FOTO: Borek sebral z utkání s favorizovanými Prachaticemi bod


Branky


17. M. Michal , 51. R. Horejš (p.) - 25. O. Šváb , 31. J. Makoš
38
Třetí kolo na půdu nováčka z Borku zavedlo loňského účastníka krajského přeboru, Tatran Prachatice. 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Bylo jasné, že domácí čeká opět velice těžké utkání, což bylo vidět už od úvodních minut, kdy dvě veliké příležitosti zlikvidoval domácí gólman F.Moudrý. Hostů bylo plné hřiště, přesto se v 17.min po rohu prosadil hlavou domácí Martin Michal 1-0. Ve 25.min však domácí chybovali a darovali hostům vyrovnání, o které se postaral Ondřej Šváb 1-1. Ve 31.min bylo pro domácí ještě hůř, když domácího gólmana nachytal střelou zpoza šestnáctky Jan Makoš 1-2. A za tohoto stavu se šlo i do kabin.

 

Druhý poločas

Do druhé půle vstoupili domácí aktivně a herně se Prachaticím vyrovnali za což byli odměnění v 51.min kdy byl ve vápně faulován Radek Horejš a kopala se penalta. Tu si vzal na starost sám postižený a s přehledem srovnal na 2-2. I nadále se domácí snažili o gól, který by je poslal opět do vedení. Hodně problémů nadělali hostujícímu gólmanovi zejména střely D.Konečného a D. Hájka, ke gólu ale nevedly a tak zápas skončil remízou 2-2.

 



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš: Utkání bylo odehráno ve vysokém tempu a hosté ukázali obrovskou herní kvalitu. Individuální chyby rozhodly o gólech v naší síti, přesto si myslím, že remíza je spravedlivá.

FK Tatran Prachatice
David Kováč (hráč): Z naší stránky hrůza. Po chybách jsme dostali dva góly. Jinak si myslím, že soupeř moc šancí neměl. My jsme jich měli až příliš, ale bohužel. Buď jsme netrefili bránu nebo některé šanci domácí gólman zneškodnil.



Sestavy


FK Borek
F. Moudrý [-] - O. Vaník [-] , M. Michal [-] (46. M. Severa [-] ) , J. Čermín [-] - D. Šťastný [-] , M. Kocina [-] , J. Houška [-] , D. Kříženecký [-] (92. J. Endlicher [-] ) , O. Hanžl [-] (89. V. Baščevan [-] ) - D. Hájek [-] , R. Horejš [-] -

FK Tatran Prachatice
M. Osvald [-] - D. Kováč [-] (88. T. Balica [-] ) , J. Luňáček [-] , F. Toušek [-] (60. V. Cais [-] ) , I. Horák [-] (70. J. Pravda [-] ) , A. Srch [-] (76. J. Rauscher [-] ) , M. Babka [-] , O. Šváb [-] , J. Makoš [-] , J. Rauscher [-] , T. Kovář [-]

ŽK: 92. V. Baščevan - 51. M. Osvald , 65. J. Hopfinger , 78. V. Cais . ČK: 92. V. Baščevan - 83. J. Hopfinger .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BARVA Karel - PEČENKA Miroslav, TAUBER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Souboj úplného nováčka s celkem, který spadl z krajského přeboru, nabízí tento souboj. Prachatičtí chtějí rychle zpět do krajského přeboru a domácím body po boji vezmou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů