Borek doma naděloval


Branky


2. M. Severa , 23. M. Kocina , 28. O. Vaník , 29. D. Hájek , 42. M. Kocina , 44. D. Hájek , 56. V. Baščevan , 74. J. Frank - 81. J. Rešl , 84. V. Mydlil
8

V sobotním odpoledni Borek doma přivítal béčko Třeboně a očekával se atraktivní fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DO POLOČASU BYLO ROZHODNUTO

Už ve 2.min se ve vápně uvolnil O.Hanžl a našel před bránou Marka Severu, který protlačil míč do sítě 1-0. Hosté vzápětí kontrovali rychlím brejkem M.Pancíře a střelou z úhlu, kterou domácí gólman kryl. Ve 23.min se dostal do úniku Martin Kocina a střelou k tyči zvýšil na 2-0. Ve 28.min si na centr naskočil Ondřej Vaník a hlavou dával na 3-0. Za necelou minutu se uvolnil na vápně David Hájek a přidal čtvrtý gól 4-0. Pátý gól přidal opět Martin Kocina ve 42.min a svůj druhý gól vstřelil i David Hájek krásnou střelou z vápna o tyč a uzavřel tak poločasové skóre 6-0.

DRUHÝ POLOČAS PŘINESL ČTYŘI GÓLY

I v druhém poločase měli domácí jasně navrch a v 56.min zvýšil Vjačeslav Baščevan už na 7-0. Když v 74.min zakončil svůj únik Jakub Frank už na 8-0 vypadalo po pro Třeboň na nepopulární desítku. Ta se však nekonala. Domácí polevili, prostřídali a hostům se tak podařilo alespoň korigovat výsledek góly J.Rešla a V.Mydlila na konečných 8-2.

 

AUTOR: RADEK HOREJŠ



Ohlasy k zápasu


FK Borek
Radek Horejš: Zápas se nám povedl jak výsledkově tak i herně, kdy jsme dávali góly po hezkých kombinačních akcích. Třeboň i přes vysoký výsledek nebyla lehkým soupeřem a za svou snahu si zaslouží uznání.




Sestavy


FK Borek
M. Michal [-] - J. Endlicher [-] , O. Vaník [-] , J. Čermín [-] - J. Frank [-] (75. J. Viktora [-] ) , D. Šťastný [-] , M. Kocina [-] (46. M. Bukovinský [-] ) - O. Hanžl [-] - M. Severa [-] , J. Houška [-] (64. D. Eliáš [-] ) , D. Hájek [-] (46. V. Baščevan [-] )

TJ Jiskra Třeboň B
L. Martinec [-] - M. Nehoda [-] (46. D. Dušek [-] ) , F. Čábela [-] , M. Pfeifer [-] (46. V. Mydlil [-] ) , T. Bednář [-] , D. Bartl [-] , J. Kučera [-] , J. Veselý [-] , J. Rešl [-] , M. Pancíř [-] , O. Beníšek [-] (70. J. Plášil [-] )

ŽK: 25. M. Kocina - 74. J. Kučera .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - NOVÁK Roman, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích