Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov opanoval gólovou přestřelku


Branky


13

V Chlebičově shlédla stovka přítomných diváků velmi pohledné utkání, které přineslo nejen spoustu brankových příležitostí, ale také bohatou gólovou nadílku. V té dokázala nakonec slavit domácí Viktorka, která přestřílela soupeře z Podbeskydí. Ačkoliv domácí vedli už o tři branky, z utkání se nakonec stalo dobré drama. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už první poločas přinesl spoustu šancí

Samotné utkání se muselo divákům líbit. Už od úvodu se hrál fotbal nahoru dolů a o šance nebylo nouze. Hosté šli do vedení po deseti minutách, když nákop Bednáře za obranu vybídl k úniku Lušovjana a ten otevřel skóre - 0:1. Ihned na to mohl odpovědět domácí Korbel, ale tváří v tvář proti brankáři Nezhodovi neuspěl. Vyrovnat se nepodařilo ani Silberovi, který ve finální fázi netrefil optimálně míč. Domácí se dočkali vyrovnání až z další nabídnuté šance. Tentokrát už byl útočník Korbel úspěšný, když po přímém kopu Silbera a následné skrumáži procedil míč k tyči – 1:1. Rovněž Kozlovice mohly přispěchat s rychlou odpovědí, ale Prudký si na brankáře Janetzkého nepřišel. Hrálo se nahoru dolů. Poněkud vyběhnuvšího Nezhodu zkoušel přelobovat domácí Vala, ale jeho pokus byl přeci jen o něco delší než sám útočník potřeboval. Ještě do přestávky si obě strany vypracovaly po šanci. Domácí Korbel si sypal popel na hlavu, když opět nedokázal zužitkovat svůj nájezd na bránu Kozlovic. Hosté byli kousíček od vedoucí branky, když střela Skurky jen těsně prosvištěla kolem šibenice.

 

Branky začaly padat po změně stran

To nejpodstatnější, nač se fotbal hraje, konkrétně na góly, přišlo až po přestávce. Hostující dvojice Piskoř a Martin Krpec nejprve dopravila míč do brány, jenže jejich pohledná kombinační akce byla zmařena zvednutým praporkem postranního arbitra. Domácí s rozehrávkou dlouho nečekali. Sedlář rychle rozehrál nákop za obranu na unikajícího Radka, jenž dával pod sebe na úspěšně zakončujícího Kužela - 2:1. Nedlouho po něm mohl z dalšího úniku navýšit vedení Silber, narazil však na připraveného Nezhodu. Toho překonal až po dalším úniku za obranu Korbel, když pečetil přesný nákop z kopačky Stoška - 3:1. Ani u čtvrté branky domácích se hostující obrana nevyznamenala. Silber dostal po levé straně mnoho prostoru a dobře načasovanou přihrávkou naservíroval čtvrtou trefu Středulovi - 4:1. Zdálo se, že je po utkání, ale opak byl pravdou. Hosté to nezabalili a ještě do osudu utkání promluvili. Bednářovu uličku mezi obránce převzal Martin Krpec a po kličce brankáři snížil do poloodkryté brány - 4:2. V samém závěru střídající Palko ještě více zdramatizoval utkání, když po přihrávce Kabáta uklízel míč do sítě - 4:3. Jenže na další tlak už hostům nezbyl čas. Chlebičov si své vedení uhájil a opět potvrdil, že doma body nerozdává.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann (trenér): "Utkání se muselo divákům líbit. Hrál se bezstarostný fotbal nahorů dolů, k vidění bylo spoustu šancí a hlavně i gólů. Kdyby se proměnily všechny šance v zápase, mohl konečný stav vypadat klidně 12:6. Vyhráli jsme zaslouženě, ale musím zatleskat i soupeřům, který se zde prezentoval sympatickým výkonem a svou hrou přispěl k úrovni dobrého fotbalu"

FC Kozlovice
Jakub Vašenda (trenér): "Byl to pohledný zápas na obě strany. V první půli jsme hráli s domácím celkem vyrovnanou partii, oba gólmani chytali skvěle. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně, byli i fotbalovější, ale nepohlídali si šance domácích, kteří mám odskočili na tři branky. V této fázi jsme nehráli vůbec koncentrovaně. Jako bychom se domácích báli. Přesto jsme to ještě nezabalili a v poslední desetiminutovce zabojovali a korigovali hrozivý stav. Za tohle musím kluky pochválit, že bojují poctivě až do konce"



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
K. Janetzký [-] - F. Vala [-] , M. Stošek [-] , L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , R. Kolig [-] (70. A. Středula [-] ) , J. Radek [-] , M. Dzierža [-] , A. Korbel [-] (89. M. Starý [-] ) , D. Drexler [-] (73. V. Sýkora [-] ) , M. Silber [-]

FC Kozlovice
O. Nezhoda [-] - P. Janás [-] , M. Lušovjan [-] (80. J. Karban [-] ) , Z. Matějka [-] (73. L. Palko [-] ) , T. Skurka [-] (62. J. Kabát [-] ) , M. Krpec [-] , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , V. Dudek [-] (46. J. Žáček [-] ) , Š. Krpec [-] , P. Piskoř [-] (62. M. Jarotek [-] )

ŽK: 42. D. Drexler , 43. D. Sedlář , 53. A. Korbel , 74. A. Středula - 62. J. Kabát .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: MINICH Marian - PORUBEK Václav, CHLEBOVSKÝ Bohumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Jan Obludník
Tip experta: výhra domácích

Chlebičov je tým dvou tváří. Doma hrají velmi dobře a pravidelně bodují, venku to ovšem je velká bída. Kozlovice jsou na tom obdobně. Věřím více domácímu týmu, který doma opět potvrdí roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích