FOTO: Novosedly rozhodly o výhře nad Starou Hlínou hlavně ve druhém poločase


Branky


29

Okresní derby pro Novosedly! Domácí v rámci 5. kola Okresního přeboru porazili na domácí půdě Starou Hlínu 3:0, když o své výhře rozhodli hlavně v průběhu druhého poločasu. Střelecky se prosadili Vohák, Kypta a Voldřich.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Václav Kroupa (vedoucí mužstva): Průběh zápasu nebyl tak jednoznačný jak ukazuje výsledek. Soupeř byl minimálně první poločas lepší. Nám se nepodařilo vůbec dostat do hry. Soupeř lépe kombinoval byl nebezpečnější před naší bránou. Dvě vyložené šance během prvního poločasu ale nevyužil. Když už to vypadalo, že poločas skončí nerozhodně 0:0 tak si náš stoper Kroupa u našeho rohového praporku vzal míč, obešel dva hráče a po narážečce s Voldřichem posílal do šance Šroma. Přihrávku ještě stačil soupeř zblokovat na aut. Po rychlém vhazování se k míči dostal Hladílek, který posunul míč na našeho nejlepšího střelce Voháka a ten už věděl co s ním. Gol do šatny nám hodně pomohl. Druhý poločas už byl z naší strany povedenější. Po rohovém kopu Mazance se konečně hlavou prosadil Kypta a zvýšil na 2:0 .O několik minut později jsme zahrávali trestný kop. Zblokovaný míč se odrazil k Voldřichovi a ten zkušeně podél brankáře zvýšil na 3:0. I soupeř si vytvořil šance. Ale ani tu největší ze 3 metrů před naší bránou nebyl schopný dopravit míč za záda našeho brankáře. Z našich odehráli hodně dobrý zápas Radek Kubo, kterého jsme museli stáhnout do obrany a stoper Kroupa. Konečně jsme odehráli zápas vzadu s nulou. Jen tak dál.




Sestavy


SK Novosedly n. Než
K. Michal [-] (40. M. Malý [-] ) - P. Šafránek [-] (46. J. Kypta [-] ) , R. Kubo [10.0] , D. Šmíd [-] - J. Mazanec [-] , E. Vohák [-] , R. Poborský [-] , D. Kroupa [-] , M. Hladílek [-] (85. M. Škola [-] ) , L. Voldřich [-] - O. Šrom [-] (83. J. Paluška [-] )

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - J. Meškan [-] , J. Hrbek [-] , P. Šauer [-] - R. Chmátal [-] , V. Hadač [-] (75. P. Dolejší [-] ) , M. Vonka [-] , Z. Hrabal [-] (60. S. Valek [-] ) - M. Pfeifer [-] (56. M. Benda [-] ) , T. Štědrý [-] , S. Kadlec [-]

ŽK: 10. D. Šmíd , 52. J. Kypta , 80. L. Voldřich - 30. J. Hrbek , 60. M. Benda .
Hráči zápasu: J. Mazanec , R. Kubo .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bumba František - ROUS Zdeněk, KOUDELKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 9. 2019 18:44
Hodnocení zápasu
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Doufám že konečně vyhrajeme, ale zápas to nebude vůbec lehký.

5. 9. 2019 15:41
Doufám že konečně vyhrajeme, ale zápas to nebude vůbec lehký.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů