EXPERT TIP - 24.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 28.5.2023

0

Fotbalová sezóna spěje pomalu a jistě ke svému konci. Na pořadu ligy máme už jen poslední čtyři kola. Prakticky se zdá, že už je o vítězi soutěže i o sestupujících rozhodnuto, ale ještě neříkejme hop, dokud neskočíme. Nicméně už v sobotním večeru můžeme znát definitivně postupujícího i oba sestupující. A kam Vás pozveme? V sobotním bohatém programu láká nejvíc zápas šesté Staré Bělé proti druhým Mokrým Lazcům. V neděli se můžeme těšit na šlágr kola, kdy rozjeté Krásné Pole bude chtít pokazit postupové radosti suverénovi z Kravař.




Jan Obludník

Tentokrát jsme udělali výjimku a do role Experta kola zvolili někoho, kdo sice v letošní I.A třídě nepůsobí, ale má za to s touto soutěží bohaté zkušenosti. Ať už jako aktivní hráč, neboť ji několik sezón sám aktivně hrával, tak jako skutečný Expert s velkým "E", neboť svou profesní dráhu zaslíbil sportovní novinařině. Sám pracuje pro místní regionální tisk Region Opavsko, kde se mj. věnuje i naší soutěži. Nabídku přijal JAN OBLUDNÍK, osmatřicetiletý obránce a kapitán týmu TJ Sokol Slavkov, který letos hraje se svým týmem o soutěž níže, kde bojuje s Velkými Heralticemi o postup a tím i účast v naší I.A třídě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 8 - 0 - 92 %
Komentář experta:

Souboj týmů, které na jaře tápají a skládají sestavy. Pro Hradec poslední šance, jak alespoň neskončit poslední a přeskočit Jistebník. Ale větší individuality jsou na straně hostů, kteří by měli zápas zvládnout.

Tip experta: 2 46 - 23 - 31 %
Komentář experta:

Tohle bude opravdu lahůdka a šlágr kola. Za mě osobně je Krásné Pole velkým překvapením letošní soutěže. Kravaře už dlouhodobě hrají prim v této soutěži. Těžko tipovat. Myslím, že pokud hosté uhlídají Ševčíka, tak si dojdou pro výhru a také pro postup.

Tip experta: 0 15 - 23 - 62 %
Komentář experta:

I tento zápas bude hodně zajímavý. Pro mě osobně je Stará Bělá letos největším zklamáním v soutěži. Čekal jsem, že bude hrát podstatně výše. Lazce jsou dobře rozjeté, mají formu. Ale i přes mou kritiku vůči domácím si myslím, že to Lazcům zdarma nedarují a uhrají bod.

Tip experta: 2 15 - 8 - 77 %
Komentář experta:

Jistebník má problém sám se sebou, aby vůbec poskládal tým o jedenácti hráčích. Bůh ví, jak to s nimi bude po sezóně. Kozmice mají velké výkonnostní výkyvy, ale přesto si myslím, že zápas vyhrají a odvezou domů tři body.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Darkovičky jsou doma silné, nedostávají moc gólů. Proti nevýrazným Štěpánkovicím by si to měly doma pohlídat a slavit výhru.

Tip experta: 1 77 - 8 - 15 %
Komentář experta:

Chlebičov je tým dvou tváří. Doma hrají velmi dobře a pravidelně bodují, venku to ovšem je velká bída. Kozlovice jsou na tom obdobně. Věřím více domácímu týmu, který doma opět potvrdí roli favorita.

Tip experta: 1 31 - 23 - 46 %
Komentář experta:

Těžko soudit, kdo bude mít v tomto utkání navrch. Je to souboj týmů ze spodní poloviny tabulky. Tipuji, že domácí prostředí udělá své a Albrechtice budou doma úspěšnější. Strahovice nejspíš odjedou domů s prázdnou.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Patrik Slavík 6
2. Adam Šlachta 6
3. Kristián Fojtík 5
4. David Obrusník 5
5. Ladislav Beran 5
6. Kryštof Surovec 5
7. Petr Vala 5
8. Bedřich Trávníček 5
9. Jan Prudký 5
10. Patrik Minarčík 4
11. Patrik Ožvolda 4
12. Míchal Jaroš 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.