4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Novosedly porazily Starou Hlínu a v čele tabulky vystřídaly Slavonice


Branky


2. R. Poborský (p.) , 57. E. Vohák , 77. J. Mazanec , 81. D. Kroupa - 8. J. Hrbek
21

Fotbalisté Novosedel dál pokračují ve skvělé formě, když bodovaly i v pátém utkání sezony. Na domácím hřišti porazily ve šlágru kola Starou Hlínu 4:1, když o své výhře rozhodly zkraje druhé půle zápasu. Pro Novosedly je to navíc třetí výhra doma ze třech zápasů, což jen dokazuje jejich sílu na vlastním hřišti. Stará Hlína naopak nenavázala na předchozí výhru s Popelínem a v tabulce klesla až na šesté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Vstup do zápasu se lépe povedl domácím. Již ve 2. minutě byl ve vápně sražen Hrubý a Roman Poborský z penalty otevřel skore zápasu. Za chvíli poté měl obrovskou šanci Vohák a Kroupa šel sám na bránu, to vše domácí stihli do páté minuty. V 8. minutě domácí vyrobili zbytečný roh a po závaru v malém vápně srovnal Jan Hrbek na 1:1. Po zbytek poločasu měly ještě šance obě mužstva, ale herní převaha byla na kopačkách hlínského týmu. Do kabin se tak odcházelo za remízového stavu.

Domácí fotbalisté ovládli druhý poločas

V 57. minutě byl na hranici pokutového území zastaven Evžen Vohák a z přímého kopu obstřelil zeď - 2:1. Za tohoto stavu měli hosté obrovskou příležitost, kdy nikým nehlídaný hlínský hráč hlavičkoval z malého vápna nad břevno domácí branky. V 77. minutě si z pětadvaceti metrů postavil míč Josef Mazanec a jeho nevídaná dělovka se otřela o břevno a skončila v síti Jedličkovi brány. Chvíli poté házel dlouhý aut Voldřich a Daniel Kroupa hlavou upravil skore na konečných 4:1 pro domácí. Těsně před koncem domácí ještě jednou dopravili míč do sítě, ale gol pro ofsajd nebyl uznán. Domácí Novosedly tak berou tři body a po zaváhání Slavonic se usadily na prvním místě tabulky.

Autor: Pavel Fryš



Ohlasy k zápasu


SK Novosedly n. Než
Pavel Fryš: Za krásného počasí a před skvělou diváckou kulisou se hrál fotbal, který se musel divákům líbit o což se postaraly oba týmy. Kdyby jsme v 5. min vedli 3:0 tak by se nemohl nikdo divit, ale místo toho hosté srovnali na 1:1. Poté hosté převzaly otěže zápasu, byli mnohem častěji na míči a my jsme vyráželi k rychlým protiútokům. Posledních deset minut byla převaha hostů znatelná a my byli rádi za přestávku. Do golu na 2:1 byl obraz hry stejný, ale poté jsme začali dávat goly a byli jsme lepší. Hlavně Mazancova dělovka z přímého kopu se jen tak nevidí. Hlína hrála také dobře, ale na rozdíl od nás své šance neproměnila. Posledních patnáct minut jsme ale byli lepší a dotáhli jsme zápas do vítězného konce. Ještě jednou chci zmínit, že se hrálo skvělé derby za přispění obou týmů.




Sestavy


SK Novosedly n. Než
M. Malý [-] - J. Kypta [-] , P. Kreim [-] , R. Poborský [-] , J. Marsa [-] - L. Voldřich [-] , J. Mazanec [-] , D. Kroupa [-] - J. Paluška [-] (57. P. Zeman [-] ) , E. Vohák [-] , P. Hrubý [-] (89. M. Škola [-] )

FK Stará Hlína
J. Jedlička [-] - P. Dolejší [-] , D. Širhal [-] , J. Hrbek [-] , J. Meškan [-] - R. Chmátal [-] , M. Vonka [-] , M. Šauer [-] , P. Šauer [-] (75. M. Benda [-] ) - T. Štědrý [-] , S. Kadlec [-] (70. R. Jičínský [-] )

ŽK: 10. P. Hrubý , 37. E. Vohák - 3. J. Jedlička , 52. M. Vonka , 85. J. Hrbek , 88. M. Šauer .
Hráči zápasu: D. Kroupa , J. Mazanec .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - BARTYZAL Vlastimil, HANES Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Pokud se domácí sejdou, měli by zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů