EXPERT TIP - 12.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 23.10.2022

0

Z fotbalového podzimu už schází odehrát jen poslední tři kola. A přesto, že jsme téměř na konci první poloviny soutěže, stále není na čelních místech tabulky nikterak jasno, který tým odskočí druhým a poveze se v cestě za postupem. Letošní ročník je prostě vyrovnaný. Něco málo by mohlo rozluštit další víkendové kolo, které má na programu další várku zajímavých zápasů. V sobotu se odehraje velké derby mezi Darkovičkami a Ludgeřovicemi, které má vždy pinaktní přídech. Fanoušci Krásného Pole věří, že si jejich tým po dvou nezdarech konečně zase připíše výhru proti poslednímu Hradci. A rovněž ve Staré Bělé doufají, že se tým konečně probudí a uspěje proti Kozmicím. Šlágr kola, ve kterém proti sobě nastoupí první se třetím týmem tabulky, pak uvidí diváci v nedělním derby v Kravařích, kam přicestují nedaleké Mokré Lazce. 




Lukáš Hudeček


I v tomto kole Vás neošidíme o názor Experta kola. Tentokrát jsme oslovili zástupce kravařského klubu, jmenovitě LUKÁŠE HUDEČKA. Třiadvacetiletý brankář chytá svou druhou sezónu v dresu ambiciózních Kravař, kde se nejprve pravidelně střídal se svým kolegou Danielem Kurkou, ale v letošní sezóně dostává prozatím větší důvěru a má odchytáno více než jeho spoluhráč. Lukáš Hudeček je odchovancem oddílu TJ Tatran Jakubčovice, kde načal svou fotbalovou dráhu. Prošel rovněž mládežnickými oddíly Nového Jičína a Vítkova, aby nakonec svou mužskou část kariéry zahájil jako brankář Budišova nad Budišovkou. Kromě chytání se aktivně zapojuje i jako rozhodčí. Jeho kravařské angažmá se rodilo za bizárdních okolností. Zrovna, když Kravaře hrály jedno přípravné utkání před novou sezónou, pískal Lukáš Hudeček toto utkání. O přestávce zaslyšel trenéry, jak se baví, že Kravaře nemají druhého gólmana. Nebál se tedy činovníky kravařského týmu oslovit a ti mu hned vzápětí dali šanci, aby se ukázal. Na tréninku je přesvědčil o kvalitách a tím si získal angažmá v předním klubu I.A třídy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 80 - 20 - 0 %
Komentář experta:

Stará Bělá sice není v moc optimální formě, ale její tým je houževnatý a hladový po úspěchu. Jejich největší problém je v tom, že dělají časté chyby, které je stojí body. Ale myslím si, že to teď proti Kozmicím napraví.

Tip experta: 1 27 - 27 - 46 %
Komentář experta:

Darkovičky hrají doma velmi nepříjemný fotbal, který nevyhovuje žádnému soupeři. Ludgeřovice jsou silné dopředu, ale já přesto věřím více domácím.

Tip experta: 1 74 - 13 - 13 %
Komentář experta:

Velké derby, první tým proti třetímu. Lazce mají skvělý útok, ale my zase pro změnu nejlépe sehraný kádr v soutěži a hlavně svou kvalitu. I současnou formu máme optimální, takže věřím, že vyhrajeme.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Zde dávám jasně na domácí Krpole. Hradec není v optimální formě, hraje bez několika vykartovaných hráčů. Jsem přesvědčen, že Krpole doma body neztratí.

Tip experta: 0 7 - 53 - 40 %
Komentář experta:

Jistebník je sice předposlední, ale u nás v Kravařích se prezentoval poměrně sympaticky. Navíc doma se jim daří více než venku, takže si myslím, že nějaký bod by mohl doma opět uhrát. Tým Kozlovic jsem zatím ještě hrát neviděl. Tipnu remízu.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Chlebičov v posledních zápasech ukazuje, že jeho forma šla nahoru. Naopak Strahovice se v nějaké dobré pohodě nenacházejí. Domácí tým by měl zvítězit.

Tip experta: 0 33 - 40 - 27 %
Komentář experta:

To je celkem zajímavý zápas. Albrechtice jsou doma silné a nerozdávají často body, ale Štěpánkovice jsou poslední dobou na tom také dobře a ukázaly, že svou taktikou umí obrat soupeře o body. Vychází mi tady remíza.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Miroslav Šupák 5
2. Jan Prudký 5
3. Tomáš Kalvar 5
4. Vojtěch Tomíček 4
5. Marek Kulaviak 4
6. Jakub Vašenda 4
7. Pavel Galvas 4
8. Lukáš Hudeček 4
9. Michal Pěntka 4
10. Kryštof Surovec 4
11. Jan Galvas 3
12. Milan Petrík 3
13. Petr Vala 3
14. Patrik Ožvolda 3
15. Jakub Vidiševský 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.