4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice si poradily s Jistebníkem


Branky


14

Fotbalisté Kozmic se po sérii tří zápasů bez výhry potřebovali konečně chytit. V zápase proti předposlednímu Jistebníku se jim naskytla ideální příležitost a tu nakonec využili. I když konečný výsledek hovoří zcela jasně, tak jednoznačný zápas to rozhodně nebyl.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hráli sympaticky, ale neohrozili bránu

Jistebník přitom ukázal, že navzdory svému postavení v tabulce nepřijel do Kozmic hrát druhé housle a chtěl si rozdat s domácím týmem otevřenou partii. Hosté měli více ze hry, působili fotbalověji, dobře kombinovali, ale tím celá jejich snaha skončila. Hrát jen na tyto dovednosti bohužel nestačí, chyběla vůle po zakončení. Za to domácí tým hrál chytře a trpělivě vyčkával na své šance. Do prvního vážnějšího zakončení se prodral Mlýnek, ale s nabídnutou šancí dobře nenaložil. Vzápětí se v nadějné střelecké pozici ocitl i druhé útočné eso Kania, ale ani on se neprosadil. Branka se urodila až v závěru první půle, kdy Hartmann vyslal dlouhý pás za obranu na Ivánka, ten si poradil s dotírajícím bekem a připravil úvodní trefu spoluhráči Budovi - 1:0.

I ve druhém poločase se Kozmice nikterak nehonily za míčem a trpělivě vyčkávaly na svou další šanci. A ta přišla po hodině hry, kdy se o druhou trefu v utkání opět postaral Buda. Ten si ve středu hřiště vybojoval balón, přihrál jej do běhu Kaniovi, který mu v pravý čas zase míč vrátil do velkého čtverce, odkud kozmický středopolař pohodlně skóroval – 2:0. Jistebník se sice i nadále snažil něco vymyslet, ale vůbec se nedopracoval k ohrožení soupeřovy brány. A tak opět udeřilo na protější straně. O třetí trefu se postaral po pěkné individuální akci Hartmann, který si navedl míč ze středového kruhu a jeho rána z dobrých pětadvaceti metrů krásně zaplavala k tyči – 3:0. Na poslední brance Kozmic měl opět značný podíl střelec prvních dvou branek Buda, který potáhl balón po levé straně, obelstil beka a přihrávkou pod sebe nabídl čtvrtý zásah skórujícímu Boháčovi – 4:0. Kozmice uštědřily Jistebníku pořádnou lekci z produktivity a připsaly si důležité body do tabulky.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér):




Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - Š. Opíchal [-] , Š. Kania [-] (64. M. Volný [-] ) , T. Ivánek [-] , L. Lesniak [-] , M. Remeš [-] (84. D. Jamárik [-] ) , D. Mlýnek [-] (46. T. Boháč [-] ) , M. Hartmann [-] , Š. Buda [-] (77. D. Hruška [-] ) , O. Mokrý [-] , L. Kalous [-]

TJ Jistebník
P. Krayzel [-] - T. Pěchovič [-] , M. Vavroš [-] - J. Rašek [-] , P. Nykš [-] , M. Moučka [-] , D. Coufal [-] (85. J. Štandl [-] ) , M. Šimák [-] - J. Tilscher [-] , O. Ogon [-] - P. Moučka [-] (11. O. Veselý [-] )

ŽK: 64. T. Boháč - 44. D. Coufal , 75. J. Tilscher .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: MORAVEC Roman - TVRDÝ Zbyněk, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 15:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 13:23

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 19:15

Tip experta: výhra domácích

Za mě jasná výhra domácích Kozmic. Myslím si, že kvalita bude jednoznačně na straně domácího týmu, Jistebník se po minulém výprasku

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:29

Tip: výhra domácích