T. Dohnal 20.
F. Procházka 47. (p.)
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 17:00

4.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Strmilov a Novosedly si berou pouze bod


Branky


20. T. Dohnal , 47. F. Procházka (p.) - 17. R. Poborský , 70. E. Vohák
27

Jeden z aspirantů na postup do vyšší soutěže Strmilov ve 4. kole nové sezony remizoval s Novosedly. Hosté v utkání vedli, ale domácí téměř v zápětí vyrovnali a dvě minuty po začátku druhého poločasu se dokonce ujali vedení. V 70. minutě ale hosté vyrovnali na konečných 2:2, a tak si oba týmy rozdělily po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se odcházelo za nerozhodného stavu

Po dvou nevydařených zápasech museli novosedelští něco udělat se sestavou. Do obrany se vrátil Kroupa a Nohavu posunuli do zálohy. Tento tah se osvědčil. Od začátku hosté byli aktivnější. V 17. minutě zahrával Vohák rohový kop, soupeř jej stačil ještě odvrátit. Míč se dostal opět k Vohákovi který centrem z pravé strany našel Romana Poborského, který netradičně hlavou otevřel skóre zápasu - 0:1. Novosedelská radost však netrvala dlouho. Na pravé straně chyboval hostující hráč a soupeř srovnal Tomášem Dohnalem na 1:1. První poločas byl vyrovnaný a tak se výsledek už neměnil.

Oba týmy berou bod

O přestávce hosté museli pro zranění vystřídat druhého stopera Šafránka. Než si stačila obrana zvyknout na nové složení, soupeř šel sám na brankáře Michala. Ten se snažil vyběhnutím zmenšit střelecký úhel a útočící hráč narazil do novosedelského brankáře. Kopala se hodně přísná penalta, František Procházka proměnil a soupeř šel do vedení 2:1. Aby toho nebylo málo po neodpískaném faulu na hostujícího hráče vznikla diskuze a předčasně do sprch musel Nohava. Více jak třicet minut hosté hráli v oslabení. Kluci ale bojovali a tak v 70. minutě přišlo vyrovnání. Po jednom z faulů na hostujícího hráče zahrával Evžen Vohák z 25 metrů trestný kop a s přispěním malé teče Voldřicha skončil míč za zády brankáře. Soupeř měl v závěru herní převahu, nastřelil dvě tyče ale skóre se už neměnilo. Všichni zaslouží pochvalu za bojovnost.     

Autor: V. Kroupa



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Strmilov
Jan Kubíček (hráč): Hostující tým začal zápas aktivněji a prvních deset minut určoval tempo hry. Když jsme se rozkoukali a začali trochu hrát, přišel neodpískaný faul na našeho stopera a první branka Novosedel. My však po rychlé akci dokázali po pár minutách srovnat. Druhý poločas začal parádně a hned po dvou minutách jsme šli z pokutového kopu do vedení. Během celého zápasu jsme si vypracovali obrovské množství šancí, 4x tyč, několikrát jsme šli sami na brankáře, ale nebylo nám přáno. V 70. minutě navíc propadl dlouhý nákop hostů až za našeho gólmana a bylo srovnáno. Vzhledem k průběhu je pro nás výsledek ztrátou.




Sestavy


TJ Jiskra Strmilov
A. Bláha [-] - L. Fojtů [-] , D. Hanzal [-] , M. Lehejček [-] (67. M. Novák [-] ) - Z. Popelka [-] (51. J. Beneš [-] ) , J. Kubíček [-] , F. Procházka [-] , J. Hanzal [-] (62. M. Nesporý [-] ) - O. Nečeda [-] - T. Dohnal [-] , J. Dvořák [-]

SK Novosedly n. Než
K. Michal [-] - P. Šafránek [-] (46. M. Malý [-] ) , P. Kreim [-] , D. Šmíd [-] , T. Nohava [-] - E. Vohák [-] , R. Poborský [-] , D. Kroupa [-] , L. Voldřich [-] - O. Šrom [-] , J. Kypta [-]

ŽK: 22. M. Lehejček , 80. J. Kubíček - 43. O. Šrom , 50. T. Nohava , 65. R. Poborský . ČK: 60. T. Nohava .
Hráči zápasu: L. Fojtů , T. Dohnal - R. Poborský , K. Michal .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Valenta

Expert: František Procházka
Tip experta: výhra domácích

Tady musím dát jedničku, Novosedly jsou nepříjemný houževnatý soupeř, věřím, že vyhrajeme a potvrdíme dobrý start do sezóny.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích