D. Dub 82. (p.)
1:7
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jistebník doma schytal další debakl


Branky


82. D. Dub (p.) - 2. Š. Kania , 30. D. Mlýnek , 35. Š. Kania , 60. D. Mlýnek , 76. J. Mlýnek , 78. D. Mlýnek , 88. D. Mlýnek
13

Sestavou notně poznamenaný Jistebník se po dvou týdnech musel v domácím prostředí opět vzpamatovat z dalšího šoku, když si jeho hřiště opanoval další prajzský celek. Po Kravařích si v jistebnických vodách protentokrát pořádně zalovily Kozmice, které vyprovodily svého soupeře sedmibrankovým přídělem.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kozmice si šly od úvodu za vítězstvím

Hosté z Kozmic šli hned v úvodu utkání do vedení, když po asistenci Daniela Mlýnka otevřel účet sobotního výlovu Kania - 0:1. Za několik minut se v samostatném úniku na bránu ocitl sám Daniel Mlýnek, ale svou šanci prováhall. Kozmický kanonýr se prosadil až po půlhodině hry, když zužitkoval přihrávku svého parťáka Felgenträgera a pohodlně dopravil míč do sítě - 0:2. U třetí branky hostů se prakticky opakovala akce z prvního gólu. Byl to opět Daniel Mlýnek, kdo potáhl balón napříč jistebnickou obranou a asistoval pohodlně skórujícímu Kaniovi - 0:3. Domácí tým se v prvním poločase odhodlal alespoň ke střele Paskera, ale ta narazila na připraveného brankáře Sajdoka. Hosté mohli ještě do poločasu přidat další dvě branky, ale ani Felgenträger a ani po gólech lačný Daniel Mlýnek své šance neproměnili. 

 

Bratři Mlýnkové sázeli branky

I ve druhém poločase se hrálo výhradně na jednu bránu. Kromě toho se spustil také brankový kolotoč. Zahrát si za Áčko Kozmic dostal jako malý dárek mladíček Hruška, který se trenérovi odvděčil pěkným průnikem podél lajny a především dobře načasovanou přihrávkou na pětku, kde už na jeho výzvu ke skórování čekal připravený Daniel Mlýnek a nemýlil se - 0:4. Tentýž hráč pak za několik minut zkompletoval svůj hattrick, když zůstal zcela osamocen ve vápně. U branky mu pro změnu asistoval Felgenträger - 0:5. Do střelecké listiny se zapsal i mladší z bratrů Mlýnkových, jmenovitě Jakub Mlýnek, který se zpoza vápna prosadil krásnou ránou k tyči - 0:6. Pak si ovšem pokazil dobrý dojem zbytečným faulem ve vápně, když zcela zbytečně zajel do domácího hráče. Jistebník za to kopal penaltu. Alespoň čestný úspěch týmu od rybníků zajistil tradiční exekutor pokutových kopů Dub - 1:6. I pod posledním gólem zápasu se podepsal rodinný klan Mlýnků. Starší a zkušenější Daniel Mlýnek pečetil pěknou individuální akci Ivánka, který mu přichystal gól na zlatém podnose - 1:7. Nebýt individualistických potřeb hostujících hráčů, kteří další nabídnuté šance řešili až moc sobecky ve svůj prospěch na úkor týmovosti, mohlo být konečné skóre ještě vyšší.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Bude to znít trochu zvláštně, že svůj tým i navzdory tak vysoké výhře zkritizuji, ale musím to udělat. Za výhru můžeme být určitě spokojeni, ale za celkové pojetí týmu rozhodně ne. Proč? Protože jsme nehráli jako ideální tým. Byly tady individuality, které se chtěly za každou cenu prosadit a jen díky tomu neskončil výsledek dvouciferným výsledkem. Někteří hráči by si měli uvědomit, že fotbal je kolektivní sport. Proti silnějším týmům by se nám taková hra mohlo krutě vymstít. K dnešnímu soupeři řeknu jediné. Nechci shazovat jeho kvality, ale jeho výkony jsou tak na úrovni městského přeboru. Až mi je líto posledního Hradce, který je ve srovnání s Jistebníkem podstatně fotbalovější"



Sestavy


TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - L. Pietras [-] (32. J. Holuša [-] ) , M. Raška [-] - J. Rašek [-] , M. Vavroš [-] , P. Nykš [-] , D. Dub [-] - O. Jurček [-] (81. J. Štandl [-] ) , P. Moučka [-] , M. Pasker [-] - P. Štandl [-]

TJ Sokol Kozmice
O. Sajdok [-] - A. Felgenträger [-] , Š. Kania [-] (51. D. Hruška [-] ) , A. Babušík [-] (33. T. Ivánek [-] ) , L. Kalous [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , A. Herák [-] (51. R. Paluv [-] ) , T. Herák [-] (73. J. Mlýnek [-] ) , O. Mokrý [-] (73. O. Vitásek [-] ) , L. Lesniak [-]

ŽK: 50. O. Jurček , 64. P. Moučka , 66. M. Pasker , 66. J. Rašek - D. Mlýnek , 67. O. Mokrý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: MĚKÝŠ Adam - MACHALA Petr, NGUYEN HUU Hung.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Jan Obludník
Tip experta: výhra hostů

Jistebník má problém sám se sebou, aby vůbec poskládal tým o jedenácti hráčích. Bůh ví, jak to s nimi bude po sezóně. Kozmice mají velké výkonnostní výkyvy, ale přesto si myslím, že zápas vyhrají a odvezou domů tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů