1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 14:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Albrechtice těsně porazily tým Kozlovic


Branky


15

Souboj nováčků letošního ročníků vyzněl lépe pro domácí Albrechtice. Byl to typický bojovný zápas, kde s největší pravděpodobností zvítězí ten, kdo jako první vstřelí branku. A to se také potvrdilo. Zápas rozhodla jediná trefa deset minut před koncem hrací doby.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po opatrném začátky přišly i šance

Hostující tým z Kozlovic byl v průběhu prvního poločasu o něco aktivnější, měl častěji míč na kopačkách a tlačil se i více dopředu, jenže žádnou větší tutovku si vypracovat nedokázal. Snad jen akce Pavla Krpce se rodila nadějně a volala po gólu, ale než byla akce dotažena do konce, zastavil ji zvednutý praporek pomezního. Také domácí mužstvo si v první půli vypracovalo jednu slibnou příležitost ke skórování. Klepáček rozehrál rohový kop na hlavu stopera Nováka, který jen těsně mířil mimo pravou tyč. Jinak se šancí urodilo velmi poskromnu.

Kováč vystřelil domácím tři body

Obraz hry se prakticky nezměnil ani po změně stran. Hrál se bojovný fotbal v prostoru mezi oběma šestnáctkami a čekalo se, komu se naskytne ojedinělá příležitost. Ten, kdo vstřelí jako první branku, ten nejspíš i vyhraje. Nejprve se tento scénář nabídl hostujícím Kozlovicím. Martin Krpec uháněl od půlky na bránu Albrechtic, jenže byl stíhán třemi obránci a pod tlakem nedokázal překonat vyběhnuvšímho brankáře Kmínka. Deset minut před konce se své šance dočkaly i Albrechtice a vytěžily z minima maximum. Pavlíček zachytil chybnou rozehrávku hostů, našel křižným balónem Mlčouška, který vyhrál hlavičkový souboj a připravil rozhodující trefu Kováčovi. Ten se dlouho nerozmýšlel, jednoduše míč napálil a prostřelil veškerou hradbu těl - 1:0. V závěru mohl pojistit vedení Hricko, ale neuspěl. A tak si Albrechtice připsaly další těsné vítězství, díky kterému se drží v poklidném středu tabulky.

 



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Martin Kováč (útočník): "Jsem moc rád, že jsme zvládli domácí zápas a po bojovném výkonu vyhráli. Bylo to sice těsné vítězství, ale i to se bude ve finále počítat. Jsem spokojen i za sebe, protože jsem dal rozhodující branku a mohl tím pomoci týmu k vítězství, což mě těší. Ale musím pochválit celý tým, tahali jsme všichni za jeden provaz, kluci odvedli skvělou práci"

FC Kozlovice
Martin Krpec (záložník): "Byl to typický remízový zápas, ve kterém nedominovalo ani jedno mužstvo a kde bylo jasné, že to bude jen o jediném gólu. Bohužel ho vstřelili domácí, i když jsem i já mohl rozhodnout v náš prospěch. Škoda, prohrát jsme si nezasloužili, remíza by byla k průběhu spravedlivější"



Sestavy


FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - P. Tarabík [-] (78. M. Hricko [-] ) , M. Novák [-] , N. Tipoas [-] , R. Peterka [-] , M. Čanecký [-] , M. Kováč [-] , A. Klepáček [-] , R. Boček [-] , J. Mlčoušek [-] , R. Pavlíček [-]

FC Kozlovice
O. Nezhoda [-] - O. Chýlek [-] (60. D. Kabát [-] ) , P. Krpec [-] , J. Karban [-] (46. M. Jarotek [-] ) , Z. Matějka [-] , T. Skurka [-] , M. Krpec [-] , J. Prudký [-] , T. Lukosz [-] , Š. Krpec [-] , P. Hruška [-]

ŽK: 41. R. Boček , 89. A. Klepáček - 86. M. Jarotek , 88. J. Prudký , 90. D. Kabát .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - ROBENEK Bohumil, CHLEBOVSKÝ Bohumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Martin Kováč
Tip experta: výhra domácích

Samozřejmě, že věřím svému týmu, takže jinou volbu než tři body pro nás dát nemohu. Věřím, že to doma zvládneme, i když Kozlovice vůbec neznám.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích