Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 14:00

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice slavily po měsíci výhru


Branky


19

Kozmice zajížděly do podhůří Jeseníků odčinit domácí porážku z derby proti Darkovičkám. Jenže jak se záhy ukázalo, ani tentokrát neměly svůj den a po ne moc přesvědčivém výkonu padly i v Albrechticích. Ty si po sérii gólových nakládaček spravily chuť a po měsíční odmlce opět zakusily pocit z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácím

Prakticky celý první poločas se hrál výhradně na polovině hostů, domácí tým byl velmi aktivní a hladový po úspěchu, kterým by odčinil vysoké porážky z posledních kol a hlavně si zvedl trochu sebevědomí. Po necelé čtvrthodině se Albrechtice dokonce dočkaly vstřelené branky, jenže agilní Tipoas se v inkriminovaný okamžik nacházel v ofsajdu a jeho radost byla tudíž předčasná. Za několik minut těžil z přečíslení Fiala, když střílel jen těsně okolo pravé tyče kozmické brány. Hosté mohli v prvním poločase skórovat po šanci Felgenträgera. Zkušený útočník dostal na hranici vápna přihrávku od svých spoluhráčů a zkoušel překonat Kmínka střelou k tyči, jenže mladý brankář z Albrechtic vytasil pohotový zákrok. Ani následná akce Kozmic po průniku Tomáše Heráka nevedla ke změně skóre, toho pro změnu zablokovala připravená obrana. Následně opět přišla pasáž, kdy tempo hry určovaly domácí Albechtice, které se před koncem poločasu dočkaly zaslouženého vedení. Nedůraznou hru kozmické obrany potrestal střelou na vzdálenější tyč Fiala - 1:0. 

Domácí vyškolili hosty lekcí z produktivity

Úvod druhé půle s sebou přinesl další dobrou příležitost hostů, kteří mohli zásluhou hlavičkujícího Kanii vyrovnat, jenže míč se svezl mimo vymezený prostor Kmínkovy klece. Mladému útočníkovi Kozmic poté scházelo i potřebné štěstí, když se po standardce svého kamaráda a parťáka Daniela Mlýnka opřel do míče a trefil z první tyč. Domácí tým mohl za svou pasivitu zaplatit, ale nakonec tuto pasáž přečkal. Zároveň vyčkával na svou příležitost a když přišla, vytěžil z minima maximum. Rychlý kontr a přečíslení tři na dva vyřešil Simichanidis učebnicovým timingem na Klepáčka, který prostřelil padajícího brankáře Černého - 2:0. Vrátit hosty do zápasu mohl Kalous, ale z dobré střelecké pozice trefil pouze připraveného Kmínka. Veškeré naděje na zisk bodů uťala hostům výstavní trefa z kopačky Tipoase. Ten se z dobrých třiceti metrů opřel do balónu a padajícím listem navyšoval skóre na rozdíl tří branek - 3:0. Kozmice se dočkaly alespoň čestného úspěchu. Zpoza vápna střílel prudkou ránou Daniel Mlýnek, jeho pokus vyrazil Kmínek pouze do prostoru, kam si naběhl Felgenträger a nadvakrát dopravil míč do sítě. Při prvním zakončení nejprve trefil tyč, ale měl štěstí, že se balón odrazil zpět na jeho kopačku a napodruhé se už hostující útočník nemýlil - 3:1. Albrechtice tak ovládly i druhé vzájemné měření sil v sezóně. 



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Zdeněk Partyš (hrající trenér): "První poločas byl z naší strany velmi dobrý, hrálo se prakticky jen na jednu bránu, což mě trochu překvapilo. Do druhého poločasu jsme nastoupili jako mistři světa a mysleli si, že se to samo dohraje. Naštěstí jsme přidali i další branky a uklidnili se. Škoda inkasovaného gólu v závěru. Pro nás je to důležitá výhra, především kvůli sebevědomí kluků. Jinak musím říci, že mě Kozmice dneska hodně zklamaly. Čekal jsem od nich rozhodně víc"

TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Naše výkony jsou jako na houpačce. Jsme tým, který je schopný jeden týden zahrát naprosto mimořádný zápas, ale v další týden zcela propadnout a podělat se ze soupeře. Díky tomu se potvrzuje, že nejsme tým vhodný do popředí a právem patříme pouze do středu tabulky. Při rozcvičce se nám zranili dva hráči ze základu a zbytek týmu jako by se s tím nedokázal srovnat v hlavě. Jsem zklamán, do Albrechtic jsme jeli pro vítězství, ale za dnešní výkon jsme si bodovat nezasloužili"



Sestavy


FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - P. Štencel [-] , R. Pavlíček [-] , R. Boček [-] , P. Simichanidis [-] , A. Fiala [-] , A. Klepáček [-] (85. I. Barkoci [-] ) , N. Tipoas [-] , P. Tarabík [-] (77. M. Vyležík [-] ) , M. Čanecký [-] , Z. Partyš [-]

TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - O. Mokrý [-] , Š. Kania [-] (73. T. Ivánek [-] ) , T. Herák [-] , O. Vitásek [-] (46. R. Paluv [-] ) , A. Babušík [-] , L. Kalous [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] , A. Herák [-] , A. Felgenträger [-]

ŽK: 12. R. Boček , 33. N. Tipoas .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ROBENEK Bohumil, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Zdeněk Partyš
Tip experta: výhra domácích

Pevně věřím, že to urveme a dávám za mě jasnou jedničku pro náš tým. Už jsme si té smůly snad dost vybrali, věřím, že snad se i kluci k tomu postaví čelem a konečně dorazí aspoň v poměrně silné sestavě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů