1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 10:00

6.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Novosedly zvítězily v Jarošově vysoko 4:1, dvakrát se trefil Vohák


Branky


36. M. Stejskal - 19. E. Vohák , 24. R. Kubo , 55. L. Voldřich , 60. E. Vohák (p.)
22

Fotbalisté Novosedel nad Nežárkou v 6. kole Okresního přeboru zvítězili na půdě Jarošova 4:1. Už v prvním poločase se hosté dostali do vedení po brankách Voháka a Kuba. Ve druhé půli přidaly další branky Voldřich a opět Vohák a Novosedly slaví letošní první venkovní výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byli spokojenější hosté

Na dobře připraveném trávníku začali úvodním náporem hosté z Novosedel. V 19. minutě zahrával z necelých dvaceti metrů volný přímý kop Evžen Vohák a krásnou ranou k tyči poslal hosty do vedení. Po pěti minutách zatáhl po levé straně míč Kypta, jeho střelu vyrazil Plachý před sebe a z druhé vlny dobíhající Radek Kubo už mněl snadnou práci- 0:2. Deset minut před přestávkou vyrobili hosté chybu na půlce hřistě, míč se dostal k Martinu Stejskalovi a střelou podél golmana snížil na 1:2 a takto skončil i první poločas.

Hosté si odvážejí všechny body

O osudu utkání rozhodli Novosedly v prvních  patnácti minutách druhého poločasu. Nejprve zvýšil hlavičkou na 1:3 Lukáš Voldřich. Za pět minut byl stejný hráč faulován v pokutovém území a kopala se penalta. Evžen Vohák zvýšil s přehledem na 1:4. Poté měli ještě hosté dvě velké šance v podobě Kypty a Minárika, ale skóre se již neměnilo. Také domácí měli ke konci dvě střely na bránu, ale jedna letěla mimo a s druhou si brankář Malý poradil. Hosté si tak odvážejí tři body za vítězství 4:1.

Autor: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


Sokol Jarošov nad Nežárkou
Martin Stejskal (hráč): Od 1. minuty byli hosté lepší na míči a měli více ze hry. Díky tomu se ujali vedení 2:0. Do konce prvního poločasu jsme dokázali snížit na 1:2 ojedinělou akcí. Ve druhém poločase jsme chtěli více zatlačit na hosty a zkusit vyrovnat utkání. Bohužel hosté dokázali potrestat naše jednoduché chyby a navýšili svoje vítězství na 1:4. Musím konstatovat, že hosté vyhráli zaslouženě.

SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Zápas jsme začali aktivně a domácí jsme před naší branku moc nepouštěli. Úvodní nápor jsme přetavili ve dvougólové vedení, ale chybou na půlce jsme nechali domácí snížit. V kabině jsme si to vyříkali a po čtvrthodině druhé půlky bylo jasné kdo bude vítězem utkání. Kluky chci pochválit za týmový výkon, všichni makali a hlavně na sebe mluvili, což moc často nebývá. Životní výkon podal matador Šafránek, hodně bylo vidět Voldřicha, druhé utkání po sobě skvěle odehráli Kubo a Mazanec. Takto bych, ale musel pokračovat dál, protože dobře hráli všichni. Doufejme, že v těchto výkonech a bodovém přísunu budeme pokračovat.



Sestavy


Sokol Jarošov nad Nežárkou
M. Plachý [-] - F. Tutter [-] (70. L. Blažek [-] ) , J. Mikš [-] , J. Waník [-] , M. Stejskal [-] , V. Čejna [-] (46. D. Strojek [-] ) , T. Kučera [-] (58. J. Mynář [-] ) , P. Kadlec [-] , L. Hudeček [-] , T. Grünn [-] , T. Dvořák [-]

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Šafránek [-] (72. M. Mihárik [-] ) , P. Kreim [-] (72. R. Poborský [-] ) , D. Šmíd [-] , R. Kubo [-] - D. Kroupa [-] , J. Mazanec [-] , L. Voldřich [-] (85. M. Škola [-] ) , E. Vohák [-] - O. Šrom [-] (61. J. Paluška [-] ) , J. Kypta [-]

ŽK: 28. J. Waník , 78. T. Dvořák - 62. J. Kypta .
Hráči zápasu: D. Kroupa , L. Voldřich , P. Šafránek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CIGÁŇ Roman - DEVERA Radek, MELZOCH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že na domácím hřišti Novosedly přehrajeme a získáme důležité 3 body.

Hráč, Funkcionář, Fotograf - TJ Kunžak | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů