Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Darkovičky zastavily rozjeté Kozlovice


Branky


19

Darkovičky sehrály v sobotu povedený zápas, když se na jejich poměry slušně rozstřílely a po dobrém výkonu zastavily vítěznou šňůru nováčka z Kozlovic. Ani hosté v zápase zcela nepropadli, ale vinou horší finální fáze se museli nakonec před soupeřem sklonit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí měli skvělý vstup do zápasu

Cesta za úspěchem Darkoviček nabrala rychlého spádu, když už ve druhé minutě po zasekávačce Fojtíka otevřel skóre k tyči skórující Kalvar. Rychlá úvodní trefa domácí tým povzbudila, Darkovičky byly velmi aktivní. Po výkopu brankáře Chvěji se dokázal přes dva protihráče probít do zakončení navrátilec do sestavy Moravec, jenže ve finále se dostal do záklonu a bránu nakonec přestřelil. Cestu do sítě si nenašel ani střelecký pokus Fojtíka z úhlu. Hosté se herně chytli až po půlhodině hry, ale k žádné větší šanci v první půli se nedopracovali. Jejich pološancím scházela pokaždé lepší finální fáze. 

Branky padaly až po přestávce

Kozlovice měly povedený vstup do druhé půle, kdy si vypracovaly dvě slibné příležitosti. Nejprve se po chybě domácího stopera dostal ke střele Piskoř, ale z bezprostřední blízkosti trefil pouze připraveného brankáře Chvěju. Ten se zanedlouho opět vyznamenal, když na brankové čáře lapil nebezpečnou hlavičku Palka. Brankový gólostroj se spustil až v poslední dvacetiminutovce. Domácí tým zahrával rohový kop Fojtíkem, na jeho centr si ve vápně naskočil Kuřidém a hlavičkou na přední tyč navýšil skóre - 2:0. Kozlovice přispěchaly s rychlou odpovědí, když postranní centr Kabáta přetavil v kontaktní gól střelou z voleje Matějka - 2:1. Jenže poté si opět nepohlídaly standardku domácích a bylo po nadějích na bodový zisk. Prakticky se opakovala akce z druhého gólu. Fojtíkův roh opět mířil na nehlídaného Kuřidéma, který ostrou hlavičkou zamířil pro změnu do protipohybu Nezhody na vzdálenější tyč a bylo vymalováno - 3:1. Skóre zápasu zpečetil nejlepší hráč na hřišti Fojtík, který po třech asistencích přidal i gólový zápis. Krajní záložník Darkoviček se probil přes dva protihráče a krásnou ránou obstřelil bezmocného Nezhodu - 4:1. V samém závěru mohl navýšit vedení ještě mladíček Kabisch, ale skóre se už neměnilo. Darkovičky si tak připsaly druhé vítězství v řadě.

 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Marcel Melecký (trenér): "Měli jsme skvělý vstup do zápasu, kdy nás nastartovala rychlá branka. Soupeř se postupem času herně vyrovnával, ale do žádných vyložených šancích jsme jej nepustili. Až na začátku druhé půle nám hosté zatopili, ale máme v brance skvělého gólmana, který nás podržel. Pak jsme přidali další branky a rozstříleli se. Konečný výsledek je možná vůči soupeři až krutý, ale i takový je občas fotbal"

FC Kozlovice
Jakub Vašenda (asistent trenéra): "Dnes nás soupeř potrestal za naše chyby. Nejprve jsme si nepohlídali start utkání, kdy jsme ještě nebyli vůbec koncentrovaní na zápas. Pak pro změnu obdrželi dva podobné góly ze standardek. Jinak jsme nehráli vůbec špatné utkání, byli jsme po většinu utkání na míči, ale chyběla nám kvalitnější finální fáze a v mnohých případech i větší aktivita v domácím velkém vápně"



Sestavy


FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] , J. Klečka [-] , T. Kabich [-] , L. Moravec [-] (68. P. Kabisch [-] ) , J. Hanauer [-] (84. M. Gai [-] ) , P. Turanský [-] (65. A. Kuřidém [-] ) , A. Fojtík [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

FC Kozlovice
O. Nezhoda [-] - J. Žáček [-] , M. Lušovjan [-] , J. Adamec [-] , Z. Matějka [-] , M. Bednář [-] , M. Jarotek [-] (80. P. Janás [-] ) , V. Dudek [-] , Š. Krpec [-] , L. Palko [-] (70. T. Skurka [-] ) , P. Piskoř [-] (65. J. Kabát [-] )

Počet diváků: 101. Rozhodčí: HERDA Tomáš - PICMAUS Jiří, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Zdeněk Partyš
Tip experta: výhra domácích

Těžko soudit, oba týmy nemám moc nastudované, moc o nich nevím. Říkáte, že Kozlovice už třikrát po sobě vyhrály? Tak já myslím, že počtvrté už jim to nevyjde. Tipnu na výhru Darkoviček.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích