1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice se rozešly smírně s Darkovičkami


Branky


14

Štěpánkovice přivítaly na svém hřišti mužstvo Darkoviček, proti kterému chtěly navázat na své předešlé zápasy a pokusit opět bodovat. Nakonec se to domácí družině s vypětím všech sil a notnou dávkou štěstí povedlo. Mužstvo trenéra Harazima tak opět bodovalo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Darkovičky vedly po poločase o gól

Darkovičky byly zpočátku utkání o něco aktivnější, měli míč častěji na kopačkách, ale z úvodního tlaku nic nevytěžily. Domácí tým opět spoléhal na dobře organizovanou obranu a mohl udeřit po nadějné šanci Grigarčíka, který zůstal ve vápně po průniku Smažíka zcela osamocený, ale brankář Chvěja jej povedeným zákrokem vychytal. Skóre se ale měnilo na druhé straně, když Turanský zpracovával dlouhý pás Lindovského za obranu, centroval cíleně do vápna, kde si na letící míč povyskočil dobíhající Kalvar a otevřel skóre - 0:1. Poté se hra zase začala více kouskovat, takže do přestávky už nic kloudného diváci neviděli. 

Štěpánkovice po zásluze vyrovnaly

I zkraje druhé půle byly Darkovičky aktivnější a mohly navýšit vedení po šancích Kalvara či Moravce, ale ani jeden nezamířil přesně mezi tyče. Největší šanci pak spálil Kuřidém, který nepotrestal samostaný únik na Lukovicse. Štěpánkovice poté pochopily, že pokud chtějí bodovat, musejí se více tlačit dopředu. Díky standardkám začaly ohrožovat brankový prostor soupeře, do vápna začal lítal jeden centr za druhým a brankář Chvěja měl rázem více práce. Nejvíce přihrávek či centrů lítalo na Smažíka, který se dvakrát ocitl v nadějných příležitostech, ale z ani jedné vyrovnat nedokázal. Srovnat skóre se povedlo až deset minut před koncem, kdy Tomíček zahrával standardku do vápna, Heider sklepl patičkou míč na Josefuse, který propálil hradbu těl a vyrovnal – 1:1. V poslední minutě pláchl domácí obraně po pravé straně Kabisch, ale v nadějné příležitosti pálil pouze do Lukovicse, který zachránil domácím bod. Zápas tak skončil nerozhodně.    



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice
M. Lukovics [-] - R. Krzisch [-] , M. Josefus [-] , F. Stromský [-] , J. Smažík [-] , M. Grigarčík [-] , J. Tomíček [-] , M. Hrbáč [-] (88. M. Huber [-] ) , M. Liška [-] , R. Heider [-] , J. Machala [-] (46. D. Kožušník [-] )

FK Darkovičky
F. Chvěja [-] - T. Kalvar [-] , D. Rychnovský [-] (46. A. Kuřidém [-] ) , J. Klečka [-] , L. Moravec [-] (87. P. Kabisch [-] ) , J. Hanauer [-] , P. Turanský [-] , A. Fojtík [-] , M. Gai [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

ŽK: 44. M. Hrbáč , 74. M. Josefus , 90. M. Liška - 77. T. Kalvar .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HRDINA Lukáš - KYSELÝ Jiří, STARÝ Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 15:44

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 13:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:43

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:36

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:15

Tip experta: remíza

Štěpánkovice u nás hrály ze zabezpečené obrany, na kterou budou určitě spoléhat i tentokrát. Darkovičky mají šikovný tým, myslím, že i kvalitnější útok, ale přesto si myslím, že zápas skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:29

Tip: výhra domácích