3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky doma opět nezaváhaly


Branky


10. A. Kuřidém , 66. L. Moravec , 72. P. Turanský (p.) - 41. M. Josefus
13

Darkovičky potvrdily roli papírového favorita a připsaly si další vítězství, když přehrály tápající Štěpánkovice. Ty chtěly potvrdit výhru z minulého kola, aby se přiblížily záchraně, ale na svého soupeře si nepřišly. A byť se dlouho v zápase držely, musely se nakonec proti soupeři sklonit a odjet domů s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil smírně

Domácí fotbalisté měli aktivní vstup do zápasu, za který byli brzy odměněni. Hosté neuhlídali kličkujícího Kalvara, který vyzrál na obránce, přihrál do běhu nabíhajícímu Moravcovi a ten připravil úvodní trefu ještě lépe postavenému Kuřidémovi - 1:0. Darkovičky mohly záhy vést dokonce o dvě branky, když si na brankáři Lefendovi vylámal zuby kapitán Turanský. Tomu není v letošním ročníku souzeno střílet branky, domácí kapitán se zatím střelecky hledá. Štěpánkovice ustály i šanci Moravce, který netrefil v dobré palebné pozici poloodkrytou bránu. A tak přišlo zákonité nedáš dostaneš. Štěpánkovice tradičně zlobí po standardkách a po přetaženém rohu Heidera srovnal skóre hlavičkující Josefus - 1:1.

 

Darkovičky nakonec bitvu ovládly

Darkovičky inkasovaná branka zaskočila, dlouho se ve druhém poločase hledaly. Hosté trpělivě čekali na své příležitosti a po další standardce mohli otočit skóre na svou stranu. Přímé kopy bývají doménou Grigarčíka, jenže tentokrát hostující útočník neměl takové štěstí jako před týdnem doma proti Hradci. Jeho střelecký pokus dokázal vytěsnit fantom darkovičské brány Chvěja. Jeho zákrok se ukázal být klíčovým, neboť do další vyložené šance se už hosté nedostali. Domácí tým s postupem času převzal otěže na kopačky, hostům začaly docházet fyzické síly. Převahu na hřišti korunoval domácí Moravec druhou trefou, když se prosadil ve vápně a poněkud šťastnou střelou procedil míč přes hradbu těl - 2:1. Definitivní pojistku tří bodů zajistil domácím z penalty Turanský, když potrestal faul ve vápně na Kuřidéma. Domácí kapitán konečně prolomil svou střeleckou smůlu - 3:1. Darkovičky vstřelily v závěru ještě jednu branku z kopačky Kalvara, jenže ta musela být kvůli ofsajdu anulována. Zápas se pak už jen dohrával a Darkovičky si připsaly další domácí vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "Po poločase jsme měli vést aspoň o dvě branky, namísto toho jsme si nechali vstřelit laciný gól před odchodem do šatny. Byli jsme pak z toho docela opařeni, herně jsme se ve druhé půli trápili. Soupeř mohl rozhodnout po standardce, ale naštěstí ji nedal a zápas se pak otočil v náš prospěch. Mrzí mě opětovné zranění Moravce, kterému se vrátilo zranění svalu"

TJ Sokol Štěpánkovice
Tomáš Kurka (asistent trenéra): doplníme



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] , A. Kuřidém [-] (80. M. Dundr [-] ) , J. Klečka [-] (67. P. Kabisch [-] ) , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] (82. J. Hanus [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] (80. P. Vjačka [-] ) , A. Fojtík [-] , P. Adamčík [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
A. Lefenda [-] - R. Krzisch [-] (83. M. Huber [-] ) , R. Heider [-] , J. Tomíček [-] , J. Machala [-] - P. Katschmarz [-] (46. T. Tomíček [-] ) , F. Stromský [-] , D. Kožušník [-] (88. L. Peterek [-] ) , M. Hrbáč [-] - M. Josefus [-] , M. Grigarčík [-]

Počet diváků: 92. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - TVRDÝ Zbyněk, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Jan Obludník
Tip experta: výhra domácích

Darkovičky jsou doma silné, nedostávají moc gólů. Proti nevýrazným Štěpánkovicím by si to měly doma pohlídat a slavit výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích