2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlebičov vyhrál o gól nad Strahovicemi


Branky


15

Prajzské derby mezi rozjetým Chlebičovem a pomalu se herně zlepšujícími Strahovicemi rozhodla střelecká efektivita na straně domácího týmu. Ten sice v zápase prohrával, ale trpělivou hrou a smrtícími kontry strhl vedení na svou stranu, které nakonec uhájil a drží se nadále v horní polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice vedly, ale vedení neudržely

Strahovice se v posledních zápasech prezentovaly sympatickými výkony, díky kterým se pomalu a jistě stávaly obávaným protivníkem pro své soupeře. Nováček soutěže dokázal v určitých pasážích zápasů diktovat tempo hry, ale bohužel doplácel na neproměňování šancí. Tento trend se přenesl i do derby na hřišti v Chlebičově. Z úvodního tlaku vytěžily Strahovice vedoucí branku. Po pravé straně pláchl Michal Malchárek, adresoval přesný centr na Vojtěcha Malchárka, který nejprve orazítkoval břevno, ale stačil být ještě natolik pohotový, aby patičkou dopravil balón do sítě – 0:1. Dlouho však vedení hostům nevydrželo. Standardní situaci zahrával Kužel, obrana hostů uklidila míč pouze na kopačku Dzierži, který připravil vyrovnání pro Hollesche – 1:1. Poté přišla poměrně klidná pasáž, kdy si diváci museli chvíli počkat, než přijde nějaká kloudná akce, která by stála za pozornost. A ta se dostavila ze strany Strahovic, které ještě do přestávky mohly získat zpět své vedení, kdyby Beneš zpoza vápna zamířil přesněji než jen těsně mimo levou tyč. 

 

Silber vystřelil svému týmu výhru

Počáteční neúrovnanou pasáž překazila druhá branková situace domácího Chlebičova. Ten vyčkával jako dravec na svou kořist a za svou trpělivost se i dočkal vedení. Dzierža zahrával aut, na roh šestnáctky si sběhl Hollesch a přesným centrem našel nabíhajícího Silbera, který hlavičkou do protipohybu brankáře Nevřely skóroval – 2:1. Strahovice naštěstí nesložily zbraně a dál poctivě bojovaliy Do dalšího nadějného zakončení se prodíral Michal Malchárek, ale s naloženou šancí nenaložil optimálně. Špatná finální fáze pak stála za neúspěchy dobře rodících se akcí ze strany hostů. Chlebičov mohl pojistit vedení čtvrthodinky před koncem po střele Valy, ale s tou si brankář Nevřela poradil. Chlebičov se pak vyloženě zaměřil už jen na bránění a s vypětím všech sil si nakonec své jednobrankové vedení uhájil, čímž si připsali do tabulky další tři body.   



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): "Zápas jsme vyhráli, což se bude v konečném zúčtování vždycky počítat, ale objektivně musíme uznat, že to z naší strany nebylo povedené utkání. Zaostávali jsme v osobních soubojích, kupili strašně moc chyb a pouštěli soupeře do brejků. Jen díky jeho střelecké impotenci jsme ovšem neinkasovali. My jsme si vypracovali málo šancí, ale dvě z nich proměnili ve vytoužené branky, což nakonec i rozhodlo o výsledku. Za tři body jsme samozřejmě rádi, ale musíme dál poctivě pracovat a stále se zlepšovat"

SK Meteor Strahovice
Leo Malchárek (trenér): "Za mě to byl zcela remízový zápas, alespoň bod jsme si odvézt domů mohli. Bohužel jsme opět doplatili na neproměňování šancí a kupení školáckých chyb. V prvním poločase jsme byli fotbalovější, dokonce vedli, ale pak zase po zbytečné ztrátě rychle inkasovali. V druhém poločase nás domácí tým dostal pod tlak, ale i tak to bylo pořád hratelné. My se ale musíme vyvarovat naprosto fatálním hrubkách, které děláme. V posledních zápasech jsme několik gólů soupeřům doslova darovali. Takové góly prostě nemůžeme pořád dostávat"



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - L. Baďura [-] (78. A. Černohorský [-] ) , L. Kužel [-] , M. Silber [-] (89. J. Otlík [-] ) , V. Koneczný [-] , D. Drexler [-] , M. Dzierža [-] (89. R. Kolig [-] ) , J. Hollesch [-] (63. F. Woch [-] ) , D. Matyášek [-] , F. Vala [-] , P. Nagy [-]

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - J. Boček [-] , V. Malchárek [-] , D. Beneš [-] , M. Malchárek [-] , M. Pekárek [-] , L. Slanina [-] , M. Tomíček [-] (72. D. Kapinos [-] ) , M. Schlischka [-] , J. Josefus [-] (78. P. Slavík [-] ) , O. Pekárek [-]

ŽK: 63. M. Schlischka , 88. L. Slanina .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: THIEMEL Karel - TĚŽKÝ Michal, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 08:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 22:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 11:07

Tip experta: výhra domácích

Chlebičov v posledních zápasech ukazuje, že jeho forma šla nahoru. Naopak Strahovice se v nějaké dobré pohodě nenacházejí. Domácí tým by měl zvítězit.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 15:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 11:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 09:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 08:10

Tip: výhra domácích