Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2022 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Město Albrechtice si otevřelo střelnici


15

Nováček z Albrechtic přestřihl štěpánkovickou bodovou šňůru, ve které svěřenci trenéra Harazima dokazovali úspěšně bodovat. Štěpánkovice si tentokrát nepřivezly do podhůří Jeseníků optimální náladu a ani formu. Nováček soutěže si s chutí zastřílel a nadělil soupeři na cestu domů pořádnou nadílku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel na výbornou první poločas

Albrechtice vstoupily do utkání nebojácně a od úvodního hvizdu diktovaly tempo hry. Hned zkraje zápasu neuhlídala hostující obrana únik Mlčouška, který zužitkoval přesný pas od Kováče a rychle otevřel brankový účet zápasu – 1:0. V další nadějné příležitosti mohl po centru Bočka skórovat hlavou Čanecký, ale mířil pouze do rukavic Lukovicse. Po půlhodině hry se opět ke slovu dostal Mlčoušek, který obelstil stopera a střelou k tyči navýšil vedení pro Albrechtice - 2:0. Třetí branka padla po rohovém kopu Klepáčka, který přesným centrem našel osamoceného Čaneckého – 3:0. Poločas snů završily Albrechtice čtvrtou trefou z kopačky Tipoase, který se z prostoru hranice šestnáctky trefil náramně pod břevno – 4:0. Štěpánkovice působily naprosto odevzdaně, což jejich početná skupina fanoušků musela trpce rozkousávat. 

 

Albrechtice přidaly další gól a hosté už jen korigovali

Ani důrazná přestávková promluva od trenéra nepomohla hostům ze Štěpánkovic, aby se snažili odvrátit dílo zkázy. To i nadále pokračovalo, prajzský tým byl směrem dopředu naprosto bezzubý. Naopak domácí jedenáctka si zápas náramně užívala a po více než hodině hry přidala další branku. Klepáček potáhl balón podél lajny a přihrál Kováčovi, který obelstil jak stopera, tak i brankáře. Jeho přízemní střela k tyči rozvlnila popáté síť za bezmocným brankářem Lukovicsem - 5:0. A mohlo být ještě hůř, kdyby Mlčoušek v další tutové příležitosti nepohrdnul nabídkou k hattricku. Teprve až pak si hosté konečně uvědomili, že by i oni mohli konečně něco ukázat. Výsledkem byla nejprve nepřesná hlavička Josefuse po centru Stuchlíka. Aspoň čestný úspěch v zápase zaznamenal po standardce Hubera opět hlavou zakončující Josefus – 5:1. V samém závěru utkání ještě spálili šance domácí Kováč a Krištof, když střely od obou útočníků mířily těsně mimo tyče. Albrechtice vyhrály zcela po zásluze, naopak Štěpánkovice odjely domů s pořádným výpraskem.   



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Martin Kováč (útočník): "Zápas nám vyšel po všech stránkách. Konečně jsme si v této sezóně i trochu zastříleli, dali pět branek, čímž jsme si vylepšili naše nepříznivé skóre. Díky skvělému nástupu jsme mohli hrát klidný zápas a ne se nervovat až do konce. Dneska musím pochválit celý tým, všichni jsme podali dobrý výkon. Konečný výsledek dnešního utkání hovoří za vše"

TJ Sokol Štěpánkovice
Dušan Harazim (trenér): "Z naší strany to byl naprosto odevzdaný výkon, bez jakékoliv chuti a elánu něco dokázat. Je mi líto našich fanoušků, kteří nás přijeli podpořit v hojném počtu a viděli naprostý zmar. To, co jsme tady předvedli, to nebyl výkon hodný manšaftu I.A třídy. S dnešním výkonem bychom neporazili ani béčkový manšaft okresního přeboru. Takhle se za svůj tým nebojuje. Z dnešního předvedeného výkonu jsem velmi zklamán"



Sestavy


FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - R. Peterka [-] , M. Machalický [-] , Z. Partyš [-] , A. Fiala [-] (74. P. Tarabík [-] ) , N. Tipoas [-] (67. M. Novák [-] ) , M. Čanecký [-] , M. Kováč [-] (83. F. Křištof [-] ) , A. Klepáček [-] (83. M. Hricko [-] ) , R. Boček [-] , J. Mlčoušek [-]

TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - D. Novák [-] , R. Krzisch [-] , M. Josefus [-] , F. Stromský [-] , M. Grigarčík [-] , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] (76. D. Kožušník [-] ) , M. Liška [-] (46. M. Stuchlík [-] ) , R. Heider [-] , J. Machala [-] (46. M. Huber [-] )

Počet diváků: 88. Rozhodčí: IVANSKÝ Lumír - SMETANA Patrik, KUBÁČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 08:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 22:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 11:07

Tip experta: remíza

To je celkem zajímavý zápas. Albrechtice jsou doma silné a nerozdávají často body, ale Štěpánkovice jsou poslední dobou na tom také dobře a ukázaly, že svou taktikou umí obrat soupeře o body. Vychází mi tady remíza.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 15:39

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 11:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 09:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 08:10

Tip: remíza