1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kravaře zvládly souboj s Krásným Polem


Branky


14
Nedělní šlágr kola byl k vidění v Kravařích, kam přicestovalo mužstvo z Krásného Pole. Souboj dvou týmů, které si po předchozím víkendu prohodily pozici lídra soutěže, nabídl urputnou bitvu, kterou rozhodla jediná branka. 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravaře šly do vedení

Byla to typická urputná bitva, ve kterém ani jeden tým nechtěl udělat chybu. Kravaře byly zpočátku o něco aktivnější, ale prakticky žádnou větší příležitost si vypracovat nedokázaly. Jenže pak jako blesk z čistého nebe vyšel jeden rychlý brejk, z kterého domácí mužstvo vytěžilo úvodní,a jak se nakonec ukázalo, tak i vítěznou trefu. Dlouhý nákop Barcala převzal ve středu hřiště Těžký, jenž potáhl míč do vápna a přihrál na gól Hrdličkovi, který střelou k tyči otevřel skóre – 1:0. Domácí defenzíva se hodně zaměřila na bránění šikovného Ševčíka, kterému během celého zápasu nedala mnoho příležitostí, aby ukázal své kvality. Přesto se úrostlý útočník v první půli jednou prodral do zakončení, když se prosadil přes dva protivníky a vyslal zpoza šestnáctky  nebezpečný projektil nad břevno. V závěru první půle hlavičkoval mimo tyč domácí Barcal.

 

 

Hosté tlačili, ale na pozornou obranu Kravař nevyzráli

Hosté rozhodně nechtěli odjet z Kravař s prázdnou a na jejich hře to bylo vidět. Ve druhém poločase se Krásné Pole stále více tlačilo směrem dopředu, drželo balón na kopačkách, ale veškeré naděje končily na dobře připravené obraně Kravař. Ta pozorně bránila a nepovolila Ostravanům ani jedinou vážnější příležitost ke skórování. Kravaře se opět dobře připravily takticky a trpělivě vyčkávaly na brejky. Asi největší příležitost k navýšení skóre spálil po hodině hry Hrdlička. Domácí tým si ukázkově rozebral krásnopolskou obranu a Hrdličkovi se nabízela prakticky poloodkrytá brána, jenže domácí útočník vůbec netrefil zařízení. V samém závěru přišla další nadějná šance pro Kravaře, ve které se ocitl Korbel, ale brankář Tichý mu jeho pokus vytěsnil na roh. Kravaře nakonec uhájily nejen jednobrankovou výhru, ale i vedení na čele tabulky soutěže.  



Ohlasy k zápasu


Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér): "Byl to velmi těžký zápas, na který jsme se poctivě připravovali celý týden. Z naší strany to bylo hodně takticky svázané, zaměřili jsme se na jejich dva klíčové hráče, především na Ševčíka, o kterých věděli, že jim tvoří víc než polovinu hry. A to se ukázalo jako klíčové. Oni mají útok podstatně lepší než obranu a tím, že jsme jim Ševčíka ubránili, nebyli směrem dopředu tak nebezpeční. Prakticky za celý zápas jsme jim nedopřáli ani jedinou vážnou šanci kromě jedné střely"

TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "Hráli jsme na horké půdě v Kravařích, kde jsme v úvodu zápasu cítili k soupeři moc velký respekt. Bohužel jsme se dopustili chyby, kterou soupeř potrestal. Ve druhém poločase jsme sice měli více ze hry, ale k ničemu to nevedlo. Dnes bychom gól nedali, ani kdyby se hrálo dalších devadesát minut. Domácímu týmu gratuluji k výhře, my se musíme z posledních dvou porážek poučit a dál poctivě bojovat"



Sestavy


Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - P. Hrdlička [-] , R. Baranek [-] , V. Těžký [-] , J. Barcal [-] , P. Skront [-] (28. J. Heger [-] ) , P. Ferenz [-] , V. Kryštof [-] , V. Tomíček [-] (84. J. Korbel [-] ) , M. Falhar [-] (74. J. Ohřál [-] ) , J. Holcman [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - P. Ožvolda [-] , J. Ševčík [-] , J. Kvak [-] , R. Křižák [-] (69. M. Adamovič [-] ) , D. Mašlanka [-] , A. Chobot [-] , P. Klimek [-] , Š. Plhák [-] , D. Řeháček [-] , D. Ožvolda [-]

Počet diváků: 350. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - SVOBODA Marian, JURYGÁČEK René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 15:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 13:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:15

Tip experta: výhra hostů

Bude to velmi těžké utkání. Domácí tým bude doma favoritem, ale my si musíme věřit a udělat vše proto, abychom odčinili porážku z minulého kola proti Ludgeřovicím.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:29

Tip: výhra domácích