FOTO: Pětizápasová vítězná série Novosedel skončila na hřišti Suchdola


Branky


20

Suchdol nad Lužnicí – Souboj dvou tradičních účastníků Okresního přeboru vítěze nenašel. V tabulce první Novosedly útočily v Suchdole na šestou výhru v řadě a měly k ní skutečně blízko. Po trefě Hladílka dlouho vedli, ale těsně před koncem poločasu se krásně trefil z přímého kopu Šebesta. Souboj 8. kola tak skončil remízou 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Obě branky padly v prvním poločase. Do vedení se dostali hosté, když po nepovedeném odkopu domácích se k balonu dostal zcela volný Martin Hladílek a prostřelil brankáře Kanděru. Poté se hodně k míči dostávali domácí a tlačili se do pokutového území Novosedel. Když to vypadalo, že poločas skončí vedením hostů, tak se k přímému kopu zpoza šestnáctky postavil Radek Šebesta a vymetl šibenici golmana Malého.

Oba týmy se musí spokojit jen s bodem

Ve druhém poločase už byla převaha hostů zřetelná. Největší šanci měl Mazanec, který šel sám na golmana a nahrával zcela volnému Hladílkovi, který by dával do prázdné brány, ale akci zastavil praporek domácího pomezního. V posledních třech minutách kopaly Novosedly čtyři rohy, ale gol se jim dát už nepodařilo a tak zápas skončil dělbou bodů. 

Autor: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu



SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Za vytrvalého deště a bez diváků se hrál kvalitní fotbal. My se ujali vedení po chybě domácích, Suchdol srovnal krásným golem z přímáku těsně před poločasem. Co se týká situace, kdy šel Mazi sám na bránu a ještě nahrával a byl odmáván ofsajd hráči, který nabíhal z druhé vlny si musí vyhodnotit každý sám. My budeme tvrdit, že ofsajd nebyl, domácí zase že ofsajd byl. Rozhodčí ho odpískal tak asi byl. Na konci jsme se tlačili k domácí bráně, ale dát vítězný gol se nám už nepodařilo. Byl to těžký zápas a my bod ze Suchdola bereme. Teď si dvě soboty místo zápasů dáme trénink a uvidíme jestli se soutěž ještě rozběhne, ale já tomu moc nevěřím.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 10. 2020 12:01
Hodnocení zápasu
11. 10. 2020 10:17
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 09:37
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2020 07:38
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Martin Skoumal
Tip experta: výhra domácích

Novosedly tento rok hrají na špici a ještě neprohráli, soudím, že prohrají v tomto kole v Suchdole.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích