václav kroupa

Reportáž

FOTO: Novosedly doma nestačily na Číměř


V 19. kole Okresního přeboru přivítaly Novosedly na domácí půdě béčko Nové Bystřice. Přestože byli domácí favority, tak tyto papírové předpoklady nepotvrdili a hosté díky rychlé brance Láfa ze 4. minuty získali všechny body. 


Reportáž

FOTO: Novosedly si doma poradily se suchdolskou rezervou


Další tradiční utkání okresního přeboru v této sezóně se odehrálo v Novosedlech nad Nežárkou, kde místní TJ SK přivítal rezervu Suchdola. Přes sto diváků přihlíželo tomu, jak domácí mužstvo deklasovalo svého soupeře a zvítězilo 5:1. Dvakrát se trefili Vohák a Voldřich.


Reportáž

Novosedly berou tři body, zvítězily v Chlumu


Zápas dvou rozdílných poločasů se uskutečnil v Chlumu u Třeboně. Domácí Jiskra hostila Novosedly a zatímco úvodní půle nabídla pouze jednu gólovou trefu, ta druhá přinesla rovnou tři. dvě z nich obstarali hosté, kteří se po výhře 3:1 vyhoupli na třetí pozici tabulky.


Reportáž

FOTO: Pětizápasová vítězná série Novosedel skončila na hřišti Suchdola


Suchdol nad Lužnicí – Souboj dvou tradičních účastníků Okresního přeboru vítěze nenašel. V tabulce první Novosedly útočily v Suchdole na šestou výhru v řadě a měly k ní skutečně blízko. Po trefě Hladílka dlouho vedli, ale těsně před koncem poločasu se krásně trefil z přímého kopu Šebesta. Souboj 8. kola tak skončil remízou 1:1.


Reportáž

FOTO: Novosedly jsou stále první, na výhře s Kunžakem se dvěma góly podílel Vohák


Fotbalisté Novosedel v 7. kole Okresního přeboru zvítězili z pozice prvního mužstva v tabulce nad Kunžakem 3:1 a upevnily si postavení lídra tabulky. K výhře výrazně přispěl Evžen Vohák, který v prvním poločase vstřelil vyrovnávací branku. Ve druhém poločase zase dal domácím klid třetím gólem těsně před koncem utkání.


Reportáž

FOTO: Šestigólová přetahovaná pro Novosedly, v Peči rozhodl Nohava


Velmi bohatý na góly byl zápas šestého kola mezi Pečí a Novosedly. Tři body v něm nakonec vybojovali hosté. Ti sice přišli o jednobrankové vedení. Do hry se však zvládli vrátit a v závěru prvního poločasu zaveleli k trháku. Navrátilec Tomáš Nohava jim v přestřelce zajistil vítězství 4:2.


Reportáž

Novosedly porazily Starou Hlínu a v čele tabulky vystřídaly Slavonice


Fotbalisté Novosedel dál pokračují ve skvělé formě, když bodovaly i v pátém utkání sezony. Na domácím hřišti porazily ve šlágru kola Starou Hlínu 4:1, když o své výhře rozhodly zkraje druhé půle zápasu. Pro Novosedly je to navíc třetí výhra doma ze třech zápasů, což jen dokazuje jejich sílu na vlastním hřišti. Stará Hlína naopak nenavázala na předchozí výhru s Popelínem a v tabulce klesla až na šesté místo.


Reportáž

Po změně stran přišla přestřelka, Novosedly zdolaly Chlum


Zápas dvou rozdílných poločasů se uskutečnil v Novosedlech nad Nežárkou. Domácí tým hostil Chlum a zatímco úvodní půle gólovou trefu nenabídla, ta druhá přinesla rovnou tři a všechny obstaral zkušený matador Evžen Vohák.


Reportáž

FOTO: Novosedly doma znovu bodovaly, uhrály remízu s Horním Žďárem


Po Staré Hlíně ztratil na hřišti Novosedel další favorit. Lídr tabulky Horní Žďár musel hned dvakrát dotahovat manko a nakonec si od Nežárky odvezl bod za remízový výsledek 4:4. Za domácí se prosadili dvakrát Vohák, Poborský a Šrom, za hosty dvakrát Voldán, Vopravil a Stejskal.


Reportáž

FOTO: Novosedly hladce porazily Kunžak a i potřetí v sezoně doma neprohráli


Duel dvou týmů ze středu tabulky měl jednoznačný průběh. Novosedly před vlastními fanoušky zvládly souboj s Kunžakem bravurně a čtyřmi vstřelenými brankami zápas jednoznačně ovládly. Hrdinou domácího celku se stal především dvougólový Evžen Vohák. Novosedly po zisku důležitých tří bodů opustily sestupové pásmo, Kunžak po šesté prohře v letošním ročníku nadále tápe.


Reportáž

FOTO: Novosedly v divoké přestřelce remizovaly s Novou Včelnicí 4:4


Zápas Novosedel s Novou Včelnicí v 9. kole Okresního přeboru nabídl gólové hody. Nakonec utkání skončilo remízou 4:4. Domácí poslal do vedení Šrom, ale hosté díky gólu Tučka z penalty a jeho dvěma dalším zásahům otočili kolem pauzy vývoj utkání ve svůj prospěch. Na třetí gól ovšem bleskově odpověděl svým druhým gólem Šrom. Ve druhé půli přišly další dvě branky a utkání nakonec skončilo remízou.


Reportáž

FOTO: Suchdolské béčko porazilo na domácím hřišti Novosedly


Soubojem čtvrtého týmu se šestým pokračovalo 8. kolo. Úspěšnější nakonec byl domácí Suchdol nad Lužnicí, který porazil Novosedly nad Nežárkou díky dvěma trefám Arenbergera 2:1. Za hosty vstřelil branku Vohák, bohužel to na body nestačilo. Suchdolská rezerva se tak dostala do předních pater tabulky.


Reportáž

FOTO: Novosedly zvítězily v Jarošově vysoko 4:1, dvakrát se trefil Vohák


Fotbalisté Novosedel nad Nežárkou v 6. kole Okresního přeboru zvítězili na půdě Jarošova 4:1. Už v prvním poločase se hosté dostali do vedení po brankách Voháka a Kuba. Ve druhé půli přidaly další branky Voldřich a opět Vohák a Novosedly slaví letošní první venkovní výhru.


Reportáž

FOTO: Novosedly rozhodly o výhře nad Starou Hlínou hlavně ve druhém poločase


Okresní derby pro Novosedly! Domácí v rámci 5. kola Okresního přeboru porazili na domácí půdě Starou Hlínu 3:0, když o své výhře rozhodli hlavně v průběhu druhého poločasu. Střelecky se prosadili Vohák, Kypta a Voldřich.


Reportáž

FOTO: Strmilov a Novosedly si berou pouze bod


Jeden z aspirantů na postup do vyšší soutěže Strmilov ve 4. kole nové sezony remizoval s Novosedly. Hosté v utkání vedli, ale domácí téměř v zápětí vyrovnali a dvě minuty po začátku druhého poločasu se dokonce ujali vedení. V 70. minutě ale hosté vyrovnali na konečných 2:2, a tak si oba týmy rozdělily po bodu.


Reportáž

Novosedly prohrály podruhé, tentokrát s Číměří


Další zápas nové sezony mají za sebou i týmy Novosedel a Číměře. Fanoušci nad Nežárkou se rozhodně nenudili, protože viděli hned sedm gólů a výhru 3:4 hostujícího celku. Domácí smazali tříbrankové manko, na čtvrtý gól Číměře už ale zareagovat nedokázali.


Reportáž

FOTO: Novosedly berou tři body s Halámkami


Společný tým Halámek/Hranic cestoval podruhé za sebou ven, tentokrát do Novosedel. Přijel opět pouze v 11-ti hráčích a nastoupit musel i vedoucí mužstva, který musel přijmout řadu omluvenek. Ani rozhodčí nebyli komplet a musel mávat domácí laik. I to se bohužel projevilo na výsledku utkání, přičemž domácí to rozhodně nepotřebovali.


Reportáž

FOTO: Kunžak si udržel naději na záchranu, proti Novosedlům rozhodl druhý poločas


Ve 24. kole Okresního přeboru se střetl Kunžak s Novosedly o udržení naděje na záchranu. První poločas nabídl jednu branku, ve druhém poločase domácí přidali ještě jednu trefu a zvítězili. Po brance Vopravila se prosadil ještě Fáber a Kunžak tak do posledního kola hraje o udržení.


Reportáž

FOTO: Derby u Nežárky vyhrály Novosedly


Novosedly nad Nežárkou v utkání 23. kola Okresního přeboru porazily na domácím hřišti Stráž nad Nežárkou 3:1 a ukončily její vítěznou šňůru. Hostující celek vyhrál poslední čtyři zápasy a chtěl uspět i v Novosedlech. Stráž na vedoucí gól domácích zareagovala vyrovnávací trefou, ovšem na další góly Mihárika a Mazance už odpověď nenašla.