EXPERT TIP - 11.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 16.10.2022

0

Fotbalový podzim se přehoupl do své druhé poloviny a pomalu a jistě spěje ke konci. Ve třetím říjnovém víkendu se můžeme těšit na další porci zajímavých střetnutí, ve kterém půjde o mistrovské body. V sobotu máme na programu jediné utkání dvou týmů, kdy Ludgeřovice přivítají na svém hřišti trápící se Hradec nad Moravicí. V nedělní dopoledne vás pozveme do Lazců, které přivítají v zajímavém duelu Starou Bělou. Asi největším šlágrem kola bude odpolední duel mezi současným lídrem z Kravař a nedávným lídrem z Krásného Pole, ve kterém si to oba manšafty rozdají o vedoucí pozici. Nováčkovský duel bude k vidění ve Strahovicích, kam dojedou fotbalisté z Města Albrechtic. 




Patrik Ožvolda

Expertem tohoto kola jsme zvolili PATRIKA OŽVOLDU, 28-letého útočníka z týmu TJ Sokol Krásné Pole. Porubský odchovanec Patrik Ožvolda patří mezi obávané kanonýry letnošního nováčka, soupeři se o tom mohli přesvědčit v úvodních kolech soutěže, kdy v každém zápase dokázal vstřelit branku. Úctyhodná šňůra se táhla od prvního až do šestého kola, pak si dal pauzu na dva týdny a v minulém devátém zápase se zase zapsal do listiny střelců. Spolu s Jakubem Ševčíkem patří mezi hlavní opory týmu a má velkou zásluhu na tom, kde se nováček z Ostravy v současnosti nachází. S fotbalem začínal v Porubě, v dorostu hrával za Hlučín a v mužské kategorii začal sbírat zkušenosti a góly v dresech Svinova a hlavně Krásného Pole.  

Jaké jsou jeho tipy tohoto víkendového kola?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Pro mě jasná výhra domácích Ludgeřovic. Hráli jsme s nimi v minulém kole, kde nás přesvědčily, že mají svou kvalitu. Naopak Hradec je jasně poslední a nemyslím si, že by se to mělo po víkendu nějak změnit.

Tip experta: 1 43 - 14 - 43 %
Komentář experta:

Dám na domácí Lazce, protože mají v posledních týdnech formu, Stará Bělá se naopak trápí. Bělá hraje pěkný fotbal, snaží se, ale v koncovce to není ono a ani brankáři je moc nepodrželi.

Tip experta: 0 35 - 36 - 29 %
Komentář experta:

Štěpánkovice u nás hrály ze zabezpečené obrany, na kterou budou určitě spoléhat i tentokrát. Darkovičky mají šikovný tým, myslím, že i kvalitnější útok, ale přesto si myslím, že zápas skončí remízou.

Tip experta: 0 29 - 50 - 21 %
Komentář experta:

Nováčkovský souboj, s oběma jsme už hráli. Nedovedu si říci, který tým bude mít navrch, myslím, že to bude vyrovnané a vychází mi tady remíza.

Tip experta: 1 29 - 14 - 57 %
Komentář experta:

Chlebičov se rozehrál, hraje v posledních týdnech v pohodě, ale troufnu si dát na výhru Kozlovic, které se už potřebují konečně chytit.

Tip experta: 2 79 - 7 - 14 %
Komentář experta:

Bude to velmi těžké utkání. Domácí tým bude doma favoritem, ale my si musíme věřit a udělat vše proto, abychom odčinili porážku z minulého kola proti Ludgeřovicím.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Za mě jasná výhra domácích Kozmic. Myslím si, že kvalita bude jednoznačně na straně domácího týmu, Jistebník se po minulém výprasku

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Prudký 6
2. Patrik Ožvolda 6
3. Milan Petrík 6
4. Pavel Galvas 5
5. Michal Pěntka 5
6. Jan Galvas 5
7. Marek Kulaviak 4
8. Tony Tony 4
9. Petr Vala 4
10. Miroslav Šupák 3
11. Vojtěch Tomíček 3
12. Kryštof Surovec 3
13. Tomáš Kalvar 3
14. Jakub Vidiševský 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.