Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 14:00

24.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice neudržely nadějné vedení


13

Strahovice v posledních kolech začaly sbírat důležité body v cestě za vytouženou záchranou. A s obdobným cílem zajížděly v neděli i do Města Albrechtic. Tam předvedl prajzský tým zápas dvou naprosto odlišných poločasů. Nadějné dvoubrankové vedení hosté neudrželi a museli být nakonec rádi, že si z Jeseníků odvezli alespoň bod za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankový náskok

Celá první pětačtyřicetiminutovka se hrála výhradně na polovině Albrechtic. Strahovice působily od úvodního hvizdu houževnatě a odhodlaně, šly trpělivě za vítězstvím. Jejich počáteční soustavný tlak vygradoval po necelé čtvrhodince v úvodní trefu Michala Malchárka, který si převzal balón od svého bratrance Vojty Malchárka a krásnou kličkou nedál domácímu brankáři Kmínkovi sebemenší šanci - 0:1. Rovněž o druhou branku hostů se postaral agilní záložník Michal Malchárek. Po pěkné kombinační hře se sám střelec úvodní branky odhodlal vzít vše na sebe a zpoza šestnáctky pěknou střelou k tyči navýšil vedení na dvoubrankový rozdíl - 0:2.  Domácí tým se během první pětačtyřicetiminutovky prakticky vůbec nedostal na dostřel brány. Hosté navíc mohli ještě do přestávky navýšit vedení, jenže hlavičkující Tomíček nezamířil přesně mezi tyče. 

 

Albrechtice stačily dorovnat skóre

Do druhého poločasu ovšem Strahovice vstoupily velmi ustrašeně, byť k tomu nebyl žádný důvod. Jejich lehkovážnost potrestal po necelé hodině hry kontaktní brankou Tarabík, když jeho nenápadná střela zapadly k tyči - 1:2. Hostům mohl vrátit dvoubrankové vedení Slavík, když se nejprve řítil zcela sám na domácího gólmana Kmínka, jenže neuspěl. Za několik minut se tentýž hráč ocitl nadějné příležitosti a zívala na něj opuštěná klec, ovšem místo pojistky netrefil vůbec bránu. a bohužel jak to občas ve fotbale chodí, tato neproměněná šance se ukázala být nakonec klíčovou. V v samém závěru utkání totiž přišel pro hosty zákonitý trest. Domácí tým vytěžil z minima maximum, když se ve vápně po přesném centru Šupáka prosadil ze skrumáže Olejniczak a zajistil vyrovnání - 2:2. Hostující Strahovice musely litovat svých zahozených šancí, neboť z dobře rozehraného zápasu vytěžily pouze bod. 



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Zdeněk Partyš (hrající trenér, toho času nehrál kvůli trestu): "Za bod musíme být ve finále rádi, protože utkání se nevyvíjelo podle našich představ. V prvním poločase jsme hráli dost špatně, nedokázali si vůbec nic připravit. Až ve druhém přišlo zlepšení, kluci zabojovali a odměnou jim byly dva góly na vyrovnání stavu. Za bojovný výkon ve druhé půli si myslím, že jsme si ten bod i zasloužili"

SK Meteor Strahovice
Jiří Pekárek (trenér): "Dnešní utkání bych zhodnotil asi tak, že to bylo jako den a noc. Zatímco první poločas byl z naší strany skvělý, nepustili jsme soupeře ke slovu, v tom druhém vůbec nechápu, co se stalo v hlavách hráčů, že jejich výkon po přestávce byl najednou poloviční. Před zápasem bychom bod brali, ale takhle po průběhu hodnotím remízu jako ztrátu"



Sestavy


FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - F. Křištof [-] (46. L. Dlouhý [-] ) , R. Peterka [-] , J. Hrabovský [-] (57. M. Vyležík [-] ) , R. Boček [-] , M. Šupák [-] , R. Pavlíček [-] (84. R. Škrabal [-] ) , A. Fiala [-] , N. Tipoas [-] , P. Tarabík [-] (67. M. Olejniczak [-] ) , M. Čanecký [-]

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - V. Tomíček [-] (66. M. Tomíček [-] ) , V. Malchárek [-] , P. Slavík [-] (84. J. Malchárek [-] ) , M. Pekárek [-] , B. Moc [-] , M. Malchárek [-] , L. Slanina [-] , D. Beneš [-] , O. Pekárek [-] , M. Schlischka [-]

ŽK: 19. M. Šupák , 30. A. Fiala - 19. D. Beneš .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: HERDA Tomáš - HOŠEK Jiří, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Jan Obludník
Tip experta: výhra domácích

Těžko soudit, kdo bude mít v tomto utkání navrch. Je to souboj týmů ze spodní poloviny tabulky. Tipuji, že domácí prostředí udělá své a Albrechtice budou doma úspěšnější. Strahovice nejspíš odjedou domů s prázdnou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích