V. Roubík [-] (65. F. Slavík [-] ) , M. Kupka [-] , A. Švec [-] , J. Jirsa [-]

ŽK: 62. M. Kocina , 70. J. Čermín - 62. Z. Šergl , 79. M. Bílek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HANDŠUH Karel - PŠENIČKA Adam, RYŠLAVÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích