2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice doma přehrály Chlebičov


Branky


14

Chlebičov zajížděl do dalekých Kozlovic s cílem navázat na předchozí povedená utkání a přivézt další body, jenže nakonec se musel sklonit před soupeřem a odjet domů s prázdnou. Hosté doplatili na neproměňování šancí, naopak Kozlovice svými příležitostmi nepohrdly a po dvou rychlých trefách slavily vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov neproměnil vyložené šance

Prvních dvacet minut se hrál poměrně nezajímavý fotbal, kdy se oba týmy navzájem seznamovaly. Domácí strana kupila řadu nepřesných přihrávek, hosté naopak měli držení míče na svých kopačkách, ale nic kloudného nevymysleli. Až po necelé půlhodině se po odraženém míči ve vápně ocitl ve vápně Silber, na kterého zívala poloodkrytá brána, kterou ovšem záložník nevelkého vzrůstku trestuhodně netrefil. I další nadějná šance Chlebičova volala po gólu. Koneczný vyslal dlouhý pás za obranu na nabíhajícího Dzieržu, ten si míč šikovně předkopl přes nohu stopera a pádil sám na bránu, jenže z nadějného úniku vytěžil pouze střelu mimo tyč. Teprve pak se konečně připomněla i domácí strana. Nejprve nepřesnou střelou Martina Krpce a posléze po pěkné mezihře mezi Piskořem a jen kousek vedle tyče střílejícím Václavíkem.

Domácí udeřili v rozmezí dvou minut

O osudu utkání rozhodla krátká pasáž po změně stran, kdy domácí tým Kozlovic v rozmezí dvou minut dvakrát udeřil. Nejprve hostující obrana neuhlídala po rohovém kopu Václavíka hlavičkujícího Pavla Krpce, který nekompromisně mířil pod břevno – 1:0. Chlebičov se nestačil ani vzpamatovat a už musel dohánět dvoubrankové manko. Martin Krpec vyslal uličkou za stopery do úniku Matějku a ten tváří v tvář uspěl proti Sýkorovi povedenou ránou do šibenice – 2:0. A mohlo být ještě lépe pro Kozlovice, kdyby střela Chýlka nabrala opačnou faleš a neletěla těsně mimo pravou tyč. Chlebičov se v druhém poločase dlouho hledal a první vážnější ohrožení přinesl až drzý průnik a poměrně nebezpečná střela Stoška. Následně se po rohu Václavíka opřel nůžkami do míče Martin Krpec, ale bránu netrefil. V samém závěru mohl zvýšit skóre domácí mladík Žáček, ale nabídnuté šance se spíše zalekl. 

 



Sestavy


FC Kozlovice
P. Chlebek [-] - O. Chýlek [-] (81. J. Žáček [-] ) , M. Václavík [-] , P. Krpec [-] , Z. Matějka [-] , M. Krpec [-] (87. P. Janás [-] ) , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , Š. Krpec [-] (87. D. Kabát [-] ) , V. Dudek [-] , P. Piskoř [-] (65. J. Karban [-] )

SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - M. Stošek [-] (75. A. Černohorský [-] ) , L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , M. Silber [-] (86. L. Gabaj [-] ) , V. Koneczný [-] , D. Drexler [-] , M. Dzierža [-] , A. Korbel [-] (46. F. Woch [-] ) , D. Matyášek [-] , F. Vala [-]

ŽK: 41. Š. Krpec , 83. J. Prudký , 86. M. Václavík - 45. A. Korbel .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: LOJEK Jakub - CHMIEL Marek, STANKOV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 15:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 13:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:46

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:15

Tip experta: výhra domácích

Chlebičov se rozehrál, hraje v posledních týdnech v pohodě, ale troufnu si dát na výhru Kozlovic, které se už potřebují konečně chytit.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:29

Tip: výhra hostů