Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře se vydaly na rybolov do Jistebníku


Branky


19

Početná výprava kravařských fanoušků zavítala do Jistebníku, kde byla svědkem kanonády svého týmu. Jejich fotbaloví miláčci rozhodili sítě, dokonale vylovili zdejší rybníky a odvezly si domů pořádný úlovek. Oslabený domácí tým nastoupil do utkání pouze v deseti lidech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jistebník hrál brzy v devíti lidech

Od úvodních minut nebylo pochyb, kdo bude na hřišti dominovat. Obzvláště, když domácí tým nastoupil do zápasu v neúplné sestavě. Kravaře šly záhy do vedení, když hned ve čtvrté minutě otevřel skóre z přímého kopu Baranek - 0:1. Nedlouho po něm mířil Těžký jen těsně mimo pravou tyč. Už tak zdecimovaná sestava domácích utrpěla po čtvrthodině další pohromu, když Pěchovič předvedl zcela nepochopitelný zkrat a ostrým zákrokem se nechal naprosto zbytečně vyloučit. Dvojnásobnou přesilovku přetavili hosté v dvoubrankové vedení. Nákop do vápna se svezl na hlavičku Kryštofa, která k údivu všech zaplachtila až do sítě - 0:2. Třetí branka padla po Fickově standardce. Z ní pramenila nepřehledná skrumáž, po které poslal míč do sítě nehlídaný Baranek - 0:3. Domácí Jistebník dlouho nečekal s odpovědí. Ihned po rozehrávce se parádně opřel do míče Vavroš a střelou z třiceti metrů pod břevno snížil - 1:3. Této brance uznale zatleskala i plná tribunka kravařských fans, kteří se zápasem náramně bavili.   

Hosté spustili nelítostnou kanonádu

Zmar domácího Jistebníku byl dokonán ve druhém poločase. Zatímco v první pětačtyřicetiminutovce domácí ještě srdnatě bojovali, v tom druhém už byla vidět částečná rezignace a bohužel i úbytek fyzických sil. Světlou výjimkou byla střela Paskera z úvodu poločasu, která jen prosvištěla kolem Hudečkovy tyče. Pak už přišli ke slovu pouze hosté. Ti si začali zápas náramně užívat a pustili se do rybolovu. Do jistebnické sítě začaly padat góly jako ryby na běžícím páse. Peterek dostal uličku za obranu a svůj nájezd korunoval čtvrtou trefou - 1:4. Po hodině hry přidaly Kravaře pátý zásah. Přečíslení tři na dva řešil Glabazňa přihrávkou do běhu Hegerovi, který pohodlně skóroval do protipohybu bezmocného brankáře Krayzela. Jeho radost z branky byla tak obrovská, že běžel oslavit svůj gól až na tribunu - 1:5. Kravaře si dělaly se soupeřem co chtěly. Další vykuchtění masa až na kost předvedli hosté po sérii přihrávek na jeden dotek, když celou akci dokonal svou třetí trefou v utkání a završením hattricku Baranek - 1:6. Do střelecké listiny se následně zapsali i oba střídající útočníci Ohřál a Seibert. První jmenovaný využil brejkový nájezd a svůj gól oslavil po Ronaldovsku - 1:7. Poslední branka vzešla po rohovém kopu Ficka, kdy se balón svezl až na nohu Seiberta, který po kličce zpečetil brankový účet zápasu - 1:8. Nelítostné vraždění neviňátek skončilo pořádnou nakládačkou pro domácí tým. Ten se i přes vysokou porážku mohl těšit z děkovačky, kterou jim sympatickým gestem adresovala kravařská tribuna.   



Ohlasy k zápasu


TJ Jistebník
Petr Moučka (trenér): "Nevím, co k zápasu říct. Nastoupili jsme oslabeni pouze o deseti hráčích, brzo se necháme ještě zbytečně vyloučit. Podle toho pak vypadala naše hra a nakonec i konečný výsledek. Ke konci zápasu to už nešlo, poslední trefy padaly už prakticky do prázdné brány. Přesto jsme rádi, že jsme zápas poctivě odmakali a odehráli ve zdraví. Kravařím děkujeme za zážitek a gratulujeme jim k výhře"

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér): "Bude to znít divně, ale měl jsem ze zápasu trochu obavy. To proto, že nemáme v současnosti stopery. Ale nakonec vzalo všechno za své, když jsme zjistili, že domácí odehrají zápas pouze v deseti. Bylo to o tom, dát rychlé dva tři góly, ať si zápas příliš nezkomplikujeme a splníme svou povinnost. Prostě takový zápas, který se musí z povinnosti odehrát, aby se mohlo jít dále"



Sestavy


TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - L. Pietras [-] , J. Štandl [-] , M. Raška [-] , T. Pěchovič [-] - J. Rašek [-] , M. Vavroš [-] - M. Pasker [-] , O. Jurček [-] , P. Moučka [-] - P. Nykš [-]

Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - D. Malý [-] (46. P. Glabazňa [-] ) , R. Baranek [-] , V. Těžký [-] (46. L. Benna [-] ) , E. Peterek [-] (60. J. Ohřál [-] ) , L. Kupka [-] , J. Heger [-] (60. T. Seibert [-] ) , M. Schreier [-] , V. Kryštof [-] (73. J. Šnajder [-] ) , P. Hrdlička [-] , O. Ficek [-]

ŽK: 30. L. Pietras , 41. O. Jurček , 43. J. Rašek , 44. P. Moučka , 62. M. Raška - 55. P. Glabazňa . ČK: 16. T. Pěchovič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MORAVEC Roman - GALVAS Michal, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Zdeněk Partyš
Tip experta: výhra hostů

Asi není dlouho nad čím přemýšlet. Kravaře jsou v letošní sezóně a i na jaře suverénní a nedá se očekávat, že by v Jistebníku klopýtly.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů