2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 16:00

8.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Suchdolské béčko porazilo na domácím hřišti Novosedly


Branky


28

Soubojem čtvrtého týmu se šestým pokračovalo 8. kolo. Úspěšnější nakonec byl domácí Suchdol nad Lužnicí, který porazil Novosedly nad Nežárkou díky dvěma trefám Arenbergera 2:1. Za hosty vstřelil branku Vohák, bohužel to na body nestačilo. Suchdolská rezerva se tak dostala do předních pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

K zápasu novosedelští odjeli hodně nekompletní, ze hry vypadli hned tři obránci. A tak museli ztáhnout oba útočníky do obrany. Začátek zápasu byl vyrovnaný. Hosty poslal ve 13.minutě do vedení náš nejlepšíNovosedel Evžen Vohák. Byl na rohu velkého vápna faulovaný, sám si postavil míč a výstavní střelou rozvlnil síť domácí branky. Bohužel vedení netrvalo dlouho. Po špatné rozehrávce a špatném odkopu domácí srovnali Radkem Arenbergrem na 1:1. Poté nastal velký tlak domácích. Bohužel se hostům nedařilo vepředu podržet míč. Soupeř nastřelil dvě tyčky, jeho střely těsně míjely branku, ale do poločasu se novosedelským podařilo uhájit remízu.

Domácí berou všechny body

Na začátku druhého poločasu novosedelští měli dvě velké příležitosti, kdy Šrom z malého vápna nedokázal dopravit míč do sítě a poté Poborský technickou střelou z penalty nechal vyniknout domácího brankáře Kanděru. Hra se již vyrovnala a tak byli vidět šance na obou stranách. Pět minut před koncem hosté měli výhodu trestného kopu za hranicí velkého vápna. Zahrával opět Vohák, ale tentokráté jeho střelu rukou zblokoval domácí hráč. Když už to vypadalo na remízu tak Novosedly v poslední minutě rozesmutněl opět Radek Arenberger, když jeho střelu za hranicí šestnácky tečoval hostující obránce do protipohybu brankáře Malého. Pro hosty smutný konec, když se jim podařilo ustát první půli, kdy mohli prohrávat 3:1 . 

Autor: Václav Kroupa



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - J. Vaněk [-] (46. L. Štěpánek [-] ) , T. Kamiš [-] , R. Gorný [-] , K. Trmal [-] , M. Durek [-] , F. Měkuta [-] , R. Arenberger [-] , P. Krejčí [-] , M. Matějček [-] , F. Rácik [-] (46. M. Čáp [-] )

SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - P. Šafránek [-] , D. Kroupa [-] , R. Kubo [-] - M. Hladílek [-] , L. Voldřich [-] , E. Vohák [-] , R. Poborský [-] - P. Zeman [-] (60. P. Kreim [-] ) , O. Šrom [-] (82. M. Škola [-] ) , J. Kypta [-]

ŽK: 52. M. Matějček , 73. R. Gorný - 38. E. Vohák , 38. O. Šrom , 59. P. Zeman , 79. R. Poborský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Vican Miroslav - RÁCIK Michal (N), VEJSADA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Tady opravdu nevím a proto dávám remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů