EXPERT TIP - 10.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 9.10.2022

0

V druhý říjnový víkend máme na programu již deváté hrané kolo. Pomalu a jistě se spěje ke konci podzimní části a i samotný průběh soutěže se poněkud zamotává. Letošní sezóna prozatím nabízí velmi vyrovnaný průběh, žádný z týmů svým soupeřům neodskočil, a i proto je dosavadní tabulka velmi vyrovnaná. Nastávající víkend opět připravil zajímavé duely. Tento víkend se opět prakticky celé kolo odehraje v sobotu. Můžeme vás pozvat do Staré Bělé, která změří síly v atraktivním duelu s Kravařemi. Neméně atraktivní bude i další souboj dvou předních celků, ve kterém Krásné Pole přivítá Ludgeřovice. Jsme velmi zvědavi, jak se tápající Hradec vyrovnal s odchodem trenéra a především, jak i bez vyloučených klíčových opor zvládne duel se Štěpánkovicemi. V neděli bude kolo zakončeno nováčkovským duelem mezi Albrechticemi a Kozlovicemi.




Martin Kováč

V roli Experta kola jsme se po dvoutýdenní trenérské anabázi vrátili zpět k hráčským osobnostem. Tentokrát jsme oslovili Martina Kováče, útočníka z celku FK Město Albrechtice. Šestadvacetiletá letní posila, kterou si z týmu Olešnice u Bouzova (olomoucká I.A třída) přivedl do týmu sám trenér Antonín Mura před začátkem podzimní části, je odchovancem oddílu Sokol Konice. Ve své kariéře Martin Kováč nejčastěji sbíral zkušenosti a branky za mateřské Konice, s kterými si zahrál i krajský přebor. Tutéž soutěž zakusil i v Kralicích na Hané. Prakticky celou svou kariéru se pohyboval v soutěžích Olomouckého kraje, než ho trenér Mura přivedl do jiných končin a v současnosti hraje soutěže v našem MS-kraji. Jak sám útočník uvedl, místní soutěže jsou zcela odlišné, více fotbalovější. 

A jaké jsou jeho tipy pro nastávající deváté hrané kolo? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 13 - 54 - 33 %
Komentář experta:

Na první pohled spíše remízový zápas, ale podle počtu bodů a postavení v tabulce volím výhru hostů.

Tip experta: 2 40 - 20 - 40 %
Komentář experta:

Tohle bude velmi zajímavý zápas. Střetnou se v něm dva týmy z popředí tabulky. Osobně více věřím Kravařím, které jsou výš v tabulce a navíc hrají pohledný fotbal.

Tip experta: 1 67 - 20 - 13 %
Komentář experta:

Chlebičov se v posledních zápasech herně zvedl, dobře je zvládá a i díky tomu se posunul tabulkou nahoru. Doma by si to měl pohlídat.

Tip experta: 0 27 - 33 - 40 %
Komentář experta:

I když na první pohled budou hostující Lazce favoritem, protože mají na soupisce několik exligových fotbalistů, dovolím si u tohoto zápas dát remízu.

Tip experta: 0 33 - 27 - 40 %
Komentář experta:

I u tohoto zápasu to vidím na vyrovnaný duel. Souboj dvou týmů z horní pater, to bude určitě dobrá reklama na fotbal. Ludgeřovice jsem ještě hrát neviděl, je to pro mě neznámý tým, přesto si myslím, že bod uhraje.

Tip experta: 1 86 - 7 - 7 %
Komentář experta:

Volím výhru domácích Darkoviček, protože jsme už proti nim hráli a mají svou kvalitu. Strahovice jsou tým ze spodních pater tabulky. Myslím, že si to Darkovičky doma uhrají za 3 body.

Tip experta: 1 67 - 13 - 20 %
Komentář experta:

Samozřejmě, že věřím svému týmu, takže jinou volbu než tři body pro nás dát nemohu. Věřím, že to doma zvládneme, i když Kozlovice vůbec neznám.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Miroslav Šupák 6
2. Tony Tony 6
3. Vojtěch Tomíček 5
4. Petr Kabisch 5
5. Milan Petrík 5
6. Dave Zbora 4
7. Marek Kulaviak 4
8. Daniel Kožík 4
9. Tomáš Kalvar 4
10. Kryštof Surovec 3
11. Patrik Ožvolda 2
12. Jan Prudký 2
13. Radek Hruška 1
14. Patrik Slavík 0
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.