Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Pole po dvou nezdarech zase zabralo


Branky


15

Fotbalisté Krásného Pole si po dvou předchozích nezdarech spravili chuť, když v sobotním domácím klání přehráli trápící se Hradec. Proti poslednímu celku tabulky potvrdili Ostravané roli favorita a přisali si povinné vítězství za tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravané zadělali na výhru v první půli

Domácí tým se potřeboval konečně chytit, aby zůstal v závěsu předních celků soutěže a mohl tak i nadále promlouvat do tabulkového dění. Klíčem k úspěchu byla bleskurychlá branka z kopačky Ševčíka, který i s notnou dávkou paní štěstěny dokázal procedil balón do sítě a otevřít skóre zápasu – 1:0. Hradec přijel do Ostravy s torzem sestavy a rychlá inkasovaná branka mu udělala hned zkraje čáru přes rozpočet. Hosté se neuměli dlouho dostat do hry a než se konečně k něčemu nadechli, přišel druhý tvrdý úder. Po centru Chobota z levé strany se ve vápně prosadil a po následné střele z otočky skóroval opět Ševčík – 2:0. Až druhá inkasovaná branka donutila hradecké hráče, aby se i oni konečně k něčemu odhodlali. Jejich šance přišla, když po přihrávce Krejsy střílel z nadějné pozice Štencel, leč bránu netrefil. Ostravané ještě do poločasu navýšili vedení, když se z třiceti metrů krásně položil do míče Plhák a dalekonosným projektilem přidal třetí branku – 3:0. 

Ostravané se uvelebili a nechali hrát hosty

Po přestávce se domácí tým už tak často dopředu nedostával. Krásné Pole se očividně ukolébalo svým tříbrankovým náskokem a prakticky se už nedostalo k bezprostřednímu ohrožení Weinholdovy svatyně. To byla příležitost pro Hradec, aby se odhodlal něco tvořit. Výsledkem byla větší aktivita směrem dopředu. Nejprve se v další nadějné šanci ocitl Štencel, ale ani tentokrát nebyl úspěšný. Mezitím se z ojedinělé šance v druhé půli ozvalo i Krpole, když centr Ševčíka hledal ve vápně spoluhráče, ale hradecká obrana zavčasu zakročila. Hosté se za druhý poločas dočkali alespoň korigující trefy. Gólová odměna přišla až v samém závěru, kdy balón potáhl Krejsa a střelou z ostrého úhlu našel skulinku mezi tyčí a brankářem Tichým, čímž alespoň kosmeticky upravil skóre na přijatelných 3:1. Byla to ovšem jen malá náplast na dosti bolestivou ránu, kterou si Hradečtí musejí v letošní sezóně zahojit. Po další porážce zůstává Hradec  



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "Do utkání jsme šli s jasným cílem a to odčinit naše předchozí porážky. Měli jsme povedený vstup do utkání, kdy nás rychlá branka nakopla. Utkání jsme víceméně rozhodli v prvním poločase, v tom druhém jsme se poněkud ukolébali a přenechali aktivitu Hradci. Trochu se pak už i projevila očividná únava našich hráčů. Bojujeme i s menší marodkou. Máme strašně úzký kádr, který musíme během zimy jednoznačně doplnit"

TJ Hradec n/M
David Žurek (trenér): "Přijeli jsme do Ostravy ve velmi okleštěné sestavě. Ale od počátku jsme si říkali, že nemáme co ztratit, ba naopak můžeme jen překvapit. Chtěli jsme jít do zápasu s čistou hlavou a zkusit si zahrát otevřený fotbal, jenže rychle inkasovaná branka nám zhatila plány. V prvním poločase jsme se vůbec nedostali do hry, v tom druhém jsme chtěli brzy korigovat a dostat se nějak zpět do zápasu. Bohužel jsme se prosadili jen jednou a navíc už dost pozdě. Jsme v obtížné situaci, kdy si musíme vzít pozitivní věci z utkání a nadále na sobě pracovat"



Sestavy


TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - P. Ožvolda [-] (71. P. Hrbáč [-] ) , J. Ševčík [-] , J. Kvak [-] , M. Adamovič [-] (74. P. Kotrla [-] ) , D. Mašlanka [-] , A. Chobot [-] (80. R. Jurášek [-] ) , P. Klimek [-] , Š. Plhák [-] , D. Řeháček [-] , D. Ožvolda [-]

TJ Hradec n/M
M. Weinhold [-] - T. Manderla [-] , D. Škvára [-] , L. Vícha [-] , J. Kvasnička [-] (69. L. Scholtz [-] ) , L. Manderla [-] , J. Štencel [-] , J. Tůma [-] , D. Wiweger [-] , T. Hebelka [-] , T. Krejsa [-]

ŽK: 63. D. Mašlanka - 26. T. Manderla , 84. T. Krejsa .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: KUBÁČEK Vojtěch - KARAS Michal, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 08:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 22:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 11:07

Tip experta: výhra domácích

Zde dávám jasně na domácí Krpole. Hradec není v optimální formě, hraje bez několika vykartovaných hráčů. Jsem přesvědčen, že Krpole doma body neztratí.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 15:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 11:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 09:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 08:10

Tip: výhra domácích