Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

6.0

Zázemí

7.0

Borek si z Lomnice odváží všechny body


Branky


10

Už od úvodních minut bylo vidět, podle jakých not se dnešní utkání bude hrát. Hosté dobře kombinovali a hned v úvodu se dostali do několika šancí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tu největší měl J.Čermín, když krásnou střelou orazítkoval břevno. I když hosté měli územní převahu a míč většinu času na svých kopačkách ve finální fázi se nemohli prosadit a jejich zakončení bylo často slabé a nebo nepřesné. A když pěknou hlavičku O.Vaníka vyrazil domácí gólman, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

LOMNICE TLAKU NAKONEC NEODOLALA

V druhém poločase Borek ještě přidal a tlačil se za vedoucím gólem. V 60.min se dostal do zakončení M.Kocina, domácí gólman střelu jen vyrazil a dobíhající Marek Severa otevřel skóre zápasu 0-1. V 65.min odcentroval před branku M.Severa na Ondru Hanžla, který nejprve nechal vyniknout domácího gólmana Valu, ale následnou dorážku už poslal neomylně do sítě 0-2. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale do vážnějších šancí se nedostávali. Borek tak mohl prostřídat a v poklidu dohrát utkání do vítězného konce.

 

zaslal: Radek Horejš



Ohlasy k zápasu



FK Borek
Radek Horejš: Do utkání jsem vstoupili aktivně a mohli jít brzy do vedení. To se ovšem nestalo a postupně jsme začali hrát pomalý, statický fotbal bez nápadu. Do druhé půle jsme si to vyříkali, hra se zlepšila a přišli i góly.



Sestavy


TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - J. Mikeš [-] (71. M. Havel [-] ) , L. Čáp [-] , M. Pumpr [-] , J. Burda [-] , V. Strouha [-] , T. Lisko [-] , M. Velich [-] , D. Bartoš [-] , V. Kos [-] , D. Nosek [-]

FK Borek
M. Michal [-] - M. Leština [-] (69. D. Eliáš [-] ) , J. Čermín [-] , M. Severa [-] , O. Vaník [-] (81. C. Legdan [-] ) - J. Houška [-] , J. Frank [-] , O. Hanžl [-] (90. J. Viktora [-] ) , M. Kocina [-] (85. A. Votruba [-] ) - V. Baščevan [-] (46. M. Bukovinský [-] ) - D. Šťastný [-]

ŽK: 74. M. Kocina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Svoboda Jan - VICAN Petr, ROUS Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů