M. Rodek 23.
M. Rodek 56. (p.)
T. Zbořil 64.
D. Bílý 78.
4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice nepřipustily žádné překvapení


Branky


23. M. Rodek , 56. M. Rodek (p.) , 64. T. Zbořil , 78. D. Bílý
13

Ludgeřovice potvrdily roli favorita a připsaly si další tři body do tabulky, když ovládly duel proti trápícímu se Hradci. Ten se sice zpočátku držel statečně, ale domácí tým převzal po přestávce otěže na svá bedra a dokráčel si pro povinné vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec držel krok s favoritem

Domácí Ludgeřovice se musely obejít bez několika hlavních opor, především pak bez zraněného kanonýra Davida Zbořila, který si kvůli zranění svalu na podzim už nezahraje. Jak se ale ukazuje, mužstvo se může spolehnout i na jiné útočníky jako např. na Marcela Rodka. Ten se zpočátku zapojoval jako asistent, když připravoval šance pro své spoluhráče. Nejprve mohl po čtvrthodině těžit z jeho přihrávky placírkou střílející Fojtík, ale na brankáře Válka si nepřišel. Za několik minut přihrával Rodek před vápno Martiníkovi, který z roku velkého čtverce mířil těsně mimo tyč. Po necelé půlhodině už ale přišla gólová radost a podepsal se pod ní útočník Rodek, když zužitkoval pas Tobiáše Zbořila a pěknou střelou k tyči rozvlnil síť - 1:0. Hosté se připomněli střelou z voleje, kterou vyslal Manderla, leč bez efektu. 

 

 

Ludgeřovice přidaly další branky

Ve druhém poločase převzaly Ludgeřovice iniciativu na své kopačky. Hradec poctivě bránil, ale akci Bílého museli stopeři hasit za cenu faulu v šestnáctce, za což následovala penalta. Tu s přehledem proměnil Rodek a připsal si druhou trefu v zápase - 2:0. Hradec byl donucen otevřít hru, čímž se domácímu mužstvu nabízely rychlé brejky do rozhozené soupeřovy obrany. Po jednom z nich pláchl Fekete po levé straně a připravil gólovou placírku Tobiáši Zbořilovi, po které se Válek marně natahoval – 3:0. Hradec se snažil alespoň korigovat, ale nadějně rodící se akce brzdila špatná finální fáze. O konečnou podobu výsledku se postaral Bílý, který doslova a dopísmene koulema dotlačil do brány centr Feketeho - 4:0. Hradec se tak musel opět pákovat z hřiště jako poražený, za což mu v současnosti patří beznadělně poslední místo, naopak vítězné Ludgeřovice se nadále drží v těsném závěru za vedoucím týmem soutěže. 



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
David Zbořil (útočník - toho času zraněný): "Jsem rád, že se klukům podařilo zvítězit. Herně to ale vůbec dobré nebylo. V naší hře bylo hodně nepřesností a tempem jsme se přizpůsobili soupeřům z Hradce. Teď se musíme nachystat na důležitý zápas v Darkovičkách, kde musíme podat naprosto odlišný výkon, abychom mohli pomýšlet na bodový zisk"

TJ Hradec n/M
David Žurek (trenér): "Musím uznat, že domácí tým měl více ze hry, ale co se týče šancí, tak konečný výsledek 4:0 je pro náš tým až příliš krutý. Jsem rád, že po minulých utkáních, kdy jsme dohrávali pravidelně v oslabení, se kluci zklidnili a soustředili hlavně na svůj výkon. Mrzí mě zranění Černína v obličeji, snad to nebude na delší absenci. Naše situace není vůbec jednoduchá, ale já věřím, že když budeme na sobě pracovat, dostaneme se na vyšší příčky, než kde se právě nacházíme"



Sestavy


TJ Ludgeřovice
P. Walder [-] - T. Zbořil [-] , D. Bílý [-] , D. Fekete [-] , D. Martiník [-] , M. Rodek [-] (66. D. Hurina [-] ) , T. Gellner [-] , V. Šafarčík [-] , L. Fojtík [-] , R. Bělan [-] (57. T. Müller [-] ) , K. Adamec [-] (71. J. Vrabec [-] )

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - L. Manderla [-] , J. Štencel [-] , J. Tůma [-] , D. Wiweger [-] , T. Hebelka [-] , M. Černín [-] (76. J. Kvasnička [-] ) , T. Manderla [-] , T. Krejsa [-] , D. Škvára [-] (70. L. Vícha [-] ) , M. Šimeček [-] (70. L. Fajkus [-] )

ŽK: 19. L. Fojtík , 42. M. Rodek , 64. T. Zbořil - 43. D. Škvára , 49. T. Krejsa .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BORÁŇ Tomáš - MITURA Michal, BROSKEVIČ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 13:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:15

Tip experta: výhra domácích

Pro mě jasná výhra domácích Ludgeřovic. Hráli jsme s nimi v minulém kole, kde nás přesvědčily, že mají svou kvalitu. Naopak Hradec je jasně poslední a nemyslím si, že by se to mělo po víkendu nějak změnit.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:29

Tip: výhra domácích