F. Vala 13.
F. Vala 67.
2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov obral Lazce o body


Branky


19

Atraktivní duel mezi Chlebičovem a Mokrými Lazcemi připravil divákům zajímavý fotbal, kterému nescházely žádné atributy dobrého zápasu. Kromě několika slibných šancí a čtyř branek nescházely duelu ani vyhrocené emoce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodních minut se hrál svižný fotbal. Domácí Chlebičov šel brzy do vedení, když Silber načasoval přesnou uličku za obranu na Valu, který se ve finále nemýlil a pěkně obstřelil brankáře Minarčíka - 1:0. Domácí byli při chuti a mohli po rohovém kopu navýšit skóre, kdyby Korbel lépe naložil se svou střeleckou příležitostí. Ke slovu se postupně dostávali rovněž hosté. Vyrovnat mohl hlavičkující Pospěch, ale v ideální pozici nezamířil přesně. Neujala se ani Dřizgevičova střela zpoza vápna, která jen těsně proletěla nad břevnem. Domácí se v závěru první půle chytali za hlavu, když Černohorský spálil vyloženou tutovku na navýšení skóre, jeho střela zamířila pouze nad břevno. A tak přišlo známé nedáš dostaneš, neboť udeřilo na druhé straně. Galvas adresoval přesnou uličku do běhu na Pospěcha, ten prokázal nabité zkušenosti a jako správný mazák přeloboval brankáře Janetzkého - 1:1. Do šaten se šlo za nerozhodného stavu. 

I ve druhém poločase se šance prolínaly na obou stranách. Nejprve Minarčík vychytal konečky prstů agilního Valu. Hostující brankář se vyznamenal i po nebezpečném přímém kopu Radka, který byl tečován a mířil už do brány, nicméně fantom hostující brány vytěsnil míč rukou na roh. Pak zase diktovaly tempo Mokré Lazce, které mohl poslat do vedení únik Pospěcha, jenže exligový střelec v šanci pohořel, neboť narazil na připraveného Janetzkého. Do vedení tak šel opět domácí tým. Korbel si navedl balón podél lajny a přihrál na kraj vápna Valovi, který pěknou střelou do šibenice opět překlopil misky vah na stranu domácích - 2:1 Chlebičov držel vedení až do závěrečných minut, jenže nakonec přeci jen inkasoval. Po faulu na Mošu zahrávali Galvas s Dřizgevičem standardku, obelstili signálem soupeře a druhý jmenovaný trefil přímý kop krásně do sítě, čímž zajistil dělbu bodů mezi oba týmy - 2:2. Závěr utkání poznamenaly emoce po zákroku Pospěcha na Janetzkého, který musel být dlouho ošetřován a nakonec i odnesen ze hřiště. Hostující útočník si za to vysloužil ostré nadávky.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): "Zápas byl dost vypjatý, dobře se to hecovalo z obou stran. Kvalita fotbalu myslím také dobrá, viděli jsme spoustu šancí na obou stranách a nakonec i čtyři góly. Remíza zápasu sluší, je to spravedlivé na obě strany. Jedinou kaňku zápasu vidím v ostrém faulu Zbyňka Pospěcha, který nám zranil brankáře, jinak si myslím, že se zápas musel divákům líbit"

FK Sokol Mokré Lazce
Pavel Galvas (trenér): "Podle mě rozhodčí nezvládli utkání a nechali utkání zbytečně vyhrotit Už v průběhu zápasu nebylo pískáno mnoho zákroků a to na obě strany. Proto se to tak zbytečně vyhrotilo. Jinak k zápasu povím to, že měl jednoznačně dobrou kvalitu. Oba týmy si vypracovaly spoustu příležitostí, chvílemi byl lepší Chlebičov, pak pro změnu zase my. Remíza odpovídá průběhu hry"



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
K. Janetzký [-] (79. V. Sýkora [-] ) - F. Vala [-] , L. Kužel [-] , M. Silber [-] , V. Koneczný [-] , R. Kolig [-] (84. M. Stošek [-] ) , A. Černohorský [-] , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] (28. M. Dzierža [-] ) , D. Drexler [-] , J. Radek [-]

FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - Z. Pospěch [-] , P. Galvas [-] , D. Moša [-] , P. Dřizgevič [-] , M. Hoza [-] , D. Sukdol [-] (67. D. Exner [-] ) , R. Šimeček [-] , L. Poštulka [-] , Z. Říman [-] , J. Ulrich [-]

ŽK: 82. J. Radek , 86. V. Koneczný - 61. P. Dřizgevič , 85. Z. Pospěch , 92. D. Moša .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: DVOŘÁK Martin - THIEMEL Karel, MACRINEANU Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Zdeněk Partyš
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Mokré Lazce v Chlebičově nevyhrají. Velké hřiště jim nebude tolik svědčit jako jejich malé u nich doma. Podle toho, co jsem viděl minulý týden, ano, mají nadupanou sestavu, ale skoro vůbec neběhají. Chlebičov naopak ano a mohl by z toho doma vytěžit výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů