Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

13.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Novosedly doma znovu bodovaly, uhrály remízu s Horním Žďárem


Branky


13. E. Vohák , 23. E. Vohák , 47. R. Poborský (p.) , 64. O. Šrom - 18. K. Voldán , 50. K. Voldán , 77. P. Vopravil , 90. L. Stejskal
24

Po Staré Hlíně ztratil na hřišti Novosedel další favorit. Lídr tabulky Horní Žďár musel hned dvakrát dotahovat manko a nakonec si od Nežárky odvezl bod za remízový výsledek 4:4. Za domácí se prosadili dvakrát Vohák, Poborský a Šrom, za hosty dvakrát Voldán, Vopravil a Stejskal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase spokojenější

Už od začátku jsme vedoucí celek přeboru trochu zaskočili a v úvodu si vypracovali dvě velké šance. Tu větší měl ve 3. minutě Šrom po přihrávce od Kypty, který se uvolnil po levé straně. Místo aby nastavil jenom nohu tak chtěl protrhnout síť a minul odkrytou bránu. Pokračovali jsme v náporu a brzy nás dostal do vedení Evžen Vohák. Obešel několik hráčů a tvrdou střelou s přispěním hostujícího brankáře vstřelil vedoucí branku. Soupeř ale za pět minut srovnal z trestného kopu z více jak 20 metrů. Náš brankář trochu podcenil situaci a čekal spíše centr a tak povystoupil z brány. Karel Voldán se ale trefil náramně a vymetl horní růžek naší branky. O pět minut se měnilo skóre znovu. Evžen Vohák se nadechl k velkému sólu, obešel opět několik hráčů a střelou od tyče nás dostal do vedení. Soupeř se pomalu dostával do hry a tak se závěr poločasu odehrával více na naší polovině, ale nám se dařilo do konce poločasu udržet vedení.

Obě mužstva nakonec berou jen bod

Ve druhé půli jsme už ve druhé minutě měli výhodu pokutového kopu po souboji hostujícího brankáře s naším Voldřichem. Roman Poborský s přehledem proměnil a vedli jsme 3:1. Bohužel naše dvoubrankové vedení trvalo jenom chvíli. Po centru propadl centr ze strany na naše malé vápno a Karel Voldán zblízka prostřelil našeho brankáře a snížil na 3:2. Soupeř vycítil šanci a začal nás trochu přehrávat. My jsme šli znovu do vedení o dvě branky, kdy se prosadil svou důsledností a bojovností Oldřich Šrom. To si dávali hned tři obránci soupeře přednost a náš hráč jim míč vypíchl a uklidil s přehledem do brány. Tenhle laciný gol dostal našeho soupeře na kolena. My jsme měli dvě obrovské šance, kdy Hladílek z penalty 2x netrefil prázdnou bránu. To soupeře nakoplo a začal nás přehrávat. Bohužel jsme při bránění prováděli školácké chyby. Třináct minut před koncem Patrik Vopravil snížil na 4:3 . Pět minut nato měl velkou příležitost náš Michal, ale netrefil odkrytou bránu. Když už to vypadalo, že vedení udržíme tak soupeř po naší další individuální chybě při bránění srovnal Lukášem Stejskalem na konečných 4:4. Pro diváka určitě pěkný zážitek pro nás na lavičce další infarktové utkání. V zápase hráli největší prim oba tvůrci hry-na naší straně Vohák a na straně soupeře Voldán. Výsledek je asi spravedlivý, soupeř byl zejména ve druhém poločase aktivnější a měl více míč na svých kopačkách.

Autor: Václav Kroupa



Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Šafránek [-] (86. J. Voldřich [-] ) , P. Kreim [-] , T. Nohava [-] , D. Kroupa [-] - M. Hladílek [-] , L. Voldřich [-] , E. Vohák [-] , R. Poborský [-] - O. Šrom [-] , J. Kypta [-] (81. K. Michal [-] )

SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - I. Adam [-] , Š. Dolák [-] , D. Šablatura [-] (73. M. Fára [-] ) , T. Pivko [-] - L. Stejskal [-] , M. Píšan [-] , P. Sliacký [-] , K. Voldán [-] - P. Vopravil [-] , M. Pospíšil [-] (57. P. Fríd [-] ) -

ŽK: 33. P. Kreim , 36. P. Šafránek , 60. R. Poborský - 16. L. Stejskal , 47. L. Rešl , 70. T. Pivko , 85. P. Sliacký .
Hráči zápasu: E. Vohák - K. Voldán .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Valeš Radek - ŠŤASTNÝ Jiří, DEVERA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 17:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 17:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 16:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 13:35

Tip experta: remíza

Novosedly doma moc neztrácí a alespoň bod s favoritem uhrají

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 11:40

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 07:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 20:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 17:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:44

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 09:36

Tip: výhra domácích