EXPERT TIP - 22.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 14.5.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Zdeněk Partyš

V tomto kole jsme oslovili jednu z význačných osobností této soutěže, letivého a zkušeného záložníka ZDEŇKA PARTYŠE. Čtyřicetiletý matador obléká již druhou sezónu dres Města Albrechtic, ve kterém kromě hráčských povinností plní i roli hrajícího kouče. Jeho přínos týmu je neoddiskutovatelný, v mladické sestavě plné dorostenců a nezkušených hráčů má svým spoluhráčům co předávat. V zimě se jej snažily získat Mokré Lazce, ale sám aktér nakonec nabídku odmítl, neboť od jarní části převzal pod svá křídla lavičku opavské rezervy. Sám Zdeněk Partyš toho stihl za svou kariéru nemálo. V dresu brněnské Zbrojovky si v letech 2005-07 vyzkoušel i nejvyšší soutěž, jinak je jeho bohatá kariéra úzce spjata s modrožlutým dresem SFC Opava. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 26 - 5 - 69 %
Komentář experta:

Hradec to ještě nezabalí a zkusí se porvat o zázrak. Myslím, že doma neprohraje, ale ani nevyhraje. Strahovice sice ukazují v posledních kolech vzestupnou tendenci, ale zápas skončí remízou.

Tip experta: 2 5 - 0 - 95 %
Komentář experta:

Asi není dlouho nad čím přemýšlet. Kravaře jsou v letošní sezóně a i na jaře suverénní a nedá se očekávat, že by v Jistebníku klopýtly.

Tip experta: 1 74 - 21 - 5 %
Komentář experta:

Štěpánkovice umějí hrát doma nepříjemný fotbal, ale venku to není žádná sláva. Ludgeřovice se snad ještě vzpamatují a ukáží, že patří mezi celky první poloviny tabulky.

Tip experta: 1 37 - 42 - 21 %
Komentář experta:

Osobně věřím více Krásnému Poli. Stará Bělá má sice svou kvalitu, ale myslím, že nemůže pořád všechno vyhrávat. Krásné Pole je doma navíc ohromně silné a neprohrává. Myslím, že Krásné Pole vyhraje o gól.

Tip experta: 1 84 - 5 - 11 %
Komentář experta:

Těžko soudit, oba týmy nemám moc nastudované, moc o nich nevím. Říkáte, že Kozlovice už třikrát po sobě vyhrály? Tak já myslím, že počtvrté už jim to nevyjde. Tipnu na výhru Darkoviček.

Tip experta: 1 32 - 26 - 42 %
Komentář experta:

Myslím si, že Mokré Lazce v Chlebičově nevyhrají. Velké hřiště jim nebude tolik svědčit jako jejich malé u nich doma. Podle toho, co jsem viděl minulý týden, ano, mají nadupanou sestavu, ale skoro vůbec neběhají. Chlebičov naopak ano a mohl by z toho doma vytěžit výhru.

Tip experta: 1 5 - 26 - 69 %
Komentář experta:

Pevně věřím, že to urveme a dávám za mě jasnou jedničku pro náš tým. Už jsme si té smůly snad dost vybrali, věřím, že snad se i kluci k tomu postaví čelem a konečně dorazí aspoň v poměrně silné sestavě.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Schlischka 5
2. Kryštof Surovec 5
3. Patrik Slavík 5
4. David Obrusník 5
5. Tobiáš Slivka 5
6. Tomáš Kalvar 4
7. Michal Pěntka 4
8. Martin Bitomský 4
9. Matyáš Černín 4
10. Daniel Kožík 4
11. Patrik Ožvolda 4
12. Petr Kabisch 4
13. Petr Vala 3
14. Marek Kulaviak 3
15. Jan Prudký 3
16. Míchal Jaroš 3
17. Vojtěch Tomíček 3
18. Radek Hruška 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.