1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Strahovic s Albrechticemi neměl vítěze


Branky


14

Strahovice nastoupily do nedělního duelu proti Albrechticím s cílem navázat na předešlé povedené výkony a odrazit se konečně z pásma sestupu. Nadějný první poločas tomu i nasvědčoval, ale po přestávce přestalo domácí mužstvo hrát dopředu, což se mu nakonec vymstilo. Oba týmy se nakonec rozešly smírně a získaly po bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice vedly po poločase

Do první gólové příležitosti se vypracoval domácí Beneš, ale ve finální fázi si špatně zpracoval míč a bylo po akci. Na druhé straně mohl po Kováčově centru otevřít skóre hlavičkující Klepáček, ale v jasné pozici mířil jen nad břevno. Ani střela jehy jeho spoluhráčů Fialy a Partyše nakonec brankáře Nevřelu neohrozily. Poté zase převzaly iniciativu domácí Strahovice. Ze své první šance se Michal Malchárek ještě střelecky neprosadil. Ale poté si domácí útočník převzal křižný pás od Schlischky, potáhl míč na bránu a střelou do protipohybu brankáře Kmínka otevřel skóre – 1:0. Navýšit vedení mohl do přestávky ještě Vojtěch Malchárek, ale střela postrádala přesnost i razanci. 

Druhá půle patřila hostům, kteří vyrovnali

Albrechtice se začaly více prosazovat až ve druhém poločase. Po centru Partyše se v gólové šanci ocitl Tipoas, ale zamířil jen doprostřed brány, kde si to brankář Nevřela v klidu pohlídal. Domácí tým se trochu nepochopitelně zaměřil jen na bránění, což asi nebyla správná taktika. Albrechtice byly směrem dopředu stále více nebezpečné a za svou aktivitu se čtvrthodiny před koncem dočkaly zaslouženého vyrovnání. Boček odcentroval z pravé strany na vápno, kde hlavičkující Kováč přeskočil stopera a poslal míč úspěšně pod břevno – 1:1. Strahovice se v druhém poločase skoro vůbec nedostaly na dostřel albrechtické brány. Jejich pasivitu směrem dopředu mohl v samém závěru potrestat Klepáček, ale naštěstí pro domácí jeho střela zpoza vápna letěla mimo bránu. Utkání tak skončilo dělbou bodů.   



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - V. Malchárek [-] , D. Beneš [-] (80. M. Nevřela [-] ) , M. Malchárek [-] , B. Moc [-] (78. J. Toman [-] ) , M. Pekárek [-] , L. Slanina [-] (65. P. Slavík [-] ) , M. Tomíček [-] , M. Schlischka [-] , J. Josefus [-] , O. Pekárek [-]

FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - M. Machalický [-] , Z. Partyš [-] , A. Fiala [-] (77. P. Tarabík [-] ) , N. Tipoas [-] , M. Čanecký [-] , M. Kováč [-] , A. Klepáček [-] (87. M. Hricko [-] ) , R. Boček [-] , J. Mlčoušek [-] , R. Pavlíček [-] (20. R. Peterka [-] )

ŽK: 84. M. Tomíček - 58. R. Pavlíček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČECHÁČEK Petr - PODRACKÝ Pavel, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 15:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 13:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:36

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:15

Tip experta: remíza

Nováčkovský souboj, s oběma jsme už hráli. Nedovedu si říci, který tým bude mít navrch, myslím, že to bude vyrovnané a vychází mi tady remíza.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:29

Tip: remíza