Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2023 16:30

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

7.0

Zázemí

2.0

Borek v dohrávce nestačil na Studenou


Branky


5. J. Lacina , 68. P. Maška , 88. L. Makovička (p.)
14

Sváteční pondělí přichystalo hráčům Borku výjezd do daleké Studené kde je čekala dohrávka 18.kola.Hosté z různých důvodů postrádali J.Houšku, M.Leštinu, D. Šťastného a M.Pytla. Do zápasu pak šli s různými zranění J.Čermín a R.Horejš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Za hezkého počasí začal zápas ve Studené výkopem hostů. Na menším hřišti bylo jasné, že zápas přinese plno soubojů a trochu vyšší tráva nebude nakloněná rychlé kombinaci. Už v 5.min se do zakončení dostal Jiří Lacina a poslal domácí do vedení 1-0.  Hosté natěsno dostupováni se jen těžko prosazovali, přesto mohl po centru D.Hájka srovnat hlavou O.Vaník. V další šanci se ocitl J.Frank, ale jeho pokus vyrazil na roh domácí gólman O.Kadlec. Ve 34.min střídal pro zranění R.Horejš a nahradil ho D.Eliáš. Do poločasu se pak už nic důležitého neudálo.

Tři body zůstaly ve Studené

Druhý poločas začali lépe hosté dobře kombinovali a po centru D.Hájka mohl vyrovnat V.Baščevan, ale jeho střela z voleje jen těsně minula levou tyč. Domácí přečkali úvodní čtvrt hodinku druhé půle a hra se postupně vyrovnala. V 68.min využil zaváhání hostující obrany Patrick Maška a zvýšil na 2-0. Hosté to přesto nevzdávali a na 2-1 mohl snížit M.Bukovinský, ale jeho pěknou střelu zastavila tyč. Po  další hezké akci D.Hájka s O.Hanžlem zakončoval opět M.Bukovinský, jeho slabou střelu ale gólman kryl. V 71.min musel pro zranění střídat také hostující gólman Mirosla Krčín a do branky tak musel z pozice beka J.Endlicher. V 88.min ve vápně fauloval O.Vaník a Lukáš Makovička z PENALTY pečetit na konečných 3-0.

 

Autor: Radek Horejš 



Ohlasy k zápasu



FK Borek
Radek Horejš: Zápas ve Studené se nám vůbec nepovedl a navíc jsme přišli o další dva hráče. I přes jasný výsledek jsme měli šance na to uhrát dobrý výsledek. Přesto musím domácím pogratulovat k bojovnému výkonu a zaslouženým třem bodům.



Sestavy


FK Studená
O. Kadlec [-] - V. Staněk [-] , A. Přikryl [-] (89. V. Andraško [-] ) , J. Lacina [-] (86. O. Doležal [-] ) , J. Brunner [-] (89. J. Krizan [-] ) , O. Dokulil [-] (81. K. Reidl [-] ) , P. Maška [-] (85. T. Přibyl [-] ) , J. Šára [-] , M. Šimánek [-] , T. Lindourek [-] , L. Makovička [-]

FK Borek
M. Krčín [-] (71. M. Severa [-] ) - M. Michal [-] (89. J. Viktora [-] ) , O. Vaník [-] , J. Endlicher [-] , J. Čermín [-] - J. Frank [-] , R. Horejš [-] (34. D. Eliáš [-] ) , O. Hanžl [-] , M. Kocina [-] - V. Baščevan [-] (76. M. Bukovinský [-] ) , D. Hájek [-]

ŽK: 80. O. Kadlec - 51. M. Kocina , 63. D. Eliáš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Valeš Radek - TAUBER Lukáš, TOMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů